Waarheid over corona komt naar buiten!

waarheid over corona

Als je gaat kijken naar wat de waarheid over corona is leer jij hoe jij kunt weten hoe de wereld in elkaar zit. De spoedwet is een teken!

Direct de waarheid over corona weten? Klik hier!

Het killer virus is de griep. Niets meer dan dat. Dat blijkt uit alle cijfers. Mogelijk is het een heftige griep, maar het is niet meer dan dat. Er zijn niet meer doden gevallen dan eerdere jaren, er is werkelijk helemaal niets aan de hand. Het is tijd dat Nederland dat ook gaan inzien. Mijn verwachting is dat dat ook wel gaat gebeuren op redelijk korte termijn.

Bekijk de waarheid over corona! Klik hier!

Uiteindelijk moeten we 1 ding doen. Dat is gezond blijven. Dat heeft niet alleen met alle krankzinnige maatregelen te maken, maar vooral ook met het gebruik van vitamines en gezonde voeding. Neem gerust contact op als je daar meer over wilt weten of kennis over wilt delen.

Wat is de waarheid over corona?

Het is een excuus om een einde te maken aan de grondwet. Zo krijgt de overheid veel meer macht. Vergelijkbare dingen gebeurde ook in 1939, vlak voor het begin van de tweede wereldoorlog. Het is nu tijd om daar een definitieve punt achter te zetten.

Zelf leren hoe het zit? Klik hier!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat je een compleet en duidelijk beeld krijgt van alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom.

Bekijk de waarheid over corona! Klik hier!

Mijn droom is dat we de krankzinnigheid uit de wereld kunnen helpen. Dat gaat alleen als we mensen echt wakker gaan krijgen. Hoe meer mensen de werkelijkheid onder ogen kunnen krijgen, hoe beter we elkaar ook zo goed mogelijk kunnen blijven ondersteunen.

Originally posted 2020-10-28 07:41:40.

AliExpress mondkapjes FFP2 of niet?

AliExpress mondkapjes FFP2

Ik kreeg een interessante vraag binnen. Of een AliExpress mondkapje FFP2 is of niet. Het antwoord is: Ja! Maar niet CE gekeurd.

Zijn jouw AliExpress mondkapjes FFP2 gekeurd? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat je kunt kopen. Ik ben absoluut geen fan van de huidige regels. Dat heeft te maken met de feiten. Ik kan je dan ook aanraden om eens te kijken naar de feitenonderzoek cursus die gratis wordt aangeboden via de website van Volunteer Ministers. Zo zal jij ook gaan begrijpen hoe je dingen kunt herkennen die waar zijn of die niet waar zijn.

Bekijk of de AliExpress mondkapjes FFP2 gekeurd zijn! Klik hier!

Alle vragen zijn absoluut van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Voel je natuurlijk ook vrij om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter ik jou kan helpen.

Over de AliExpress mondkapjes FFP2 keuring

Als ik ga kijken naar informatie over dit product weet ik dat ze nu belachelijk veel worden verkocht. Dat heeft te maken met het feit dat de gemiddelde inwoner van de wereld zelf geen feitenonderzoek doet. Ik ga verder met het aanwijzen van de feiten zodat jij zelf kunt onderzoeken.

Zijn AliExpress mondkapjes FFP2 gekeurd? Klik hier!

Laten we kijken naar de feiten van de doden per jaar. In 2017 waren dat er 150214, in 2018 153363 en in 2019 151885. Dat zijn dus gemiddeld iets minder dan 3000 doden per week. In 2020 zijn we daar niet ver van afgeweken met (volgens het CBS) 3112 doden per week in de winter. Dat is ook de tijd dat er altijd meer mensen overlijden.

Kijk dus niet of AliExpress mondkapjes FFP2 gekeurd zijn! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Wil jij hulp met het kijken naar de feiten en het doen van onderzoek? Laat een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2020-10-16 06:38:21.

Corona maskers kopen doe je bij AliExpress!

corona maskers kopen

Wist jij dat corona maskers kopen gewoon bij AliExpress kan? De producten komen uit China en zijn minstens net zo veilig als producten uit Europa.

Jouw corona maskers kopen? Klik hier!

Mijn doel is dat Nederland veilig is. Het is absoluut de bedoeling dat we allemaal slimmer omgaan met de keuzes die wij maken. Er zijn nu eenmaal veel mensen die in deze tijd even minder geld verdienen. Het is dan ook belangrijk dat jij blijft kijken naar de feiten en naar eerlijkheid. Via AliExpress betaal je meestal de laagste prijs. Kijk goed, want veel kleinere Nederlandse webwinkels bestellen ook via AliExpress.

Ga corona makers kopen! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook op de hoogte bent van de eerlijke en oneerlijke mensen op deze wereld. Neem gerust contact op als jij vragen hebt. Ik help jou hoe dan ook verder.

Waarom corona maskers kopen?

Wat ik wil bereiken is dat jij precies weet wat jij het beste kunt kopen. Er zijn heel veel plekken waar jij mondkapjes kunt kopen. Op veel plekken betaal jij veel te veel. Dat is gelukkig niet het geval bij de AliExpress winkel. Daar kan je ook meteen vergelijken met heel veel verschillende verkopers.

