Vanuit de AliExpress App bestellen met iDeal?

Vanuit Nederland betalen mensen vanuit de AliExpress App via iDeal. Is dat de beste betaalwijze? Absoluut niet, het is namelijk niet mogelijk om geld terug te krijgen na een iDeal betaling, dat kan via bijvoorbeeld creditcard wel.

Toch schrijf ik deze blog over hoe jij met iDeal betalingen kunt doen vanuit de AliExpress App. Weten hoe iDeal werkt via de website? Klik hier.

Hoe werkt iDeal betalen via de app?

Om te beginnen is het heel belangrijk dat jij op de Nederlandse versie van de app bent. Dat weet je zeker door naar vraagalex.com/app te gaan. Vervolgens plaats je de bestelling zoals je dat normaal ook doet.

Bij het afronden van de bestelling moet je goed opletten. Je krijgt 2 opties te zien. De onderste optie stuurt jou naar de iDeal pagina, de andere naar de creditcard betaaloptie.

app ideal aliexpress

Werkt dat niet, ga dan via de website naar vraagalex.com/inloggen om de betaling via de website te doen.

Wat als ik helemaal niet kan inloggen?

Helemaal niet kunnen inloggen kan ook verschillende oorzaken hebben. Soms is een account tijdelijk geblokkeerd. Soms is een account permanent geblokkeerd.

In beide gevallen ga je naar vraagalex.com/check om het na te kijken. Soms kan je met een wachtwoord reset de account heractiveren.  Soms is het wat lastiger.

Hoe dan ook, vanuit AliExpress Nederland help ik jou graag verder. Via het contactformulier en via de chat op deze website help ik jou heel graag verder.

Chat, WhatsApp en email staan daar natuurlijk ook open.

Originally posted 2018-07-14 11:21:29.

Geef een reactie