Prijzen van betaalde diensten van AliExpress

Update: Wij hebben veel klachten gekregen over veel te hoge kosten. Daarom verlagen wij per direct de prijzen van al onze standaard diensten naar 29,95! Klik hier voor meer informatie.

Prijzen

Veel diensten zijn gratis, voor sommige dingen moet je betalen. De prijzen voor de betaalde diensten staan op deze pagina. De betaalopties ook.

Direct een bestelling plaatsen bij AliExpress? Klik hier!

Wil jij gebruikmaken van een van de betaalde diensten? Neem dan even contact op. Mijn doel voor deze blog is duidelijk te maken dat wij niet alles gratis aan kunnen bieden. Wel kan jij altijd gratis aan de informatie komen om het probleem zelf op te lossen.

Betaalde diensten (standaard):

Betaalde diensten (zakelijk):

  • Opzetten eigen AliExpress blog: 1500 euro + 150 euro per jaar.
  • Dropshopping winkel opzetten: 2500 euro + 250 euro per jaar.
  • Oberlo ondersteuning voor bestaande site: 1275 euro eenmalig.

Ben jij op zoek naar een andere dienst? Laat het weten en neem contact met mij op.

Waarom zijn de prijzen zo hoog?

Vanuit AliExpress Nederland is het doel om iedereen zo efficient mogelijk te laten kopen. Hoewel we een team aan het opbouwen zijn moet ik wel echt kijken naar manieren om alles te kunnen blijven betalen. We hebben er al voor gekozen om alle bedragen inclusief BTW te maken. Dat maakt onze prijzen al een stuk aantrekkelijker, zeker voor de zakelijke doelgroep.

Zelf aansluiten bij het team? Klik hier!

Natuurlijk zijn wij altijd open voor nieuwe ideeen. Er moet continu gekeken worden naar groei. Hoe meer wij hier doen en hoe verder deze site groeit, hoe beter ik jou ook kan helpen. Zowel de zakelijke als de particuliere tak moet gewoon blijven groeien. De prijzen die gevraagd worden voor de diensten zijn er simpelweg voor bedoelt om het makkelijker te maken om efficient te werken.