Goedkope Nike schoenen, koop ze NIET online!

Goedkope Nike schoenen

Wie zoekt naar goedkope Nike schoenen komt al snel uit op de website van AliExpress. Omdat er WEER schoenen zijn verkocht schrijf ik weer een waarschuwing.

Zien waar de goedkope Nike schoenen worden verkocht? Klik hier!

Net als iedere keer dat ik een waarschuwing plaats op deze site stuur ik ook deze keer weer een bericht naar de merkhouder. Hoewel daar nog geen reactie op is gekomen hoop ik wel dat deze goedkope Nike schoenen (die dus namaak zijn) van de site worden gehaald. Vandaag zal ik ook telefonisch contact opnemen met het merk om te bespreken wat hieraan gedaan kan worden. Omdat AliExpress een handelsplatform is kunnen nieuwe verkopers eenvoudig weer producten online zetten.

Goedkope Nike schoenen zien? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een goed product en wil jij zeker zijn dat het “echt” is? Neem gerust even contact met mij op. Ik help jou dan heel graag om de juiste spullen bij elkaar te zoeken. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat jij geen namaak gaat kopen.

Kopers over de goedkoper Nike schoenen

Met honderden producten (ook van Adidas) kijk ik naar het best verkochte product op de website. Deze goedkope Nike schoenen zijn al 1923 keer gekocht en 832 keer beoordeeld. Ondanks de imitatie krijgt het product toch 4,6 uit 5 sterren. Dus als jij nep producten gaat kopen, de kwaliteit lijkt aardig te zijn. Ik neem de reacties met jou door.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

De negatieve kopers zijn in ieder geval erg duidelijk. Die zijn negatief omdat de goedkope Nike schoenen namaak zijn. Wat overigens precies de reden is dat ik dit soort waarschuwingen blijf afgeven. Andere klagers schrijven over het woord “Origineel”, wat in dit geval niet betekent “echt”. Het bijzondere is dat zelfs de door het logo van het merk bevat!

Alle reacties zien? Klik hier!

Het grootste nadeel voor kopers van goedkope Nike schoenen of andere namaak producten is dat de douane het volste recht heeft om deze te vernietigen. Dat wil zeggen, jij krijgt geen geld terug en jij krijgt ook geen schoenen. Heb jij die ervaring? Laat jouw reactie achter onder het bericht.

Geef een reactie