Direct bestellen? Klik hier!

Erg belangrijk is wel dat wanneer jij een bestelling plaatst jij rekening houd met de huidige regels. Zo moet jij verplicht vanaf 1 juni 2020 mondkapjes dragen wanneer jij reist in het openbaar vervoer. Ondanks dat ik het daar niet mee eens ben vind ik corona maskers kopen via AliExpress wel een beter idee dan de dure versies in Nederland bestellen.

Koop gewoon online! Klik hier!

Het grootste doel is jou complete eerlijkheid te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter jij op de hoogte bent van wat er mogelijk is.

Originally posted 2020-05-20 06:41:35.

MondkapjePro licht klanten op!

MondkapjePro

Overweeg jij bij MondkapjePro te bestellen? Doe het niet! Wanneer jij een mondkapje wilt kopen is het verstandig om naar een betrouwbare website te gaan!

Direct een legitiem MondkapjePro bestellen? Klik hier!

Het voordeel van kopen via deze website is dat onze partner (AliExpress) een systeem heeft om kopers te beschermen. Gaat er dus ondanks alles toch iets mis, dan kan je het geld gewoon terug krijgen. Mijn doel is jou bij een betrouwbare website als AliExpress te laten kopen en niet bij een onbetrouwbare website zoals MondkapjePro. Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij niet wordt opgelicht.

Bestel de originele MondkapjePro! Klik hier!

Voor het belangrijkste deel van deze website wil ik jou heel graag uitnodigen om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Laat je gewoon niet oplichten, ik help jou hoe dan ook om slimmere keuzes te maken.

Over MondkapjePro

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Ik wil dat jij eerlijk koopt. Dat jij dus ook eenvoudig de juiste spullen kunt kopen. Deze website controleert en leest natuurlijk ook de beoordelingen van eerdere kopers. Dat blijft ook wel de goeden tip. Zo kan jij voorkomen dat jij bij de verkeerde MondkapjePro iets koopt.

Direct bestellen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om veilig door het leven te gaan. Mijn directe advies is altijd om slimme trucjes te voorkomen. Koop bij een betrouwbare bron of vraag het als jij het niet zeker weet. Bekijk de originele MondkapjePro zodat jij de juiste spullen koopt!

Bekijk de producten online! Klik hier!

Het belangrijkste is dat jij precies weet wat jij koopt. Voor alles wat jij wilt kopen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter jij bent geholpen!

Originally posted 2020-05-12 21:34:52.

Mondkapjes kopen AliExpress, doen of niet?

mondkapjes kopen AliExpress

Deze blog is voor mondkapjes kopen AliExpress. Is dat nu een goed idee? Of kan je beter meer betalen en in Nederland kopen? In deze blog de antwoorden.

Direct mondkapjes kopen AliExpress? Klik hier!

Ik vind het erg belangrijk dat je de regels volgt. Dat jij het maximale uit het leven weet te halen. Het gebruik van deze beschermende maatregelen is iets wat de overheid verplicht heeft gesteld vanaf 1 juni in het openbaar vervoer. Houd daar rekening mee, want alleen met deze maatregelen weet jij zeker dat je zonder boete en zonder strafblad jouw bestemming bereikt. Mijn doel is jou daar optimaal mee te ondersteunen.

Ga nu mondkapjes kopen AliExpress! Klik hier!

Nu wil ik er natuurlijk wel voor zorgen dat jij het maximale uit iedere transactie weet te halen. Hoe meer jij voor elkaar weet te krijgen, hoe beter ik jou zowel op korte als op lange termijn kan helpen. Neem gerust contact met mij op voor alle vragen die jij hebt.

Waarom mondkapjes kopen AliExpress?

Om te beginnen heb je dit soort dingen nodig om nog met het OV te mogen reizen. Of je het er nu mee eens bent of niet, het is een verplichting en kan zelfs een strafblad opleveren als je het niet doet.

Bestel direct! Klik hier!

Wat ik dan erg belangrijk vind is dat jij zelf gaat bepalen welk type mondkapjes kopen AliExpress voor jou nodig is. Maak jij je erg druk over de situatie, dan is het wellicht handig om de duurdere versies te kopen. Ben jij net als ik, koop dan gewoon de eenvoudige versies.

Direct bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij koopt en wilt kopen. Daarom wil ik jou ook hier uitnodigen om jouw vragen te stellen via de reacties onder deze tekst.

Originally posted 2020-05-12 06:36:26.

Kinder mondkapjes kopen doe je bij AliExpress!

Kinder mondkapjes kopen

Veilig reizen met de kleintjes? Kinder mondkapjes kopen doe je gewoon op de website van AliExpress! Goedkoop, veilig en vaak al binnen een week geleverd!

Direct jouw kinder mondkapjes kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou complete duidelijkheid te geven. Ik wil dat jij de juiste producten koopt en daar vooral ook niet te veel voor gaat betalen. Om die reden adviseer ik om duidelijkheid te krijgen over wat jij koopt. Wanneer jij namelijk vergelijkbare producten in Nederland koopt krijg jij ook vaak gewoon spullen van AliExpress, alleen tegen een (veel) hogere prijs. Natuurlijk help ik jou graag bij het maken van een juiste keus.

