Dimbare LED strip te koop bij AliExpress!

Dimbare LED strip

Wil jij een dimbare LED strip kopen? Kijk dan ook vooral eens op de website van AliExpress. In deze blog deel ik daar veel meer over.

Direct de dimbare LED strip bestellen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alleen de beste producten laten zien. Nu baseer ik waar ik over schrijf wel op wat er eerder is gekocht. Daarom wil ik jou ook in de gelegenheid stellen om zelf vragen te stellen over producten die jij zoekt. Dat kan bijvoorbeeld gewoon onder deze blog. Houd bij het kopen altijd rekening met BTW en inklaringskosten die jij betaalt bij producten van 22 euro en meer.

Bestelde dimbare LED strip online! Klik hier!

Voor vragen mag jij altijd een bericht achterlaten onder deze blog. Iedere reactie helpt mij ook weer om een beter beeld te geven. Verder mag jij natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Kopers over de dimbare LED strip

Laat ik dan eens gaan kijken naar hoe kopers reageren. Omdat de meeste kopers het hoogste cijfer geven zal ik die reacties ook eerst bekijken. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Perfect”, “Prima product” en “Helder wit licht”. Natuurlijk kijk ik ook naar de minst positieve reacties om een compleet beeld te kunnen geven.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven bijvoorbeeld: “Nooit verzonden” en “Niet ontvangen”. Beide reacties lijken mij een goede reden om inderdaad niet positief te zijn. Uiteindelijk wil ik dat jij een goede dimbare LED strip koopt en dus dat jij een product in huis krijgt wat echt uitstekend is.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Vanzelfsprekend kan ik jou ook helpen wanneer jij een bericht achterlaat onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere reactie is natuurlijk van harte welkom.

Dermaroller te koop bij AliExpress!

dermaroller

Een dermaroller kan je natuurlijk in Nederland kopen. Maar wil je het voordelig doen, koop dan gewoon bij AliExpress. Meer informatie in deze blog.

Direct jouw dermaroller kopen? Klik hier!

Het mooie van dit product is deels de prijs. Een vergelijkbaar product via Bol.com bijvoorbeeld kost al snel het dubbele. Natuurlijk is het goed om te vergelijken en ook naar de reacties van kopers te kijken. Zo krijg jij een compleet en eerlijk beeld bij wat jij koopt. Voor BTW en inklaringskosten hoef jij je overigens geen zorgen te maken. Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen met advies over deze dermaroller.

Bestel de dermaroller nu online! Klik hier!

Mijn grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Laat vooral al jouw vragen en opmerkingen achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Neem gerust ook contact met mij op.

Kopers over de dermaroller

Met 48 beoordelingen krijgt dit product een gemiddelde cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Ik zal beginnen met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Precies zoals afgebeeld”, “Geweldig product” en “Goed product”. Voor alles over deze dermaroller nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder de blog.

Zelf ook naar de reacties kijken? Klik hier!

Het laagste cijfer wat kopers geven is 3 uit 5 sterren. Kopers die dat cijfer geven schrijven bijvoorbeeld: “Goed” en “Niet zoals aangegeven”. Het blijft belangrijk om een dermaroller te kopen die bij jou past. Iets terugsturen bij AliExpress is vrij kostbaar.

Bekijk alle beoordelingen voor de dermaroller zelf! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij verder hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Cosplay pruik te koop bij AliExpress!

Cosplay pruik

Wie een cosplay pruik wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. In deze blog deel ik ook de reacties van verschillende kopers op het product.

Direct jouw cosplay pruik kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat jij koopt. Daarom ga ik in het tweede deel van deze blog ook de reacties van verschillende kopers delen. Op die manier wil ik jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld geven van alles wat jij kunt kopen. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat jij zelf verantwoordelijkheid neemt voor wat jij koopt en ook zelf kijkt.

Bestel de cosplay pruik direct online! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een compleet en eerlijk beeld te krijgen van alles wat jij koopt. Dat kan bijvoorbeeld door jouw vragen achter te laten onder deze blog. Verder mag jij ook absoluut contact met mij opnemen.

