Douane inklaring proces AliExpress

Douane inklaring proces AliExpress

Ben jij klaar om te weten hoe het douane inklaring proces AliExpress in zijn werk gaat, lees dan verder. In deze blog volgt de uitleg zodat jij alles weet.

Vragen over het douane inklaring proces AliExpress? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog geef ik verdere uitleg. Voor nu laat ik jou in ieder geval weten dat jij flink bij kunt betalen als je het niet helemaal goed doet. Hoe dan ook moet je altijd onder de 22 euro blijven wanneer jij een bestelling plaatst. Hoe hoger de waarde, hoe groter de kans dat er geld afhandig wordt gemaakt door de gelegaliseerde diefstal die de overheid toepast.

Kom te weten over het douane inklaring proces AliExpress! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jouw vragen te beantwoorden. Alles wat jij wilt vragen kan jij hier ook te weten komen. Laat gewoon een reactie achter onder de blog zodat ik jou optimaal kan helpen.

Meer over het douane inklaring proces AliExpress

Wanneer jij de regels kent kan jij echt goede deals krijgen. Het liefst maak je gebruik van een distributiepunt binnen de Europese unie. Dan loop je helemaal geen risico op de extra kosten voor BTW en inklaring. Wil jij toch direct vanuit China bestellen, houd de bedragen dan gewoon klein.

Meer informatie? Klik hier!

Als ik ga kijken naar het douane inklaring proces AliExpress werkt dat exact zoals wanneer jij iets koopt bij welk ander bedrijf dan ook. Producten die vanuit over de grens komen moeten het proces altijd door.

Bestel direct bij AliExpress! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het blijft mijn doel om jou volledig te informeren. Kom jij er niet helemaal uit? Dan heb ik natuurlijk ook een chat op deze site waar ik jou graag verder help. Hoe meer vragen jij kunt stellen, hoe makkelijker het voor mij ook weer wordt om jou van alle informatie te voorzien.

Originally posted 2019-10-06 13:13:21.

4 gedachten over “Douane inklaring proces AliExpress

 1. Lydie Koning Beantwoorden

  Hoe kan ik de inklaringskosten vermijden wanneer ik iets boven de 22 euro wil bestellen? B.v. lego voor 131 euro? ik neem aan dat dit niet kan. Enig idee hoeveel ik dan extra moet betalen? Of proberen via de verkoper dat hij/zij het in meerdere pakketten verstuurt. Heeft iemand daar ervaring mee?

  • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

   De manier om dat te doen is door te bestellen bij een verkoper die vanuit de EU verstuurt. Wanneer iets van buiten de EU komt kan je deze kosten helaas niet voorkomen.

 2. Herman Spanjer Beantwoorden

  Ik heb mondkapjes besteld en sinds 15 mei staat er : “Aangekomen in het land van bestemming; in afwachting van douane-inklaring” Mijn vragen zijn: 1. is het normaal dat het zo lang duurt en 2. wat adviseer je me te doen? Dank!

  • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

   Hoi Herman!

   Mijn advies om te beginnen is kosten wat het kost geen mondkapje over neus en mond te dragen. De regels zijn dat je het moet dragen, maar nergens staat dat het over het gezicht moet. Sterker nog, de wet is daar heel duidelijk in en verbied gezichtsbedekkende kleding in het openbaar vervoer.

   Draag het dus zeker, gewoon in je zak of in je hand. Maar absoluut niet over gezicht en mond. Wat betreft de douane inklaring, dat kan tot 30 dagen duren.

Geef een reactie