Ga nu jouw kinder mondkapjes kopen! Klik hier!

Dat is even de basis van wat ik wil vertellen over dit onderwerp. Ik wil jou wel op de hoogte brengen van wat er nu speelt en waarom ik jou aanraad om deze producten bij AliExpress te kopen. Neem gerust contact met mij op voor vragen, reacties en opmerkingen.

Waarom kinder mondkapjes kopen?

Net als veel Nederlanders ben ik absoluut tegen de lockdown waar we nu inzitten. Toch moet ik er ook mee leven en ook de organisatie waar ik werk merkt hier veel gevolgen van. Mijn advies is dan ook om je vooral gewoon aan de nieuwe regels te houden. Maar dit is niet normaal en ook zeker niet een ‘nieuwe’ normaal.

Bestel jouw producten direct! Klik hier!

Er zijn overigens ook mogelijkheden om aan mij te vragen welke producten het best gekocht kunnen worden. Kinder mondkapjes kopen via AliExpress is hoe dan ook een goed idee. Dat voorkomt namelijk ook dat jouw kinderen in de problemen komen.

Meer weten? Klik hier!

Tot slot en ter afsluiting voor deze blog nodig ik jou graag uit om al jouw vragen te stellen via een reactie onder deze blog.

Originally posted 2020-05-11 12:55:42.

Mondkapjes AliExpress, is het een goed idee?

mondkapjes aliexpress

Wanneer jij mondkapjes AliExpress koopt weet je zeker dat je niet te veel betaald. In deze blog leg ik jou uit waarom deze net zo goed zijn als anderen.

Direct jouw mondkapjes AliExpress bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor iedere blog is jou verder te helpen. In deze blog leg ik uit hoe producten uit China veelal minimaal zo veilig zijn als lokale producten. Feitelijk komen de meeste producten al uit China. Dat is inclusief de bescherming tegen het corona virus. Natuurlijk kan ik jou altijd helpen om de juiste (en de beste) producten die jij kunt kopen. Ik help jou voor ieder product wat jij kunt helpen.

Bekijk de mondkapjes AliExpress! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen ben je altijd welkom om contact met mij op te nemen. Dat kan onder andere via chat, email of WhatsApp. Dankzij jouw vragen kan ik meer mensen helpen om AliExpress beter en slimmer te gebruiken.

Over de mondkapjes AliExpress

Belangrijk is dat jij je realiseert dat dit soort bescherming vanaf 1 juni verplicht is in het openbaar vervoer. Dat betekend dat jij dit soort dingen echt in huis moet halen. Hoe vervelend dan ook, het is wel nodig. Verder mag er ook alleen nog met het openbaar vervoer reizen als het echt noodzakelijk is.

Direct bestellen? Klik hier!

Er is natuurlijk ook een enorm voordeel aan mondkapjes AliExpress. Namelijk dat je deze veel goedkoper kunt inkopen dan de Nederlandse versies. Niet alleen dat, ze worden evengoed in China gemaakt. Je betaald er geen verzendkosten voor en je krijgt dus gewoon een betere deal.

Koop de mondkapjes AliExpress online! Klik hier!

Wat ik met deze blog uiteindelijk wil bereiken is dat jij de juiste producten in huis haalt. Dat vind ik belangrijk omdat veel mensen in deze tijd veel te veel betalen voor de dingen die ze kopen.

Originally posted 2020-05-11 08:00:14.

Ali Express mondkapjes gewoon online te koop!

Ali Express mondkapjes

Wist jij dat Ali Express mondkapjes mogelijk nog beter zijn dan de Nederlandse versies? In deze blog leg ik uit waarom ik deze aanbeveel.

Direct Ali Express mondkapjes bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou complete duidelijkheid te geven. Waarom kan je deze net zo goed kopen als de versies in Nederland? Wat is het grote verschil? Zijn er eigenlijk wel verschillen? In deze blog praat ik niet over wat de werkelijke verschillen zijn tussen de (niet medische) Ali Express mondkapjes uit de EU en die uit China. De verschillen zullen je verbazen. Je kunt verder lezen in het tweede deel van deze blog.

Koop direct! Klik hier!

Daar wil ik het voor het eerste deel van deze blog bij houden. Het is natuurlijk belangrijk dat jij exact weet wat er staat te gebeuren. Daarom wil ik jou ook uitnodigen om contact met mij op te nemen via chat, mail of WhatsApp.

Over de Ali Express mondkapjes

Laat ik even duidelijk zijn. De verplichte lapjes zijn niet meer dan dat. Een stukje stof. Het houd mogelijk wat bacteriën tegen en voorkomt daarmee absoluut verspreiding van bepaalde overdraagbare ziektes. Of jij dat lapje stof nu in Nederland koopt of in China maakt niet uit. De Ali Express mondkapjes zijn net zo goed als de versies die in de EU worden verkocht.

