[OPGELOST] AliExpress iDeal werkt niet!

Loop jij tegen hetzelfde probleem aan? Lees dan dit artikel en wij gaan ervoor zorgen dat het “aliexpress ideal werkt niet” probleem is opgelost. Mijn doel vandaag, ervoor te kunnen zorgen dat jij gewoon kunt betalen zoals jij dat wil.

aliexpress ideal werkt nietOm te beginnen, gebruik de link vraagalex.com/ideal om naar de juiste pagina op de website te gaan.

Daar aangekomen log je in op de website. Dat zou voldoende moeten zijn, mocht jij ook dan nog het probleem hebben, voel je vrij om even contact op te nemen. Dat kan onder andere via WhatsApp, email of door via chat contact op te nemen. Vanuit Nederland doen wij er alles aan om het “aliexpress ideal werkt niet” probleem op te lossen.

Hoe kan het “AliExpress ideal werkt niet” ontstaan?

Om te beginnen zijn er nog altijd mensen die niet inloggen. Zonder account is het al een stukje lastiger, maar via vraagalex.com/inloggen heb je dat probleem ook heel snel opgelost.

Een andere oorzaak is iemand die iets verkeerd doet op de betaalpagina. Bekijk daarom de onderstaande afbeeldingen, zodat het probleem snel is opgelost:

1: Klik op de “Buy from this seller” of “Buy all“.

aliexpress ideal werkt niet

2: Kies “Other” bij de betaalopties.

aliexpress ideal werkt niet

3: Betaal via iDeal!

Zo makkelijk is het. Zorg er in ieder geval voor dat jij ingelogd bent bij AliExpress om het probleem op te lossen.

Is het probleem voor jou opgelost?

Heb ik het probleem ook voor jou opgelost? Dan vraag ik jou om jouw ervaring met deze website te delen. Dat kan via “Reageer” pagina. Jij helpt mij daarmee omdat iedere positieve reactie ervoor zorgt dat meer mensen deze site gaan vinden. Meer mensen die deze site vinden betekend ook direct meer mensen die goed worden geholpen.

Mocht het probleem toch nog niet zijn opgelost? Neem dan nog even contact op. Je kunt ook het contactformulier invullen via die pagina.

Originally posted 2018-07-13 19:07:02.

Geef een reactie