Nike Air Max 90 weer verkocht bij AliExpress!

Nike Air Max 90

Kijk uit wanneer jij Nike Air Max 90 koopt bij AliExpress. Deze schoenen zijn namaak en dus absoluut niet van het merk zelf. De kwaliteit is niet te garanderen.

Direct de Nike Air Max 90 schoenen bekijken? Klik hier!

Omdat deze schoenen zo vaak worden verkocht schrijf ik weer een waarschuwing. Het advies, koop Nike Air Max 90 NOOIT bij AliExpress, maar koop deze gewoon bij een Nederlandse winkel. Er zijn ook veel outlets van dit merk waar schoenen ook goedkoop te vinden zijn. De producten van dit merk op de AliExpress website zijn namaak. Dat is ook de reden dat dit product met een relatief lager cijfer wordt beoordeeld.

Namaak Nike Air Max 90 herkennen? Klik hier!

Heb jij deze schoenen gekocht? Laat het weten. Neem even contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat dit soort producten van de site worden verwijderd. Natuurlijk ben jij ook meer dan welkom om zelf iets te schrijven, bijvoorbeeld als reactie onder dit bericht.

Kopers over de Nike Air Max 90

Helaas krijgt dit product nog een relatief hoog cijfer. In totaal 4,3 uit 5 sterren. Slechts 1 koper heeft nog het laagste cijfer gegeven, dit wegens de slechte kwaliteit in vergelijking met het echte product. Volgens een Amerikaanse koper is de lijm zelfs te zien bij de Nike Air Max 90 bubbels.

Voorkom dat jij namaak koopt! Klik hier!

Zelfs de positieve kopers zijn minder positief dan bij veel andere producten. Vanuit AliExpress Nederland hebben wij (weer) melding gemaakt van deze verkoop. Wil jij dat ook doen? Volg dan een van de links op deze pagina. Via “Report Item” kan jij het product als “Non rights holder” aanmelden voor verwijdering van de website.

Melding van namaak producten doen? Klik hier!

Omdat ik zo veel mogelijk schrijf over dit soort producten wanneer ik deze (weer) tegenkom hoop ik dat er snel een einde aan zal komen.

Geef een reactie