Kopers over de cosplay pruik

Alle reacties zijn positief. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Binnen 10 dagen ontvangen”, “Ziet er fantastisch uit” en “Mooi op tijd ontvangen”. Natuurlijk wil ik ook van deze cosplay pruik een compleet en duidelijk beeld geven. Daarom ga ik ook naar de minder positieve reacties kijken.

Zelf ook de beoordelingen zien? Klik hier!

Van de 3 minder positieve reacties is er slechts 1 koper die een inhoudelijke reactie geeft. Deze koper laat weten dat de cosplay pruik snel is aangekomen en dat de kwaliteit ook echt prima is. Waarom dan 4 uit 5 sterren weet ik niet.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Mijn doel is er uiteindelijk voor te zorgen dat jij precies weet wat je koopt. Laat daarom vooral jouw vragen en reacties achter onder deze blog. Op die manier kan ik jou optimaal verder helpen. Ik help jou hoe dan ook.

Lenovo tablet case te koop bij AliExpress!

Lenovo tablet case

Wie een Lenovo tablet case wilt kopen doet dat bij AliExpress. In deze blog deel ik onder andere reacties van enkele van de kopers. Het cijfer is goed!

Direct jouw Lenovo tablet case kopen? Klik hier!

Belangrijk in iedere blog is volledige informatie. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook weet wat jij kunt kopen. Met 9 beoordelingen krijgt dit product wel de volledige 5 uit 5 sterren. Er is geen enkele koper die een cijfer geeft lager dan 5 uit 5 sterren. Op dit moment is er 1 Nederlandse koper die een reactie achter heeft gelaten. De prijs is hoe dan ook laag genoeg om zonder BTW en inklaringskosten te kunnen bestellen.

Bekijk de Lenovo tablet case online! Klik hier!

Verder vind ik het ook erg belangrijk om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Kopers over de Lenovo tablet case

Reacties zijn bijvoorbeeld: “Snel geleverd”, “Erg goed” en verder enkel het hoogste cijfer. De Nederlandse koper laat ook geen inhoudelijke reactie achter. Om het beeld toch wat completer te maken ga ik ook kijken naar het best verkochte product van deze verkoper.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Het best verkochte product is net zoiets als de Lenovo tablet case, maar dan voor een Samsung product. Deze krijgt ook een hoog cijfer, dit keer 4,9 uit 5 sterren. Met reacties als: “Goede kwaliteit”, “Betrouwbaar” en “Perfect”. De 3 kopers die een lager cijfer geven dan 5 uit 5 sterren geven nog altijd een positieve reactie met 4 uit 5 sterren.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alle informatie geven. Heb jij daarom nog vragen, laat die gerust achter onder deze blog.

Kinder microfoon te koop bij AliExpress!

kinder microfoon

Wil jij een kinder microfoon kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen.

Wil jij de kinder microfoon bestellen? Klik hier!

Hoe meer informatie jij wilt weten over dit product, hoe beter ik jou ook kan helpen. Helaas heeft dit product nog geen reacties van kopers. Er zijn nog slechts 2 van deze producten verkocht. Als ik ga kijken naar andere producten van deze verkoper zie ik nog altijd de black friday banners online staan. Er wordt gelukkig wel genoeg ander speelgoed verkocht. Daarover zal ik dan wat reacties delen.

Bestel de kinder microfoon online! Klik hier!

Belangrijk is altijd dat jij de volledige informatie hebt voordat jij iets gaat kopen. Iets retour sturen is bij AliExpress namelijk erg duur en ook zeker niet makkelijk. Natuurlijk mag jij jouw vragen ook stellen door persoonlijk contact met mij op te nemen.

