Wish of AliExpress? De voordelen en de nadelen?

Wish of AliExpress

In deze blog maak ik een vergelijking tussen Wish of AliExpress. Ook ga ik de twee websites vergelijken, om jou een beeld te geven.

Kijken of Wish of AliExpress beter bij jou past? Klik hier!

Mijn doel van deze blog is een beeld te geven waarom ik voor sommige mensen niet voor Wish of AliExpress kies. Als vraagalex.com vertrouw ik erop dat mijn voorkeur duidelijk is. Mogelijk is de reden echter anders dan wat jij verwacht. De basis waarom ik alleen schrijf over Jack Ma en de Chinese handel is de website. Via Wish.com kon jij lange tijd niet bestellen. Jij moest verplicht de app downloaden om een bestelling te kunnen plaatsen.

Bekijken waarom ik voor Wish of AliExpress kies? Klik hier!

Uiteindelijk is mijn belangrijkste doel dat jij gewoon het product koopt wat jij wilt kopen. Ja, ik verdien geld door mensen die via mijn links iets kopen. Dan nog wil ik blije kopers, dus ik heb liever dat jij niets koopt en blij bent dan iets koopt en teleurgesteld bent.

Waarom ├╝berhaupt Wish of AliExpress

Het geen wat het dichtst in de buurt komt bij Wish of AliExpress in Nederland is de winkelketen Action. Daar koop jij duizenden producten voor veel lagere prijzen dan elders in de markt. Reden dat ik voor de Chinees kies is dat de prijs daar vaak nog een flink stuk lager ligt.

Direct bij Wish of AliExpress bestellen? Klik hier!

Mocht jij nog vragen hebben over het onderwerp, wil jij er zeker van zijn dat jij de keuze gaat maken tussen Wish of AliExpress, ik geef wat verdere uitleg. Omdat wij een flink aantal contact mogelijkheden hebben adviseer ik natuurlijk ons platform. Wij werken zelfs aan een telefonische klantenservice! Niet gratis, wel Nederlandstalig.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Laat ik deze blog dan gaan afronden. Heb jij nog vragen of wil jij meer informatie over een van de websites? Neem gewoon even contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk kan helpen.

Geef een reactie