Direct online bestellen? Klik hier!

Verder wil ik het graag even hebben over de manieren om echt opgelicht te worden. Er zijn helaas heel veel websites die er Nederlands uitzien en dan toch gewoon in china bestellen. Jij koopt dan Ali Express mondkapjes voor een (veel) hogere prijs.

Bestel direct online! Klik hier!

Natuurlijk mag je altijd vragen stellen. Daarom nodig ik jou ook van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Op die manier weet ik precies welke vragen jij hebt en hoe ik jou optimaal kan ondersteunen. Verder wil ik ook heel graag contact met jou hebben zodat de juiste informatie beschikbaar gemaakt kan worden voor andere mensen die dit soort producten willen kopen.

Originally posted 2020-05-10 17:21:31.

Kindermondkapjes te koop bij AliExpress!

Kindermondkapjes

Op zoek naar kindermondkapjes voor in het openbaar vervoer, op school of wat voor plek dan ook? AliExpress is de plek om te kijken en te kopen.

Direct jouw kindermondkapjes bestellen? Klik hier!

Deze blog is bedoelt om te helpen. Natuurlijk ben jij welkom om jouw kindermondkapjes te kopen. Sterker nog, ik vind het een heel erg goed idee om dat bij AliExpress te doen. De reden is dat vrijwel al dit soort producten nu uit China komen en dat deze zo ontzettend goed zijn in kwaliteit en meestal ooknog stukken voordeliger. Kijk altijd goed wanneer je koopt waarde producten daadwerkelijk vandaan komen.

Bekijk de kindermondkapjes en koop online! Klik hier!

Voor alle vragen die jij over dit onderwerp wilt stellen nodig ik jou natuurlijk van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Iedere vraag, iedere reactie en ieder antwoord is absoluut welkom. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Waarom kindermondkapjes?

Een gezicht van een kind is veel kleiner dan dat van een volwassen persoon. Daarom is er ook echt een verschil tussen de kindermondkapjes en die voor een volwassen persoon. Daar komt bij dat de versies voor kinderen ook nog extra leuk gekleurd zijn.

Direct bestellen? Klik hier!

Mijn grootste doel nu is jou complete duidelijkheid te geven. Zorg dat jij op de hoogte bent van alles wat jij wilt bereiken. Zorg dat jij de juiste producten koopt. Blijf op de hoogte van alles wat er gezegd wordt. Zowel in de media als daarbuiten.

Bestel de kindermondkapjes online! Klik hier!

Natuurlijk vind ik het ook erg belangrijk dat jij de juiste producten gaat kopen. Ik wil dat jij het ook laat weten als een product goed is of juist niet. Zo kan ik ook de beste informatie delen met andere lezers van deze blog.

Originally posted 2020-05-10 08:21:37.

Mondkapjes bestellen doe je online bij AliExpress!

Mondkapjes bestellen

Wil jij mondkapjes bestellen? Doe dat dan zo snel mogelijk. De nieuwe regels voor het openbaar vervoer gaan 1 juni in dan zijn deze nodig.

Direct jouw mondkapjes bestellen? Klik hier!

In deze blog deel ik natuurlijk de zin en onzin van het gebruik van deze middelen. Laat ik voorop stellen dat het belangrijk is om je aan de regels te houden. Of je er nu achterstaat of niet, ik zal de komende weken mijn ‘Stop de Lockdown‘ t-shirt dragen in het openbaar vervoer. Vanaf het moment dat het verplicht is zal ik ook mijn neus en mond bedekken. Waarschijnlijk gewoon met de producten van AliExpress.

Ga de mondkapjes bestellen! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten en doen is het een fantastisch plan om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet over deze producten, hoe beter ik jou kan helpen. Vraag mij gerust alles wat jij wilt weten.

Waarom mondkapjes bestellen?

Ten eerste is het goed om deze op voorraad te hebben. Zo ben jij altijd voorzien wanneer jij met het openbaar vervoer wilt reizen. Helaas ben ik zelf gebonden aan een duur abonnement waar ik snel vanaf hoop te komen. Hoe dan ook zoek ik naar een alternatief voor het openbaar vervoer.

Mondkapjes bestellen voor jouw reis? Klik hier!

Belangrijk voor dit artikel is dat jij je beseft dat we straks andere verplichtingen hebben in het openbaar vervoer en dat er zelfs mogelijk boetes uitgedeeld gaan worden. Deze zijn vergelijkbaar met de boetes voor het rijden zonder ticket.

Ga jouw mondkapjes bestellen! Klik hier!

Het belangrijkste doel is altijd eerlijkheid. Daarom stuur ik mensen direct naar AliExpress en ga ik niet doen alsof je in Nederland koopt terwijl de producten uiteindelijk toch vanuit China komen. Voel je altijd vrij om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-10 07:42:10.

AliExpress mondkapjes: Veilig of niet?

AliExpress mondkapjes

Ja, AliExpress mondkapjes zijn net zo veilig als de mondkapjes die je in Nederland of de EU koopt. Deze kan je gewoon dragen in het OV vanaf 1 juni.