Kopers over de kinder microfoon

Over de kinder microfoon zelf heb ik dus nog geen reacties. Er is wel een ander, vergelijkbaar product, beoordeeld door 225 kopers met een gemiddeld cijfer van 4,5 uit 5 sterren. Positieve kopers schrijven hier: “Grappige effecten”, “Snelle verzending” en “Ziet er goed uit”. Ik zal natuurlijk ook wat minder positieve reacties bekijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dit product is nog bijna niet gekocht door Nederlandse kopers. Wel zijn er veel minder positieve reacties uit andere landen. Bijvoorbeeld: “Waardeloos”, “Na een week al kapot” en “Werkte meteen al niet”. Deze kinder microfoon is in ieder geval goedkoop.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou graag spreken. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking kan zomaar helpen om een beter beeld te vormen. Lees alles dus goed door.

Aluminium iPhone hoes te koop bij AliExpress!

Aluminium iPhone hoes

Wie een aluminium iPhone hoes wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. In deze blog deel ik onder andere de reacties van enkele van de 9327 kopers!

Direct de aluminium iPhone hoes kopen? Klik hier!

Natuurlijk kijk ik in deze blog naar het gemiddelde cijfer. Dat is 4,8 uit 5 sterren, wat over het algemeen best wel goed is. Hoe meer jij koopt, hoe beter ik jou kan helpen. Voor de meest interessante producten kan je altijd de reacties zelf bekijken. Daarover gaan we het in het tweede deel van de blog hebben. Houd wel altijd rekening met de grens van BTW en inklaringskosten.

Bekijk de aluminium iPhone hoes! Klik hier!

Vanzelfsprekend kom ik graag met jou in contact. Hoe meer informatie jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is meer dan welkom. Neem gerust ook direct contact met mij op voor vragen.

Kopers over de aluminium iPhone hoes

Er zijn in totaal 3611 reacties op het moment van schrijven van deze blog. Met 85% positieve beoordelingen zie ik erg veel. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Goed”, “Fantastisch” en “Erg coole hoes”. Mijn grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Zelf de reacties te bekijken? Klik hier!

Laat ik dan ook maar even kijken naar de minder positieve kopers. Dat wil zeggen dat jij natuurlijk alle reacties zelf kunt lezen. Minder positieve kopers schrijven ook: “Niet wat ik heb besteld”, “Verkeerd model ontvangen” en “Erg slecht product”. De aluminium iPhone hoes kan jij natuurlijk ook gewoon bekijken.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen, laat een bericht achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn grootste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Televisieabonnement te koop bij AliExpress!

Televisieabonnement

Het televisieabonnement wat jij bij AliExpress koopt is illegaal. Dat betekend dat het onverstandig is om te kopen. Toch blijven mensen dit doen.

Toch het televisieabonnement bekijken? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik jou adviseren om dit product niet te kopen. Hoe meer mensen dat toch doen, hoe meer ik ook zal waarschuwen. Het is natuurlijk wel een zeer goedkoop abonnement. Jij betaalt namelijk nog geen 50 euro per jaar. Het is zo flink veel goedkoper dan het betalen van de normale televisieaanbieders. Mogelijk betaal jij wel de BTW en inklaringskosten bij dit televisieabonnement als jij dit kastje koopt. Mocht jij enkel een code kopen, dan heb jij daar gelukkig geen last van.

Koop het televisieabonnement niet! Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Ik breng jou graag in contact met legale aanbieders van bellen en internet in Nederland. Zo help ik jou heel erg graag verder. Neem gerust ook direct contact op of laat een reactie achter onder de blog.

Kopers over het televisieabonnement

Bij illegale producten laat ik ook de reacties van kopers achter. Met zo’n 20% van de kopers uit Nederland is er zeker genoeg om over te schrijven. De eerste koper laat weten dat er iets mis was met de eerste code, de tweede code werkte gelukkig een stuk beter.

Zelf de reacties op het televisieabonnement bekijken? Klik hier!

Andere Nederlandse kopers die minder positief zijn geven negatief nieuws. Een koper laat weten dat hij wat problemen had, maar dat alles toch is opgelost. Het advies blijft natuurlijk om het televisieabonnement niet te kopen, wat jij ook doet.

