Doelen van AliExpress Nederland!

doelen

Als ik de doelen moet gaan omschrijven van deze website zeg ik hulp en verkoop. Ik wil mensen helpen en ik wil verkopen om geld te verdienen.

Meer weten over mijn doelen? Klik hier!

Wie uiteindelijk de manieren weet waarop veel bedrijven geld verdienen zou jij daar zelf ook niet meer kopen. De doelen van veel bedrijven is geld. Maar wat is geld nu echt? Is de euro geld? Is er meer mogelijk dan alleen wat er verteld wordt? Kan jij wellicht ook geld verdienen? Ik wil jou helpen. Dat is voor mij heel erg belangrijk. Voor mij is het belangrijk dat ik jou kan helpen en dat jij jezelf leert helpen.

Bekijk alles over de doelen! Klik hier!

Naast het werk wat ik voor deze website doe werk ik ook als budgettrainer. Daarmee help ik mensen om slimmer met geld om te gaan. Daarover gaat het tweede deel van deze blog.

Welke doelen zijn echt belangrijk?

De grootste doelen zijn om te helpen. Ik wil dat jij eerlijkheid krijgt, goed gaat communiceren en echt dichtbij jezelf komt. Het grootste doel is dat jij eerlijke antwoorden krijgt. Er is een enorm verschil tussen geld (wat een waarde vertegenwoordigd) en valuta (wat onbeperkt uit het niets kan worden gecreƫerd).

Zelf kijken naar waar ik voor sta? Klik hier!

Mijn grootste doel is dat jij duidelijkheid hebt over wat ik wil bereiken. Maar dat is dus absoluut niet alleen voor mijzelf! Ik heb ook hele grote plannen voor jou en andere mensen die ik verder wil laten groeien. Mijn doelen gaan dus veel verder!

Lees gerust mijn boek! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan blijven helpen. De belangrijkste doelen zijn jou verder op weg te helpen. Vragen zijn altijd welkom! Gewoon onder deze blog.

Originally posted 2020-08-02 09:11:33.

Geef een reactie