Afhaalpunt voor AliExpress bestaat nog niet…

afhaalpunt

Vanuit AliExpress Nederland overwegen wij een AliExpress afhaalpunt te openen. Dit naar aanleiding van de terugkerende vraag, kan ik iets ophalen.

Het afhaalpunt zal niet gratis zijn! Klik hier voor de tarieven!

Waarschijnlijk zullen de kosten ergens tussen de 5 en 15 euro per pakket uitkomen. Daarnaast zal er een toeslag van 25% betaald moeten worden voor zendingen die bij het afhaalpunt worden afgehaald. Een alternatief is dat wij een niet commerciële plek vinden wat een geschikte plek zou kunnen zijn. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld al een geschikte plek in Amsterdam die daar mogelijk geschikt voor zou kunnen zijn. Daar zal dan op een andere manier een waarde tegenover moeten staan.

Meer over het gratis afhaalpunt? Klik hier!

Heb jij een idee voor een geschikt afhaalpunt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Meer over het afhaalpunt

Net als dat concurrent Wish druk bezig is om fysieke punten te vinden waar pakketjes opgehaald kunnen worden is dat hier ook mogelijk. Waar het mij hier om gaat is dat het een veilige, betrouwbare plek is. Natuurlijk is het van essentieel belang dat jouw pakketje ook veilig aankomt.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

We zijn nu net beginnen met het nadenken over het idee om een afhaalpunt te creëren. Wij staan ook open voor iedere mogelijkheid. Weet jij een geschikte locatie, waar genoeg ruimte is om pakketjes op te slaan en die wel wat meer publiek kan gebruiken? Laar hen met mij contact opnemen.

Open zelf een afhaalpunt! Klik hier!

Waar het mij om gaat is dat mensen hier vragen over hebben. De reden dat de extra kosten worden berekend is voor de mogelijke afrekening van BTW en inklaringskosten. Omdat je pakketjes ook gewoon thuis kunt laten leveren hanteren wij deze toeslag.

Originally posted 2019-09-16 06:16:23.

Geef een reactie