Flirtmoms.com is mogelijk oplichting!

Flirtmoms.com

Net als veel fating websites is ook Flirtmoms.com mogelijk oplichting. Gisteravond werd ik bedreigd door iemand die heeft betaalt.

Zelf veilig daten zonder Flirtmoms.com? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou duidelijkheid te geven. Als AliExpress specialist help ik jou ook verder met gerelateerde bedrijven. Denk hierbij dus ook aan PPRO, PostNL en natuurlijk iDEAL. Dat alles doe ik niet gratis. Als jij wil dat ik jou als individu help hangt daar een prijskaartje aan. Een probleem wat ook direct een grotere groep helpt hoef je niets voor te betalen. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen verder helpen.

Voorkom het gebruik van Flirtmoms.com! Klik hier!

Ondanks dat ik mensen graag help kan ik simpelweg niet genoeg uren in de dag maken om iedereen te blijven helpen. Daarom moet ik problemen ook bundelen. De gene die mij heeft bedreigd krijgt deze blog natuurlijk ook te lezen. Uit respect en privacy overwegingen zal ik zijn telefoonnummer en foto niet op deze site plaatsen.

Hoe doet Flirtmoms.com dit?

Omdat ik niet in een normaal gesprek kon komen met de idioot die de website heeft gebruikt weet ik niet precies hoe deze volwassen kleuter op mijn website kwam. Toch vind deze gek dat ik verantwoordelijk ben voor de website Flirtmoms.com.

Zelf betrouwbaar daten? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Dagelijks beantwoord ik vragen over AliExpress en soms komen ook sites als deze voorbij. Hoewel ik erop vertrouw dat de mensheid slimmer wordt zijn er helaas nog veel mensen die in sites als Flirtmoms.com trappen.

Bekijk hoe jij betrouwbaar kunt daten! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen blijven stellen onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en kan blijven helpen. Iedere reactie onder de blog is absoluut welkom.

Originally posted 2021-02-03 19:06:59.

Geef een reactie