Adidas P1 met Gucci logo te koop via AliExpress!

Helaas is er gister weer een Adidas P1 met Gucci logo verkocht via AliExpress. Ik zeg helaas, want deze zijn absoluut zeker namaak. 

Zie hoe deze producten worden aangeboden? Klik hier!

In deze blog laat ik zien hoe jij melding kan maken van een product wat de copyright regels overtreed. Zo heb ik ook al iemand gesproken van wie een foto is gebruikt op een kledingstuk. Dat mag niet zonder toestemming, maar zoals met regelmaat gebeurt is ook dit product gekopieerd van de oorspronkelijke houder van het recht.

Zien waarom dit Adidas P1 met Gucci logo werd verkocht? Klik hier!

In deze blog geef ik in detail uitleg van hoe jij dit soort producten van de AliExpress website verwijderd kunt krijgen. Het is niet moeilijk en vraagt zelfs om een paar eenvoudige stappen. Heb jij er vragen over? Neem gerust contact met mij op.

Adidas P1 met Gucci logo verwijderen van AliExpress

Wanneer jij een product verwijderd wilt hebben omdat er copyrightregels zijn overtreden ga jij via een computer naar de website. Je zoekt het product op en gaat naar het deel net onder de foto en prijs. Daar staat rechts een link: “Report item”. Zie afbeelding:

Adidas P1 met Gucci logo verwijderen van AliExpress

Zelf een ander product laten verwijderen? Klik hier!

Ik heb al eerder een blog geschreven over Nike en ook over andere grote merken. Uggs bijvoorbeeld, die verkopen ook echt niet via AliExpress. Mijn vriendin heeft per ongeluk namaak Uggs gekocht en bezig ook de echte. Daar zit een enorm kwaliteitsverschil in. Nu kost de namaakversie ook slechts een fractie van het origineel. 

Zeker zijn dat jij geen namaak Adidas P1 met Gucci logo koopt? Klik hier!

Heb jij naar aanleiding van deze blog nog vragen? Jij kunt jouw reactie achterlaten onderaan deze blog. Natuurlijk ben jij ook meer dan welkom om contact met mij op te nemen, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Geef een reactie