Nagelsalon lamp en stofzuiger: Slecht beoordeeld

Nagelsalon lamp en stofzuiger

Iedere dag beoordeel ik enkele producten die de dag daarvoor zijn verkocht. Vandaag deze nagelsalon lamp en stofzuiger met een slechte beoordeling.

Zien waarom deze nagelsalon lamp en stofzuiger is verkocht? Klik hier!

Zoals bij iedere blog schrijf ik ook hier over de beoordelingen van eerdere kopers. Omdat dit product met slechts 3,3 uit 5 sterren werd beoordeeld ga ik kijken waar dat door komt. Waar mijn focus meestal (zeer) positief is kan ik hier beter kijken naar de klachten en problemen. Neem de reacties altijd volledig door voordat jij tot een koop overgaat.

Toch dit product bestellen? Klik hier!

Mijn doel is kopers altijd van betrouwbare, goede producten te voorzien. Via de personal shopper service zal ik dit product daarom ook nooit aanbevelen. Enige uitzondering is als iemand het zelf echt wil kopen. Dat mag natuurlijk altijd en is volledig jouw keuze.

Kopers over deze nagelsalon lamp en stofzuiger

Om toch een heel klein beetje positief te beginnen, 3 kopers geven 5 uit 5 sterren. Deze geven helaas geen verdere feedback, dus ik weet niet waar deze beoordeling door komt. Niemand geeft 4 uit 5 sterren of 2 uit 5 sterren. De rest gaat dus over de negatievere kopers.

Zelf de reacties zien en lezen? Klik hier!

Een koper uit de EU schrijft dat het product werd geleverd met een defecte lamp. Dat is natuurlijk vervelend, ik kan mij voorstellen dat het product daardoor een laag cijfer krijgt. Ondanks een defect onderdeel geeft deze koper nog wel 3 uit 5 sterren.

Lezen wat kopers precies schrijven? Klik hier!

Het laatste stuk gaat over de 2 kopers die 1 uit 5 sterren geven. Een koper uit Engeland gebruikt woorden die ik op deze blog liever niet herhaal. Een koper uit Italië is wel wat duidelijker en beleefder. Deze koper geeft aan dat het product niet werkt en adviseert niet te kopen.

Geef een reactie