Direct jouw AliExpress mondkapjes kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is mensen op de hoogte te brengen van wat jij in deze tijd veilig kunt kopen en waar jij voor moet opletten. Mogelijk het belangrijkste is natuurlijk de levertijd. Heb jij iets snel nodig, dan is AliExpress niet de plek om te kopen. Er zijn verkopers die echt al binnen 2-3 weken leveren, soms zelfs nog sneller. Er zijn zelfs verkopers die direct vanuit de EU kunnen leveren.

Bekijk welke AliExpress mondkapjes voor jou geschikt zijn! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over dit onderwerp nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle contactmogelijkheden staan open.

Over de AliExpress mondkapjes

Vorige week heb ik al zo’n 5000 AliExpress mondkapjes voor kinderen verkocht via deze website. Om deze tijd voor iedereen makkelijker te maken kan ik mensen nu ook ondersteunen die wat advies nodig hebben. Via WhatsApp, email en chat kan je mij gewoon bereiken.

Meer weten over de producten en mogelijkheden? Klik hier!

Het is van groot belang dat jij je aan de regels houd van dit moment. De overheid doet heel veel aan preventie, volgens vele zelfs te veel. Maar waarom doen we wat we doen? Waarom gaan we daar allemaal in mee? Ook daarover heb ik blogs geschreven, voor nu, houd je aan de regels.

Koop jouw AliExpress mondkapjes online! Klik hier!

Mijn grootste doel voor dit soort blogs is eerlijk te zijn. Daarom stuur ik jou direct naar AliExpress en doe ik niet alsof er vanuit Nederland wordt geleverd. Natuurlijk kan ik jou wel helpen als er problemen zijn.

Wat is de levertijd van de mondkapjes?

Het voordeel is natuurlijk de prijs! Veel verkopers leveren al binnen 1 tot 2 weken. Natuurlijk zijn er ook verkopers die er langer over doen. Dat is wel belangrijk om rekening mee te houden. De uiterste levertijd is altijd 60 dagen.

Zijn de mondkapjes goedgekeurd voor gebruik in de EU?

Er is geen duidelijke regel voor het type mondkapje wat je moet gebruiken. Persoonlijk draag ik vanaf 1 juni een Guy Fawkes masker in het openbaar vervoer om duidelijk te maken dat ik niet achter de regels sta.

Waarom worden mondkapjes verplicht?

Zonder direct in de complot theorieën te gaan vermoed ik dat het een laatste poging is om macht te krijgen.

In een democratie heeft het volk het voor het zegen. Op het moment dat het volk bang is voor de overheid (waar een groot deel van Nederland nu wel mee te maken heeft) behoud de overheid die macht. Dat kan en mag niet al te lang meer duren en daar moeten we dus iets aan doen.

Originally posted 2020-05-10 06:44:44.

Corona preventie te koop bij AliExpress!

corona preventie

Voor wie zoekt naar corona preventie is er meer dan genoeg te koop bij AliExpress. In deze blog schrijf ik over de mogelijkheden en kansen!

Direct jouw corona preventie kopen? Klik hier!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij je veilig voelt. Ik onderzoek, ik kijk en ik beoordeel. Ik wil niet zeggen dat ik het volledig eens ben met de aanpak, maar wil mij wel aan de regels houden. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Het grootste doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij op de website kunt bestellen.

Bekijk alle corona preventie! Klik hier!

Het belangrijkste is dat jij precies weet wat jij koopt. Of het nu over dit onderwerp gaat of iets anders, ik help jou hoe dan ook graag verder. Vragen over wat jij het best kunt kopen? Neem contact met mij op.

Meer over corona preventie

Er is heel veel te doen rondom dit onderwerp. Of jij nu weet wat je wilt kopen of gewoon even wilt kijken wat er aan corona preventie beschikbaar is, ik ben hier om jou te helpen. Hoe meer jij vraagt en hoe meer jij bekijkt, hoe beter jij ook weet wat er zoal te koop is.

Alle producten bekijken? Klik hier!

Voor mij is het daarbij wel belangrijk dat jij tevreden bent over wat je koopt. Zolang jij ook tevreden bent weet ik dat ik jou goed heb geholpen. Omdat ik duizenden mensen help vraag ik wel altijd om contact met mij op te nemen.

Bekijk alle corona preventie producten! Klik hier!

Wil jij iets van mij persoonlijk weten? Zijn er vragen die jij hebt over dit onderwerp? Vraag het gerust! Mijn doel is jou compleet op de hoogte te brengen zodat jij echt de juiste spullen koopt voor jou.

Originally posted 2020-05-09 21:24:58.

Handgel te koop bij AliExpress!

Handgel

Desinfecterende handgel koop je gewoon bij AliExpress. Mijn doel van deze blog is jou een compleet beeld te geven van wat jij veilig online kunt kopen.

Direct handgel bestellen? Klik hier!

Mijn doel is jou zo goed te helpen dat jij gewoon veilig kunt kopen bij AliExpress. Kassa noemde vandaag in de uitzending dat betalen via PayPal of achteraf betalen slim is bij AliExpress. Ik deel die mening deels. Wil jij handgel kopen, dan adviseer ik via PayPal te betalen. Vaak betaal je dan net iets meer, maar ben je wel verzekerd tegen een miskoop. Een veilige gedachte die je bij een aankoop via iDEAL niet hebt.

