Trendbird koopt in bij AliExpress, Pas dus op!

Trendbird

Wie bij Trendbird goedkoop denkt te kopen komt bedrogen uit. De producten worden namelijk direct vanuit AliExpress verstuurd!

Liever bij AliExpress bestellen dan bij Trendbird? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te waarschuwen voor dit soort oplichters. Waar het er namelijk op lijkt dat jij gewoon direct vanuit Nederland koopt is het bij Trendbird zo dat jij nog ge BTW en inklaringskosten kunt moeten betalen. Deze extra kosten worden niet berekend als producten gewoon direct uit Nederland (of zelfs andere EU landen) worden verzonden. Wil jij er zeker van zijn dat jij ook de juiste prijs betaald? Bestel dan gewoon direct bij AliExpress!

Bestel bij AliExpress en niet bij Trendbird! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp of heb jij bij deze webwinkel iets gekocht? Laat dan gewoon een reactie achter onder de blog. Iedere vraag is meer dan welkom. Verder help ik jou ook graag als jij ook door deze webwinkel bent opgelicht.

Waarom doet Trendbird dit?

Sinds AliExpress bestaat zijn er verkopers die er alles aan doen om geld te verdienen. Er wordt eenvoudig een Nederlandse naam (zoals Trendbird) op een website gezet en producten worden direct vanuit China verkocht. Het is simpelweg een manier om makkelijk geld te verdienen.

Gewoon bij AliExpress bestellen? Klik hier!

Mocht jij een vergelijkbare website tegenkomen, laat het mij dan ook weten. Ik wil echt meer gaan schrijven over dit soort websites en webwinkels. Zo weten we absoluut zeker dat dit soort bedrijven snel zullen ophouden met bestaan. Het doel is jou gewoon eerlijk te kunnen laten kopen.

Bestel niet bij Trendbird! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Ook wanneer jij wel bij Trensbird hebt gekocht hoor ik het natuurlijk graag. Zo kunnen we online kopen eerlijker maken.

Originally posted 2020-01-11 07:59:57.

Geef een reactie