OV mondkapje en het kuddegedrag van Nederland!

OV mondkapje

In Nederland hebben we sinds kort de muilkorfregel. Het OV mondkapje wat niet jou beschermt en anderen ook niet. Toch dragen veel mensen het omdat het moet.

Direct een OV mondkapje kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is mensen bewust te maken. Mensen wakker te krijgen. Ervoor te zorgen dat we allemaal gaan leven wat een onzin deze regels zijn. Als je ook mijn brief leest die ik aan conducteurs overhandig weet je hoe groot de onzin van de muilkorven zijn. Wat ik wil bereiken is dat het stopt met deze regels! Dat we gewoon weer normaal kunnen doen.

Koop het OV mondkapje niet! Klik hier!

Voor vragen die jij heb ben jij altijd van harte welkom om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om contact met mij op te nemen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van wat er allemaal gebeurt!

Waarom ik geen OV mondkapje draag?

Het is inmiddels bewezen dat de griep dodelijker is dan covid-19. Er gaan veel minder mensen dood door dit zogenaamde virus. Uiteindelijk gaat iedereen die ooit geboren is ooit een keer dood. Mijn oma van 94 was aanwezig op mijn bruiloft!

Doet een OV mondkapje iets? Bekijk deze video!

Vandaag stap ik natuurlijk weer in de trein zonder OV mondkapje. Mijn doel met deze actie is mensen wakker te maken! Het leek er even op dat ik gister in gesprek kon gaan met een medestander. Helaas bleek deze dame toch een muilkorf op te zetten.

Bestel alleen als jij het echt nodig vindt! Klik hier!

Tot slot ga ik jou natuurlijk helpen als jij mee wilt gaan in deze actie. Natuurlijk heb ik daarvoor 1 tip! Als jij eet of drinkt hoef jij geen OV mondkapje te dragen. Dat is dus ook wat ik doe. Ik ben gedurende mijn treinrit continu water aan het drinken. Zo voorkom ik ook een boete, waar ik overigens wel mee onderuit kom als ik die toch krijg.

Originally posted 2020-06-20 05:35:24.

De Uitdagingen van Dropshipping met Chinese Webwinkels: Een Casestudy van Huggydream

Als kenner van Chinese webwinkels en hun leveringsmethoden naar Nederland en andere landen, wil ik vandaag een veelvoorkomend probleem bespreken dat zich voordoet in de wereld van online winkelen: dropshipping websites met onjuiste adresgegevens. Een recent voorbeeld hiervan is de website Huggydream, die producten vanuit China verstuurt en een foutief Nederlands adres gebruikt. Dit is een probleem dat niet alleen de consumenten, maar ook de geloofwaardigheid van het online winkelen beïnvloedt.

De Problematiek Rondom Dropshipping Websites

Dropshipping is een logistiek model waarbij de verkoper niet direct de voorraad beheert, maar bestellingen doorstuurt naar een leverancier, die de producten rechtstreeks naar de klant verzendt. Hoewel dit model veel voordelen heeft, zoals minder voorraadkosten voor de verkoper, brengt het ook uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om adresgegevens en communicatie.

In het geval van Huggydream, blijkt uit de communicatie dat zij weigeren het foutieve adres aan te passen. Dit kan voor veel verwarring en ongemak zorgen bij de klant, vooral als er problemen zijn met de levering.

Wat Kunnen We Doen?

  1. Bewustzijn Creëren: Als consumenten is het belangrijk om bewust te zijn van waar we kopen. Websites zoals AliExpress zijn platforms die door vele verkopers worden gebruikt. Het is belangrijk om de beoordelingen en de betrouwbaarheid van de verkoper te controleren voor aankoop.
  2. Klantenservice: Mocht je tegen problemen aanlopen, zoals een foutief adres of andere zaken, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van de website. Voor directe ondersteuning kun je ook altijd terecht op VraagAlex contactpagina.
  3. Verantwoordelijkheid van Verkopers: Als verkopers is het van cruciaal belang om transparant en eerlijk te zijn tegenover klanten. Het aanhouden van foutieve informatie kan leiden tot verlies van vertrouwen en reputatieschade.

Conclusie

Dropshipping biedt zowel kansen als uitdagingen. Het is belangrijk dat zowel consumenten als verkopers verantwoordelijkheid nemen om een veilige en betrouwbare handelsomgeving te creëren. Laten we ons bewust zijn van de risico’s en samenwerken om online winkelen een aangename ervaring te maken voor iedereen.