Bekijk de handgel online! Klik hier!

Hoe meer jij weet over deze manier van ontsmetten, hoe beter jij de keus kunt maken. Mijn doel is dat jij de juiste producten koopt en die veilig aan kunt schaffen. Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou kan helpen.

Over de handgel van AliExpress

Net als de verschillende soorten producten die jij bij de drogist, apotheek of supermarkt te koop zijn is er ook genoeg te zeggen over de handgel soorten. Bij AliExpress heb ik al duizenden soorten gevonden. Mijn advies is goed te kijken naar de reacties van eerdere kopers.

Bekijk het product wat bij jou past! Klik hier!

Voor mij is het doel altijd ervoor te zorgen dat jij het product koopt wat jij wilt hebben. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom. De handgel die jij kunt kopen is gewoon via de website te vinden.

Zelf de juiste handgel kopen? Klik hier!

Heb jij vragen over de kwaliteit of wil jij iets weten over de ingrediënten die in de producten zitten, vraag het gerust. Ik wil jou helpen om de beste producten te vinden. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-05-09 21:05:37.

Mondkapjes voor in de trein, welke kan je kopen?

Mondkapjes voor inde trein

In deze blog schrijf ik over de verplicht mondkapjes voor in de trein. Waar het daar om gaat is dat jij weet wat jij kunt gebruiken en wat jij kunt kopen.

Direct mondkapjes voor in de trein kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jouw veiligheid te garanderen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij je houdt aan de landelijke wetgeving. Dat is inclusief de noodwet nu in verband met het Covid-19 virus. Ik vind het erg belangrijk dat we allemaal vragen blijven stellen. Hoe meer jij vraagt, hoe beter jij ook geholpen kunt worden om de juiste keus te maken.

Koop jouw mondkapjes voor in de trein zo snel mogelijk! Klik hier!

Heb jij vragen over de levertijd? Wil jij weten welke kwaliteit nodig is voor dit type bescherming? Ik help jou natuurlijk heel erg graag verder. Je mag altijd contact met mij opnemen. Mijn doel is jou op de juiste manier te informeren.

Wat zijn mondkapjes voor in de trein?

Net als andere soorten bescherming is het belangrijk om de juiste producten te komen. Aangezien dit virus begon in China is dat ook het land wat deze vorm van bescherming het langste ontwikkeld. Mijn advies is altijd heel erg goed te kijken.

Direct bestellen? Klik hier!

Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat iedereen die met de trein reist vanaf 1 juni gebruikmaakt van de mondkapjes voor in de trein. Wat ik heel erg belangrijk vindt is dat jij ze op tijd koopt en ook vooral de juiste soort. Er zijn versies die al binnen een week geleverd kunnen worden. Dus op tijd voor de 1 juni veranderingen.

Koop jouw mondkapjes voor in de trein! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-05-09 20:47:19.

Kinder mondkapjes kopen? Is dat nu echt nodig?

Kinder mondkapjes

Moeten we straks met maskers op de trein of bus in? Word kinder mondkapjes dragen straks net zo normaal als tandenpoetsen of douchen? Daarover deze blog.

Direct kinder mondkapjes kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is de zin en onzin van deze producten aan te tonen. Deze blog is controversieel en het is aan jou om het aan te nemen of niet. Waar het uiteindelijk op neerkomt is dat jij een keuze moet maken. Kinderen worden ziek door gebrek aan weerstand. Er zijn ook andere oorzaken, daarover geeft het boek Dianetics een zeer verhelderende uitleg. Gezondheid krijg je niet door vaccins of medicatie.

Bekijk de kinder mondkapjes! Klik hier!

Wil jij meer weten over de waarheid en manieren om slimmere keuzes te maken? Je mag altijd contact met mij opnemen. Mijn doel is de mensheid beter te maken. Dichter bij elkaar te brengen. Ik steun persoonlijk de “Stop de Lockdown” protesten.

Wat is er mis met kinder mondkapjes?

Daar kan ik een boek over schrijven. Om te beginnen is het goed voor kinderen om vies te worden en weerstand op te bouwen. Dat is niet nieuw, dat is de reden dat we allemaal volwassen zijn geworden. Zieke kinderen komen van voorzichtige ouders. Kinder mondkapjes beperken de weerstand.

Toch kopen? Klik hier!

Het uiteindelijke doel van deze blog is mensen in vrijheid te laten leven. Klein of groot, lang of kort, iedere vorm van vrijheid is nodig. Ik schrijf deze blog op 6 mei, de dag na de Bevrijdingsdag. Iets wat we 74 jaar als feest hebben kunnen vieren, maar wat ons nu helaas is ontnomen. Denk na voordat jij kinder mondkapjes gaat kopen!

Blijf gezond! Lees Dianetics!

Wil jij iets weten over de huidige situatie, de richtlijnen of heb jij andere vragen? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Ik ben hier om jou te helpen.

