Personal shopper service voor jouw AliExpress aankopen!

Personal ShopperEen personal shopper is bij sommige bekend van het hogere segment retail. Iemand die jou begeleid en waardoor jij zelf geen spullen hoeft te zoeken.

Vanuit AliExpress Nederland bieden wij nu ook een personal shopper service aan! Om je aan te melden, stuur een foto of afbeelding van waar jij naar op zoek bent en wij gaan voor jou op onderzoek uit.

Een personal shopper kost jou helemaal niets. Jij bent vrij om te kopen wat jij wil en jij bent natuurlijk ook vrij om helemaal niets te kopen. Om jou aan te melden voor de nieuwe service, neem even contact op met het team van AliExpress Nederland.

Liever zelf kijken? Klik hier!

Waarom een personal shopper bij AliExpress?

Met miljoenen producten, verschillende maten en heel veel verschillende versies van hetzelfde product kan het erg lastig zijn om het product te vinden wat jij wilt hebben. Dat is de voornaamste reden dat mensen kiezen voor de hulp van onze personal shopper.

Dat de service dan nog helemaal gratis is ook is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Dankzij de gratis service is het voor iedereen toegankelijk.

De service wordt nu al gebruikt om bijvoorbeeld een specifiek kledingstuk te vinden. Het is ook gebruikt om een portemonnee in een bepaalde kleur te vinden. Een telefoonhoesje waas passen in kunnen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wanneer jij deze service zou willen gebruiken, onthoud dat wij deze service bieden om jou te helpen. Vanuit AliExpress Nederland willen wij jouw totale winkelervaring zo prettig mogelijk krijgen.

Heb jij ervaring met een personal shopper? Wil jij die delen? Laat dan jouw reactie achter onder deze blog.

Waarom zo iemand zonder personal shopper kopen?

Er zijn nu eenmaal mensen die liever zelf op onderzoek uitgaan, en dat is natuurlijk ook prima. Ga gewoon naar vraagalex.com/bestel en plaats jouw bestelling zoals jij dat altijd al deed. Wie weet ga jij nog mooie dingen vinden.

Originally posted 2018-10-28 07:04:02.

Geef een reactie