Plaat voor 3D printer te koop bij AliExpress!

Plaat voor 3D printer

Een plaat voor een 3D printer is nodig om de objecten op te maken. Feitelijk wordt het opgebouwd, niet echt geprint. Een soort plastic opstapeling. 

Direct zien wat deze plaat voor 3D printer kost? Klik hier!

Omdat een apparaat als deze nog altijd uit losse onderdelen wordt samengesteld kan jij de plaat voor 3D printer ook los bestellen. Wanneer jij zelf dit apparaat hebt gemaakt weet jij ook precies welke onderdelen werken en welke niet. 

Zien of de plaat voor 3D printer bij jouw apparaat past? Klik hier!

Heb jij een specifiek onderdeel nodig? Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou dan heel graag om het specifieke onderdeel te vinden wat jij zoekt. De plaat voor 3D printer is inmiddels 228 keer besteld en 100 keer beoordeeld!

Kopers over de plaat voor 3D printer

Met een gemiddelde score van 5 uit 5 sterren had dit product niet beter beoordeeld kunnen worden. Ik ga schrijven over de reacties van de kopers. Wat kopers zeggen, hoe snel de levertijd is en wat Nederlandse kopers specifiek over dit product schrijven.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Kopers schrijven dat het 70 graden kan bereiken op 12v stroom. Een Nederlandse koper schrijft daarbij zelfs dat de service van de verkoper uitstekend is. Vanuit Duitsland wordt geschreven dat het product zeer snel is geleverd. Dan nog “Perfect” vanuit een Franse koper. De rest schrijft niets, geeft enkel 5 uit 5 sterren als reactie. 

Reacties op de plaat voor 3D printer lezen? Klik hier!

Ondanks 5 uit 5 sterren zijn er wel enkele kopers die 4 uit 5 sterren geven. Deze kopers geven helaas geen reacties anders dan het aantal sterren. Omdat het hier om slechts 4 kopers gaat blijft het gemiddelde op 5 uit 5 sterren. Heb jij nog vragen? Laat het gewoon weten en reageer op dit bericht.

Geef een reactie