OV mondkapje en het kuddegedrag van Nederland!

OV mondkapje

In Nederland hebben we sinds kort de muilkorfregel. Het OV mondkapje wat niet jou beschermt en anderen ook niet. Toch dragen veel mensen het omdat het moet.

Direct een OV mondkapje kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is mensen bewust te maken. Mensen wakker te krijgen. Ervoor te zorgen dat we allemaal gaan leven wat een onzin deze regels zijn. Als je ook mijn brief leest die ik aan conducteurs overhandig weet je hoe groot de onzin van de muilkorven zijn. Wat ik wil bereiken is dat het stopt met deze regels! Dat we gewoon weer normaal kunnen doen.

Koop het OV mondkapje niet! Klik hier!

Voor vragen die jij heb ben jij altijd van harte welkom om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om contact met mij op te nemen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van wat er allemaal gebeurt!

Waarom ik geen OV mondkapje draag?

Het is inmiddels bewezen dat de griep dodelijker is dan covid-19. Er gaan veel minder mensen dood door dit zogenaamde virus. Uiteindelijk gaat iedereen die ooit geboren is ooit een keer dood. Mijn oma van 94 was aanwezig op mijn bruiloft!

Doet een OV mondkapje iets? Bekijk deze video!

Vandaag stap ik natuurlijk weer in de trein zonder OV mondkapje. Mijn doel met deze actie is mensen wakker te maken! Het leek er even op dat ik gister in gesprek kon gaan met een medestander. Helaas bleek deze dame toch een muilkorf op te zetten.

Bestel alleen als jij het echt nodig vindt! Klik hier!

Tot slot ga ik jou natuurlijk helpen als jij mee wilt gaan in deze actie. Natuurlijk heb ik daarvoor 1 tip! Als jij eet of drinkt hoef jij geen OV mondkapje te dragen. Dat is dus ook wat ik doe. Ik ben gedurende mijn treinrit continu water aan het drinken. Zo voorkom ik ook een boete, waar ik overigens wel mee onderuit kom als ik die toch krijg.

Originally posted 2020-06-20 05:35:24.

Geef een reactie