Originally posted 2020-05-06 06:19:27.

Corona Scientology, wat doen ze daar?

Corona Scientology

Als kerk hoeft de organisatie natuurlijk niet veel te doen. Toen heeft Corona Scientology wel flink geraakt. In deze blog vertel ik meer.

Weten hoe Corona Scientology heeft geraakt? Klik hier!

Net als andere organisaties hebben we op wat voor manier dan ook te maken met de maatregelen. Wij houden ons aan de anderhalve meter, dragen mondkapjes en zelfs handschoenen. Niet iedereen binnen de kerk is het daar volledig mee eens. Zelfs enkele diensten om spirituele vrijheid te bereiken worden op dit moment niet geboden om ook negatieve pers tegen te houden. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen wat je wilt doen en hoe jij wilt leven.

Bekijk welke Corona Scientology oplossingen er zijn! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bij mij krijg je een volledig eerlijk antwoord. Neem dus gewoon contact met mij op om jouw vragen te stellen. Natuurlijk mag je vragen blijven stellen over alles wat je wilt weten.

Wanneer stoppen de Corona Scientology maatregelen

Ik zeg al 2 jaar dat het binnen 2 weken over moet zijn. Helaas lijkt dat niet het geval te zijn. Dat betekend dat de “Brug naar totale vrijheid” momenteel gewoon dicht zit in Nederland en Europa. Meer informatie kan je gewoon aan mij vragen, er zijn namelijk wel oplossingen.

Direct de Corona Scientology maatregelen zien? Klik hier!

Er zijn altijd dingen die je mag vragen. Er zijn gelukkig wel altijd gratis mogelijkheden die je online kunt gebruiken. Verder is het meest bekende boek gewoon te koop via Amazon.nl en Bol.com.

Ga de Corona Scientology maatregelen bekijken! Klik hier!

Letterlijk iedere vraag kan je gewoon stellen. Reageer dan ook gewoon onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan blijven ondersteunen. Alles wat je wilt vragen mag je ook vragen. Ik kijk er naar uit om jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Originally posted 2022-01-07 05:21:19.

Vaccinatieschema tijdens de coronacrisis!

vaccinatieschema

Als jij het vaccinatieschema wilt weten voor jouw corona prik of de vaccinaties van jouw baby of kind, lees deze blog goed door!

Een geschikt alternatief weten voor het vaccinatieschema weten? Klik hier!

Mijn doel is mensen gebruik te laten maken de natuurlijke weerstand. Er zijn gewoon mogelijkheden om eenvoudig weerstand op te bouwen en ook het corona virus te overwinnen. De basis is vitamine C, Engystol en Zink. Die combinatie zorgt voor een verhoogde weerstand, waardoor je hoe dan ook geen last gaat hebben van het virus. Daarnaast is gezonde voeding natuurlijk belangrijk.

Bekijk het alternatief voor het vaccinatieschema! Klik hier!

Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is dat jij gezond bent en blijft. Ik wil jou daar heel erg graag mee helpen. Daarom geef ik jou ook de mogelijkheid om je te helpen. Neem gerust contact op en weet dat je via de: “Be More” campagne ook meer waarheden uit het leven kunt krijgen.

Meer over het vaccinatieschema

Wat precies het doel is van de huidige corona campagne weet ik ook niet. Wat voor veel mensen duidelijk mag zijn is dat er veel gaat gebeuren. Wat precies en wanneer weet niemand. Wel is het duidelijk dat er een andere agenda aan de gang is.

Zelf het alternatief voor het vaccinatieschema gebruiken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou uiteindelijk gewoon helpen. Daarom wil ik jou ook vertellen over de mogelijkheid om alle giftige stoffen die je tot je hebt genomen uit het lichaam te verwijderen. De reden om dat te doen is dat het jou helderder gaat laten denken.

Ga het vaccinatieschema alternatief bekijken! Klik hier!

Mijn doel is eenvoudig. Ik wil dat jij echt vooruit komt in het leven. Reageer gerust onder deze video zodat ik jou ook echt zo goed als mogelijk kan helpen. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-05-15 07:58:35.

Overheid… Volksvertegenwoordigers?

overheid

Op school heb ik geleerd dat de overheid volksvertegenwoordigers zijn. Gelukkig weet ik nu beter, zeker dankzij de Corona bullshit!

Weten wat de overheid doet? Klik hier voor een voorbeeld!

Mijn grootste doel is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen. Voor de corona leugens ging het echt puur over AliExpress. Inmiddels schrijf ik ook over de leugens die de overheid verteld. Inmiddels is mijn vertrouwen in deze criminele maffia organisatie tot een absoluut dieptepunt gedaald. Hoe ik uiteindelijk omga met stemmen weet ik nog niet. Uiteindelijk weet ik dat er iets beters is dan het systeem zoals het er nu is.

Meer weten over de fraude van de overheid? Klik hier!

Voor iedereen die ook wakker is nodig ik je uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn voornaamste doel blijft jou op de juiste en eerlijke manieren te ondersteunen. Wil jij daar meer over weten, volg de 18 stappen naar een oplossing!

