Veilig kopen met een GRATIS bankrekening!

veilig kopen

Deze blog is niet gesponsord. Wel promoot ik een product wat jij gratis kunt krijgen voor veilig kopen. Inclusief een gratis creditcard!

Direct veilig kopen? Klik hier!

Waar het meestal mis gaat is bij betalingen met iDEAL. Het probleem met die betaalmethode is dat je zelf geld overmaakt. Gaat er daarna iets mis, dan is het geld erg lastig terug te krijgen. Met een (veilige) prepaid creditcard is geld wel terug te krijgen, mocht er iets mis gaan. Met de gratis prepaid creditcard is geld terug te boeken als er iets mis gaat. De creditcard helpt jou om alles mogelijk te maken.

Bekijk veilig kopen! Klik hier!

Het is voor mij essentieel om duidelijkheid te hebben. Wil jij complete duidelijkheid krijgen. Neem gerust contact met mij op. Door dat te doen kan ik jou helpen door nooit meer verkeerde keuzes te maken. Alles wat je doet is uiteindelijk goed, zolang je het bewust doet.

Waarom is iDEAL niet veilig kopen?

IDEAL is eigenlijk net cash. Als jij een briefje van 10 euro aan iemand geeft is het weg. Met iDEAL is dat precies hetzelfde. Met een creditcard is het geld wel veilig. Je kunt het geld, wanneer er iets mis gaat met een beetje moeite terugkrijgen.

Direct veilig kopen? Klik hier!

De reden dat ik link naar Open Bank is dat dit ook de bank is die ik nu gebruik. Ik heb geen Nederlandse bankrekening meer omdat ik geen zin heb in iDEAL en andere onveilige manieren van betalen. Ik wil veilig kopen onder mijn eigen voorwaarden.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Er kan zomaar een moment komen waarop mensen gaan beseffen dat iDEAL absoluut geen goede manier is om geld over te maken. Het is goed voor de verkoper, maar niet voor jou als koper. Rechten heb je niets aan als je die niet kunt krijgen.

Originally posted 2021-03-22 13:33:08.

Geef een reactie