Portable bluetooth speaker te koop bij AliExpress!

Portable Bluetooth SpeakerDe Portable Bluetooth Speaker te koop bij AliExpress is door 70 mensen beoordeeld. In deze blog meer over de reacties en de prijs!

Direct meer weten over de portable bluetooth speaker? Klik hier!

Het product hier afgebeeld is puur een voorbeeld van hoe een portable bluetooth speaker eruit kan zien. De versie waar ik nu over schrijf is echter groter en kost ook iets meer. De prijs op het moment van schrijven, rond de 40 euro.

Op zoek naar een goedkopere portable bluetooth speaker? Klik hier!

Er zijn al producten in deze categorie vanaf nog geen 2 euro! Overigens is ook de goedkoopste portable bluetooth speaker zeer goed beoordeeld. Ik schrijf hier altijd over producten die minimaal met 4 uit 5 sterren zijn beoordeeld. Daarom kiezen veel mensen voor AliExpress Nederland in het maken van een aankoopbeslissing.

De reacties op de portable bluetooth speaker?

Terug naar de basis. Op het moment van schrijven dus 70 stemmen met reacties als “Mooi product”, “Geweldige geluidskwaliteit”, “Zeer snel geleverd” zegt dit veel goeds. Het eindoordeel voor dit moment op dit product is 4,9 uit 5 sterren.

Direct zelf de beoordelingen lezen? Klik hier!

Hoewel ik liever niet over negatieve beoordelingen praat wil ik wel een compleet beeld geven bij iedere blog en iedere review. Daarom heb ik de enige 1 uit 1 sterren beoordeling gepakt waar alle andere beoordelingen wordt tegengesproken. Er wordt juist gesproken over “Slechte geluidskwaliteit”. Door het totale oordeel heb ik zoiets van, moeten we deze serieus nemen?

Oordeel zelf en lees de beoordelingen voordat jij tot een aankoop overgaat. Klik hier.

Hoe zit het met BTW en inklaringskosten?

Het is altijd belangrijk om je te beseffen dat je bij een product van meer dan 22 euro vaak BTW en inklarintskosten¬†moet betalen. Houd daar wel rekening mee, deze kunnen het product een flink stuk duurder maken. BTW is “gewoon” 21%, maar de inklaringskosten zijn een vast bedrag, afhankelijk van het bedrijf wat het pakket bezorgd.

Heb jij hier vragen over? Neem gerust contact op! Koop de portable bluetooth speaker met een goed gevoel en een gerust hart!

Bekijk het complete overzicht en klik hier.

Geef een reactie