Bekijk de beoordelingen van het televisieabonnement zelf! Klik hier!

Heb jij nog vragen en wil jij nog iets weten? Laat jouw reactie gewoon achter onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

MacBook case te koop bij AliExpress!

MacBook case

Wil jij een MacBook case kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Op die manier heb jij een product goedkoper dan in Nederland.

Direct jouw MacBook case kopen? Klik hier!

Voor dit soort producten moet je wel altijd uitkijken dat je niet te veel koopt. Geef jij namelijk meer dan 22 euro uit, dan weet jij dat jij mogelijk BTW en inklaringskosten moet gaan betalen. Koop er dus hoe dan ook slechts 1 tegelijk. In het tweede deel van de blog ga ik enkele reacties van kopers bekijken. Hoe meer jij daar meer over wilt weten, hoe beter ik jou natuurlijk ook kan helpen.

Bekijk de MacBook case online! Klik hier!

Natuurlijk mag jij jouw vragen altijd stellen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is welkom onder deze blog. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact op te nemen.

Kopers over de MacBook case

Laat ik dan beginnen met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven onder andere: “Heel erg blij mee”, “Zeer goede MacBook case” en “Erg goede kwaliteit”. Natuurlijk zijn er ook wat berichten die minder positief zijn. Het is goed om alle berichten door te nemen voordat je koopt.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven ook: “Pakket nooit ontvangen” en “Niet zoals verwacht”. Andere kopers, die iets hogere cijfers geven laten weten dat de US versie anders is dan de EU versie. Het is natuurlijk belangrijk dat jij de juiste MacBook case koopt.

Bekijk de boordelingen online! Klik hier!

Voor alle vragen die jij dan nog hebt is een reactie absoluut welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut welkom. Het doel blijft jou de allerbeste producten te laten vinden op de AliExpress website.

Koperen deurknoppen te koop bij AliExpress!

Koperen deurknoppen

Wie koperen deurknoppen wilt kopen voor bijvoorbeeld keukenkastjes kan dat gewoon bij AliExpress doen. In deze blog deel ik de beoordelingen van kopers.

Direct de koperen deurknoppen bestellen? Klik hier!

In deze blog heb ik als doel om jou een compleet en eerlijk beeld te geven van het product. Het gemiddelde cijfer is om te beginnen 4,3 uit 5 sterren. Dat lijkt niet bijzonder hoog en is het ook niet. Wel is het zo dat er slechts 3 reacties zijn van kopers. Dat betekend in dit geval 1 koper die het hoogste cijfer geeft en 2 die 4 uit 5 sterren geven.

Bekijk de koperen deurknoppen en bestel online! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk echt goed informeren. Dat doe ik voor een groot deel door jou de kans te geven om vragen te stellen onder deze blog. Verder mag jij natuurlijk ook direct contact met mij opnemen om zo tot een antwoord te komen.

Kopers over de koperen deurknoppen

Er is helaas maar 1 inhoudelijke reactie voor dit product. Deze koper schrijft: “Fantastische koperen deurknoppen en goede kwaliteit”. Voor de rest van dit deel van de blog zal ik ook even kijken naar andere producten van deze verkoper. Zo krijg jij een compleet en eerlijk beeld.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Een vergelijkbaar product is vaker beoordeeld en krijgt een aanzienlijk betere beoordeling. Met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren krijgen deze koperen deurknoppen wel de ruime voldoende die ik had verwacht. Mocht jij nu zelf zoiets willen kopen, blijf wel onder het bedrag van 22 euro per bestelling om BTW en inklaringskosten te voorkomen.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Daarmee kan ik deze blog weer afsluiten. Alleen wil ik jou nogmaals uitnodigen om jouw even vragen en reacties achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Kabels te koop via de AliExpress website

Kabels

Op zoek naar kabels? Kijk dan gewoon bij AliExpress! Die verkopen ongeveer alles! In deze blog deel ik onder andere reacties van kopers.

