Namaak Nikes worden nog altijd verkocht!

Namaak Nikes

Helaas blijven namaak Nikes nog vrijwel dagelijks over de virtuele AliExpress toonbank gaan. Het blijft illegaal en wij zullen dit ook niet ondersteunen.

Direct de namaak Nikes bekijken? Klik hier!

Wanneer jij merkartikelen bij AliExpress koopt kan je ervan uitgaan dat de producten namaak zijn. Dat past niet binnen de ethiek van AliExpress Nederland. Wij ondersteunen die producten dan ook niet. Wil jij toch ondersteuning? Neem dan contact op met de merkhouder en doe aangifte. De kans is groot dat je ook een boete moet betalen, die moet ook absoluut worden betaald. Mijn advies blijft gewoon niet te kopen. Grote merken verkopen niet via AliExpress.

Bekijk de namaak Nikes online! Klik hier!

In het tweede deel van de blog deel ik de reactie van de enige koper die dit specifieke product tot nu toe heeft gekocht. Natuurlijk ben jij ook meer dan welkom om jouw vragen te stellen. Hoe meer vragen, hoe beter ik kan helpen. Natuurlijk mag je ook contact met mij opnemen.

Hoe herken je namaak Nikes?

Laten we verder kijken. Namaak Nikes zijn eenvoudig te herkennen. Als ze worden verkocht op de AliExpress website zijn ze niet origineel. Natuurlijk is er wel een reactie, die is positief. Trap daar echter niet in. Ik weet niet wie die reactie heeft geschreven, maar er zijn berichten die jij kunt lezen.

Bekijk de reactie ook zelf! Klik hier!

Een stap verder, deze verkoper krijgt in slechts 91% van alle gevallen het hoogste cijfer. Feitelijk is dat nog altijd een cijfer wat hoger is dat ik had verwacht. Hoe lager het cijfer, hoe slechter het product. Mijn advies is ook de reacties op de namaak Nikes zelf te lezen en gewoon niet verder lezen.

De reacties zelf bekijken? Klik hier!

Laat mij dan jou de kans geven om te reageren. Hoe meer jij reageert, hoe beter ik jou kan helpen.

Geef een reactie