Met PayPal betalen bij AliExpress nu mogelijk!

Met PayPal betalen bij AliExpressWie veilig wil betalen kan nu ook met PayPal betalen bij AliExpress. Dat heeft als voordeel dat jij geld terug kunt krijgen.

Direct zien hoe jij kunt betalen? Klik hier!

Met PayPal betalen bij AliExpress heeft enkele grote voordelen. Zo kan jij dus geld terugkrijgen wanneer een product niet goed is of wanneer jij een incomplete bestelling krijgt.

Het openen van een account zodat met PayPal betalen bij AliExpress mogelijk is kost geen geld. Wanneer er iets misgaat kan jij ook een Nederlandstalige klantenservice bellen die jou graag verder helpt.

Met PayPal betalen bij AliExpress kost wel extra. Voor het exacte bedrag kijk je op https://s.click.aliexpress.com/e/bDsPsta0.

Waarom is met PayPal betalen bij AliExpress nu mogelijk?

Net als iedere webwinkel wil ook AliExpress zoveel mogelijk verdienen. Dat kan door de betaalmethodes te accepteren waarmee klanten willen betalen. Met PayPal betalen bij AliExpress is daar een onderdeel van.

Heb jij vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met alle vragen die jij hebt. Contact is mogelijk via email, chat en WhatsApp.

Lees gerust ook de blog “Met PayPal betalen bij AliExpress” (klik hier voor de blog), waarin ik eerder omschreef dat betalen met PayPal waarschijnlijk niet mogelijk gaat zijn bij AliExpress. Gelukkig is dit dus veranderd en kan het nu wel.

Heb jij ervaring met deze nieuwe betaalmethode?

Heb jij al ervaring met de nieuwe betaalmethode en ben jij er al in geslaagd om de nieuwe methode te gebruiken? Dan wil ik heel graag van jou horen! Jij kunt jouw reactie achterlaten onder deze blog zodat jij mij kunt laten weten wat jouw reden was om de betaling via PayPal te doen in plaats van het goedkopere iDeal.

Het is natuurlijk ook zo dat creditcard een veelgebruikte betaalvorm is. Ook deze manier is voordeliger dan PayPal. Ik wil dan ook graag van jou weten waarom jij toch voor PayPal hebt gekozen in plaats van de andere betaalvormen.

Ik kijk er naar uit om van jou te horen!

Originally posted 2018-11-10 21:40:00.

2 gedachten over “Met PayPal betalen bij AliExpress nu mogelijk!

Geef een reactie