Voor meer tips en informatie over online winkelen of als je ondersteuning nodig hebt, bezoek gerust VraagAlex.

Trendbird koopt in bij AliExpress, Pas dus op!

Trendbird

Wie bij Trendbird goedkoop denkt te kopen komt bedrogen uit. De producten worden namelijk direct vanuit AliExpress verstuurd!

Liever bij AliExpress bestellen dan bij Trendbird? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te waarschuwen voor dit soort oplichters. Waar het er namelijk op lijkt dat jij gewoon direct vanuit Nederland koopt is het bij Trendbird zo dat jij nog ge BTW en inklaringskosten kunt moeten betalen. Deze extra kosten worden niet berekend als producten gewoon direct uit Nederland (of zelfs andere EU landen) worden verzonden. Wil jij er zeker van zijn dat jij ook de juiste prijs betaald? Bestel dan gewoon direct bij AliExpress!

Bestel bij AliExpress en niet bij Trendbird! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp of heb jij bij deze webwinkel iets gekocht? Laat dan gewoon een reactie achter onder de blog. Iedere vraag is meer dan welkom. Verder help ik jou ook graag als jij ook door deze webwinkel bent opgelicht.

Waarom doet Trendbird dit?

Sinds AliExpress bestaat zijn er verkopers die er alles aan doen om geld te verdienen. Er wordt eenvoudig een Nederlandse naam (zoals Trendbird) op een website gezet en producten worden direct vanuit China verkocht. Het is simpelweg een manier om makkelijk geld te verdienen.

Gewoon bij AliExpress bestellen? Klik hier!

Mocht jij een vergelijkbare website tegenkomen, laat het mij dan ook weten. Ik wil echt meer gaan schrijven over dit soort websites en webwinkels. Zo weten we absoluut zeker dat dit soort bedrijven snel zullen ophouden met bestaan. Het doel is jou gewoon eerlijk te kunnen laten kopen.

Bestel niet bij Trendbird! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Ook wanneer jij wel bij Trensbird hebt gekocht hoor ik het natuurlijk graag. Zo kunnen we online kopen eerlijker maken.

Originally posted 2020-01-11 07:59:57.

Voorkomen van Beleggingsfraude: Waakzaamheid en Stappen na Opgelicht te Zijn

Hallo,

Alexander van VraagAlex.com hier. Onlangs ontving ik een bericht van een klant die helaas slachtoffer is geworden van beleggingsfraude door een niet-gereguleerde broker. Dit is een ernstige situatie en ik wil enkele belangrijke stappen delen die je kunt nemen als je je in een vergelijkbare situatie bevindt.

  1. Meld de Fraude: Het is cruciaal om de fraude zo snel mogelijk te melden bij de autoriteiten. In Nederland kun je hiervoor terecht bij de Fraudehelpdesk of de politie.
  2. Documenteer Alles: Verzamel alle correspondentie, transactiebewijzen en andere relevante documentatie die de fraude kan aantonen.
  3. Neem Contact op met je Bank: Informeer je bank over de situatie. Zij kunnen mogelijk stappen ondernemen om verdere transacties te blokkeren of je adviseren over de mogelijkheden om je geld terug te krijgen.
  4. Wees voorzichtig met Ongevraagde Investeringen: Wees altijd op je hoede voor ongevraagde investeringsadviezen, vooral van partijen die niet gereguleerd zijn.
  5. Zoek Juridische Hulp: Overweeg juridische bijstand om je mogelijkheden tot compensatie te beoordelen.

Voor meer hulp of vragen, neem gerust contact met mij op via vraaagalex.com/contact. En voor je volgende veilige aankoop, bezoek vraagalex.com/bestel.

Curvqueen dropshipt AliExpress producten!

Curvqueen

Overweeg jij te bestellen bij Curvqueen? Lees deze blog dan volledig door. Daar zul je lezen dat het hier om een dropshipping bedrijf gaat!

Zonder Curvqueen bestellen? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Ik wil niet meer dat jij bij verkeerde webwinkels koopt. Dit soort winkels helpen jou niet en werken ook absoluut niet mee als er iets mis gaat. Net als AliExpress is Curvqueen ook niet telefonisch bereikbaar. Daarnaast betaal je ook flink veel extra geld ten opzichte van het bedrag wat je zou kunnen betalen via de AliExpress website direct.

Bekijk AliExpress in plaats van Curvqueen! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact met mij op. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik werk als budgettrainer waarbij ik dit soort websites absoluut afraad! Het blijft voor mij erg belangrijk dat jij krijgt wat jij nodig hebt en wilt hebben.

