Door douane gewist, wat nu?

door douane gewist

Is jouw pakket door douane gewist? In deze blog leg ik uit hoe dat mogelijk komt en wat je er mogelijk nog aan kunt doen.

Kijken of jouw pakket door douane gewist is? Klik hier!

Wat er mogelijk gebeurt kan zijn is dat het hier gaat om een vertaling. Mogelijk is jouw pakket vernietigd omdat het om een illegaal product gaat. Illegale producten zijn onder andere:

Het is natuurlijk aan jou om te bepalen wat je wilt kopen. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer je kunt kopen. Helaas zijn er nog altijd mensen die Nike schoenen of Disney producten kopen bij AliExpress.

Bekijk of jouw pakket door douane gewist is! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dan ook gewoon contact op als je vragen hebt. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik ook voor je kan doen. Letterlijk iedere vraag is gewoon van harte welkom.

Jouw pakket door douane gewist?

Als jij niets verkeerd hebt gedaan, dus geen namaak merkproducten, geen illegale wapens, illegale IPTV of andere producten die gewoon niet gekocht mogen worden is de kans klein dat het probleem daar ligt. Neem dan even contact op zodat we samen uit kunnen zoeken wat er aan de hand is.

Zelf zien of jouw pakket door douane gewist is? Klik hier!

Ik wil jou graag ondersteunen. Deze melding ken ik ook pas sinds kort en ben ik mij dus in aan het verdiepen. Ik help jou natuurlijk graag door ook jou in mijn onderzoek te betrekken.

Ga kijken of jouw pakket door douane gewist is! Bekijk het de YouTube playlist!

Hier wil ik het dan graag bij laten. Het is van groot belang dat je mij ook helpt om aan de informatie te komen die nodig is. Ik zorg dat ik zoveel mogelijk informatie deel, maar moet ook ervaringen hebben om te kunnen delen.

Originally posted 2022-05-02 05:25:17.

Geef een reactie