AliExpress coupons gebruiken, hoe werkt dat?

AliExpress CouponsVoor wie AliExpress coupons heeft en die wilt gebruiken is dit de blog om te lezen. Ik ga uitleggen hoe jij aan AliExpress coupons komt en deze kunt besteden!

Nog geen account? Meld je direct aan!

Er zijn heel veel verschillende waardes en kortingen die jij kunt krijgen. Sommige slechts voor enkele verkopers, sommige alleen voor nieuwe kopers en sommige die echt overal besteed kunnen worden. Mijn doel is jou de allerbeste deal te geven.

Zien welke AliExpress coupons er voor jou zijn? Klik hier!

Persoonlijk heb ik op het moment van schrijven van deze blog 1 kortingsbon die ik kan gebruiken, alleen ben ik niet van plan om binnenkort aankopen te gaan doen. Mocht dat veranderen, dan deel ik dat natuurlijk ook op deze blog!

Waarom deelt AliExpress coupons uit?

Net als iedere winkel is het ook hier belangrijk om mensen te laten blijven kopen. Uit ervaring van dit miljardenbedrijf blijkt dat de AliExpress coupons hier een goede bijdragen aan leveren. Het kan dan ook zomaar zijn dat jij als nieuwe koper duizenden euro’s extra kunt besparen door de AliExpress coupons slim in te zetten.

Heb jij vragen, tips of een mening? Laat jour reactie dan achter onder deze blog.

Uiteindelijk bestel ik persoonlijk vrijwel nooit door te kijken naar de AliExpress coupons. Wel zorg ik er altijd voor dat ik onder de 22 euro blijf voor iedere bestelling. Dit doe ik omdat dat de BTW en inklaringskosten voorkomt. Deze extra kosten helpen de overheid om geld binnen te krijgen, maar helpen jou als koper zeer zeker niet.

Meer weten over BTW en inklaringskosten? Klik hier!

Het maakt uiteindelijk heel veel verschil of jij boven of onder de 22 euro zit. De inklaringskosten alleen kunnen namelijk al oplopen tot bijna 20 euro! Wil jij daar meer over weten of er zeker van zijn dat jij deze extra kosten niet hoeft te betalen? Neem gerust even contact met mij op.

Geef een reactie