Waarom Curvqueen dit doet?

Uiteindelijk is dit gewoon een bedrijf wat geld wil verdienen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, reacties en opmerkingen daarover zijn absoluut welkom. Mijn grootste doel is jou te helpen om de beste producten te vinden en te kopen. Curvqueen verkoopt simpelweg AliExpress producten.

Laat Curvqueen zitten en bestel bij AliExpress! Klik hier!

Natuurlijk mag je altijd vragen blijven stellen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Wanneer jij bij dit soort webwinkels gaat bestellen ontdek je ook dat Curvqueen producten verkoopt die je zelf gewoon goedkoper en beter kunt kopen!

Alle Curvqueen producten bij AliExpress bestellen? Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom onder de blog. Je kunt gewoon reacties achterlaten onder de blog. Daarnaast mag je ook absoluut contact met mij opnemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom onder deze blog.

Originally posted 2020-10-25 17:58:07.

Flirtmoms.com is mogelijk oplichting!

Flirtmoms.com

Net als veel fating websites is ook Flirtmoms.com mogelijk oplichting. Gisteravond werd ik bedreigd door iemand die heeft betaalt.

Zelf veilig daten zonder Flirtmoms.com? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou duidelijkheid te geven. Als AliExpress specialist help ik jou ook verder met gerelateerde bedrijven. Denk hierbij dus ook aan PPRO, PostNL en natuurlijk iDEAL. Dat alles doe ik niet gratis. Als jij wil dat ik jou als individu help hangt daar een prijskaartje aan. Een probleem wat ook direct een grotere groep helpt hoef je niets voor te betalen. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen verder helpen.

Voorkom het gebruik van Flirtmoms.com! Klik hier!

Ondanks dat ik mensen graag help kan ik simpelweg niet genoeg uren in de dag maken om iedereen te blijven helpen. Daarom moet ik problemen ook bundelen. De gene die mij heeft bedreigd krijgt deze blog natuurlijk ook te lezen. Uit respect en privacy overwegingen zal ik zijn telefoonnummer en foto niet op deze site plaatsen.

Hoe doet Flirtmoms.com dit?

Omdat ik niet in een normaal gesprek kon komen met de idioot die de website heeft gebruikt weet ik niet precies hoe deze volwassen kleuter op mijn website kwam. Toch vind deze gek dat ik verantwoordelijk ben voor de website Flirtmoms.com.

Zelf betrouwbaar daten? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Dagelijks beantwoord ik vragen over AliExpress en soms komen ook sites als deze voorbij. Hoewel ik erop vertrouw dat de mensheid slimmer wordt zijn er helaas nog veel mensen die in sites als Flirtmoms.com trappen.

Bekijk hoe jij betrouwbaar kunt daten! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen blijven stellen onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en kan blijven helpen. Iedere reactie onder de blog is absoluut welkom.

Originally posted 2021-02-03 19:06:59.

Oplichter? Ontdek het ware verhaal!

oplichter

Het is natuurlijk niet leuk wanneer jij met een oplichter te maken hebt. Het is van essentieel belang dat je weet wat het echt is.

Direct een oplichter melden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Ik wil om te beginnen dat je weet wat een oplichter daadwerkelijk is. Op Wikipedia staat: “Oplichting is een vorm van bedrog, een misdrijf waarbij de dader een ander ontdoet van geld of van waardevolle goederen (artikel 326 van het Nederlandse Wetboek van Strafrecht). Oplichting is een strafbaar feit, terwijl het civiele recht mogelijkheden kent om rechtshandelingen die door middel van dwaling, misbruik van omstandigheden of bedrog tot stand gekomen zijn te vernietigen.

Bekijk of jij met een oplichter te maken hebt! Klik hier!

Laat ik jou dan wel een stukje meer duidelijkheid geven over de mogelijkheid om deze vorm van bedrog te voorkomen. Bekijk daarom ook de mogelijkheid om via de: “Be More” campagne heel veel meer uit het leven te halen.

Waarom kan je met een oplichter te maken krijgen?

Uiteindelijk krijg je pas met een oplichter te maken als je ervoor open staat. Het is natuurlijk belangrijk dat je het kunt voorkomen. Je moet weten wie je kunt vertrouwen. Daar zijn oplossingen voor en manieren om te weten hoe je daar daadwerkelijk achter kunt komen.

Contact met een oplichter melden? Klik hier!

Als jij dan op de hoogte wilt zijn van de beste mogelijkheden om echt een beter leven te hebben, laat het mij dan ook weten. Kom jij vaker met verkeerde mensen in aanraking, dan wil ik jou natuurlijk ook heel erg graag helpen.