Waarom de overheid dit doet?

Natuurlijk deel ik alles wat er is en wat er gaat gebeuren. Natuurlijk ga ik meer schrijven over AliExpress, maar dit soort blogs vind ik af en toe wel erg belangrijk. Gewoon om de overheid niet in bescherming te nemen. Ik kom binnenkort ook met manieren om geen criminelen organisatie meer te steunen.

Ook stoppen met steun aan de overheid? Klik hier!

Het belangrijkste doel van deze manier van schrijven is dat jij duidelijkheid krijgt en ook eerlijkheid te zien krijgt. Ik zal niet liegen over dingen waar niet gelogen over hoeft te worden.

Los problemen met de overheid nu ook op! Klik hier!

Vanzelfsprekend blijf ik hier om jou te helpen. Ik heb altijd vragen en antwoorden die ik onderzoek en beantwoord. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel alle vragen gewoon!

Originally posted 2020-08-19 05:12:26.

Betrouwbare mondkapjes kopen bij Amway!

betrouwbare mondkapjes kopen

Wil jij betrouwbare mondkapjes kopen? Kijk dan op de website van Amway en meld je daar ook aan als klant. Mijn doel is jou te helpen.

Direct betrouwbare mondkapjes kopen? Klik hier!

Ik wil jou duidelijkheid geven om complete duidelijkheid te krijgt voor wat je allemaal online kunt kopen. Dit is nu geen product van AliExpress, maar van Amway en van zeer hoge kwaliteit. Alle vragen daarover zijn natuurlijk gewoon van harte welkom onder deze blog. Ik help jou om absoluut hoge kwaliteit producten te vinden op de website van Amway en jij kunt je gratis aanmelden als klant. Zo steun je ook deze website.

Ga jouw betrouwbare mondkapjes kopen! Klik hier!

Als je vragen hebt over hoe ik hier geld aan verdien en hoe jij dat ook kunt doen, neem gewoon even contact met mij op. Kijk ook hoe ik jou help vanuit mijn werk als budgettrainer om complete duidelijkheid en eerlijkheid te krijgen.

Waarom betrouwbare mondkapjes kopen?

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven over alles wat je wilt kopen. Of je nu rommel van AliExpress koopt of kwaliteit van Amway, alles is mogelijk. Ik help jou absoluut om de beste producten te vinden. Dit is een nieuwe range van producten die ik sinds kort aanbiedt.

Kijken naar alle producten van Amway? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook veilig door het leven laten gaan. Daarom ga ik jou informatie geven over betrouwbare mondkapjes kopen, maar ook over gezond blijven. Kijk ook naar de Scientology video’s over gezond blijven.

Bekijk alle producten van Amway! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Iedere vraag is welkom onder deze blog. Natuurlijk wil ik jou absoluut aan de mogelijkheden helpen om de beste producten te kopen. Dat is ook de reden dat ik af en toe schrijf over deze leverancier.

Originally posted 2021-01-14 20:59:01.

Roltrapblaffer is de nieuwe covid preventie van NS!

roltrapblaffer

Vandaag kwam ik iets nieuws tegen op Utrecht Centraal. Een dame van top tot teen bedekt in het warme weer die als roltrapblaffer diende.

Meer weten over de roltrapblaffer? Klik hier!

Het bijzondere aan deze roltrapblaffer is dat deze dame vol overtuiging aangeeft dat de 4 treden tussen mensen noodzakelijk is. Dat terwijl er de laatste maand letterlijk GEEN doden zijn gevallen. Sinds het begin van de corona crisis zijn overigens slechts 70 mensen aan de ziekte gestorven. Ik ben zelf 37 jaar en maak mij echt niet druk. Voel je altijd vrij om mij een hand te geven. Het mag!

Bekijk de informatie over de roltrapblaffer! Klik hier!

Als ik dan ga kijken naar de verschillende mensen die op het station lopen zijn er altijd mensen die bang zijn. Dat zijn mensen die de positieve media nog niet kennen. Verder zijn er natuurlijk ook mensen die worden opgefokt door zo’n dame, helaas.

Wat doet een roltrapblaffer

Angst zaaien! Meer is het niet. Want het is al lang duidelijk dat de anderhalve meter afstand complete onzin is. We weten dat ‘het virus’ zich niet meer verspreid, zeker niet met het warme weer. Juist daarom is het zo fijn om weer normaal te gaan doen.

Pas op voor de roltrapblaffer! Klik hier!

Wat deze dame daadwerkelijk doet is jou in een gevoel van angst plaatsen. Ze voelt zich oppermachtig omdat we nu de controle heeft over een groep mensen. De roltrapblaffer maakt echter een fout, dat is door slechte controle uit te oefenen.

Voorkom een roltrapblaffer op jouw station! Klik hier!

Laat jouw mening ook vooral horen. Sta ook op voor de vrijheid! Of kijk gewoon naar de positieve media! Dat is niet op televisie, maar juist op internet en onafhankelijke kanalen. Pas op voor YouTube, NPO, RTL, SBS en andere propaganda.

Originally posted 2020-08-11 08:09:47.