Wil je contact met een oplichter voorkomen? Klik hier!

Hier wil ik het bij laten. Krijg jij met verkeerde mensen te maken en wil jij jouw leven verbeteren, stel jouw vragen dan ook gerust online.

Originally posted 2021-05-22 18:20:52.

EpicStack blijkt een dropshipping store te zijn!

EpicStack

Ik kan nu een mooi verhaal gaan ophangen, maar heb jij bij Epicstack besteld, dan koop je feitelijk bij AliExpress zonder enige service!

Direct bij AliExpress kopen en EpicStack overslaan? Klik hier!

Nu kan ik dagelijks wel over dit soort websites schrijven en dat zal ik ook zeker blijven doen. Mijn doel is een eerlijke wereld. Hoe meer van dit soort websites er zijn, hoe herder ik er iets aan wil gaan doen. Gelukkig heb ik daar ook absoluut de mogelijkheden voor. Er is een belangrijk gegeven wat jij moet weten om te weten wie je kunt vertrouwen. Als je dat eenmaal begrijpt komt alles goed.

Gebruik EpicStack niet! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt ben je natuurlijk altijd welkom om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen daarom vooral om duidelijkheid te krijgen. Alle vragen zijn absoluut welkom!

Is EpicStack aan te pakken?

In daar antwoord op te geven moet ik eerst duidelijkheid hebben over wie er achter de website en achter het bedrijf zit. Zoals bij veel van dit soort dropshipping websites zijn de gegevens van de eigenaar goed verborgen. Dat wil ook zeggen dat ik nog geen informatie heb over hoe EpicStack aangepakt kan worden.

Direct bij AliExpress kopen? Klik hier!

Het is mijn doel om er letterlijk alles aan te doen om een einde te maken aan de oneerlijke handelswijze. Bedrijven als EpcStrack maken behoorlijk misbruik van het vertrouwen van mensen. Daar moet iets aan gebeuren en daar gaat ook absoluut iets aan gebeuren.

Bekijk wat EpicStack doet! Klik hier!

Voor mij is het belangrijkste doel dat jij duidelijkheid krijgt. Bestel hoe dan ook nooit bij een bedrijf als EpicStack zodat jij gewoon weet dat jij veilig koopt. Hoe meer jij weet, hoe veiliger het ook wordt.

Originally posted 2020-07-25 21:01:56.

Veilig kopen met een GRATIS bankrekening!

veilig kopen

Deze blog is niet gesponsord. Wel promoot ik een product wat jij gratis kunt krijgen voor veilig kopen. Inclusief een gratis creditcard!

Direct veilig kopen? Klik hier!

Waar het meestal mis gaat is bij betalingen met iDEAL. Het probleem met die betaalmethode is dat je zelf geld overmaakt. Gaat er daarna iets mis, dan is het geld erg lastig terug te krijgen. Met een (veilige) prepaid creditcard is geld wel terug te krijgen, mocht er iets mis gaan. Met de gratis prepaid creditcard is geld terug te boeken als er iets mis gaat. De creditcard helpt jou om alles mogelijk te maken.

Bekijk veilig kopen! Klik hier!

Het is voor mij essentieel om duidelijkheid te hebben. Wil jij complete duidelijkheid krijgen. Neem gerust contact met mij op. Door dat te doen kan ik jou helpen door nooit meer verkeerde keuzes te maken. Alles wat je doet is uiteindelijk goed, zolang je het bewust doet.

Waarom is iDEAL niet veilig kopen?

IDEAL is eigenlijk net cash. Als jij een briefje van 10 euro aan iemand geeft is het weg. Met iDEAL is dat precies hetzelfde. Met een creditcard is het geld wel veilig. Je kunt het geld, wanneer er iets mis gaat met een beetje moeite terugkrijgen.

Direct veilig kopen? Klik hier!

De reden dat ik link naar Open Bank is dat dit ook de bank is die ik nu gebruik. Ik heb geen Nederlandse bankrekening meer omdat ik geen zin heb in iDEAL en andere onveilige manieren van betalen. Ik wil veilig kopen onder mijn eigen voorwaarden.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Er kan zomaar een moment komen waarop mensen gaan beseffen dat iDEAL absoluut geen goede manier is om geld over te maken. Het is goed voor de verkoper, maar niet voor jou als koper. Rechten heb je niets aan als je die niet kunt krijgen.

Originally posted 2021-03-22 13:33:08.