Direct jouw kabels bestellen? Klik hier!

Voor de reacties ga ik met name kijken naar het best verkochte product. Voordat ik daaraan begin wil ik jou wel informeren over de mogelijke BTW en inklaringskosten die jij moet betalen wanneer je te veel tegelijk koopt. Het best verkochte product is door 137 kopers beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Vanzelfsprekend kijk ik zowel naar de positieve als negatieve reacties. Dit om jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Bekijk de kabels en koop online! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook graag verder helpen door jouw vragen te beantwoorden. Jij kunt vragen gewoon stellen door een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe verder ik jou ook kan helpen. Direct contact is ook mogelijk.

Kopers over de kabels

Laat ik dan met de positieve reacties op deze kabels beginnen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Erg goed”, “Helemaal prima” en “Binnen 3 weken al geleverd”. Van alle reacties komt zo’n 5% vanuit Nederlandse kopers. Dat blijft een opvallend hoog aantal, gezien hoe klein Nederland feitelijk is.

Zelf de reacties van kopers bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers reageren met onder andere: “Product werkt niet goed en verkoper wil er niets aan doen” en “Niets ontvangen”. Beide zeer relevante redenen om een klacht in te dienen. Mijn advies is altijd om goed de reacties door te nemen voordat jij jouw kabels gaat kopen.

Bekijk alles over de kabels! Klik hier!

Tot slot wil ik jou nogmaals uitnodigen om een reactie achter te laten. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn grootste doel is jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven.

DIY diamant schilderij te koop bij AliExpress!

DIY diamant schilderij

Op zoek naar een DIY diamant schilderij? Dit is mogelijk een goede plek om die te kopen. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren door in totaal 129 kopers.

Direct een DIY diamant schilderij bestellen? Klik hier!

Een paar dingen die ik wel altijd wil benoemen zijn de risico’s. Naast dat jij dit product natuurlijk zelf in elkaar moet zetten is er ook een kans dat er steentjes ontbreken. Dat gebeurt soms helaas. Natuurlijk zijn die gewoon bij te bestellen en is dat vaak sneller dan reacties van verkopers afwachten. In principe heb jij natuurlijk recht op een complete set zonder extra kosten. Verder betaal jij bij grotere pakketten mogelijk ook BTW en inklaringskosten.

Bestel het DIY diamant schilderij online! Klik hier!

Verder wil ik jou natuurlijk de kans geven om vragen te stellen. Laat gewoon een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Kopers over het DIY diamant schilderij

Van de 126 reacties komen er 30 vanuit Nederland. Dat is bijna 25%, wat laat zien dat dit in Nederland ook erg populaire producten zijn. Reacties zijn onder andere: “Kan niet wachten om te beginnen”, “Snel ontvangen” en “Erg hoge kwaliteit”. Ik zal ook de minder positieve reacties doornemen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Het laagste cijfer wat een koper geeft is 2 uit 5 sterren. Deze koper (het is er maar 1) laat weten dat de verpakking erg slecht is. Dat de steentjes er zo uit kunnen vallen. Dat is zeker bij een DIY diamant schilderij natuurlijk niet de bedoeling.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Mijn doel blijft altijd een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Vraag daarom gewoon alles wat jij wilt weten.

Handvatten te koop bij AliExpress!

handvatten

In deze blog schrijf ik over de handvatten die AliExpress verkoopt. Hoe meer jij zoekt, hoe meer jij ook kunt vinden. In deze blog de reacties van kopers.

Direct handvatten bestellen? Klik hier!

Met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren gegeven door in totaal 80 kopers en een lage prijs kan er denk ik niet heel veel mis gaan. Toch blijft het belangrijk om BTW en inklaringskosten te benoemen. Want bestel jij bijvoorbeeld 10 van deze handvatten, dan komt de prijs mogelijk boven de 22 euro uit en betaal jij weer extra. Omdat ik persoonlijk het liefst geen criminele activiteiten ondersteun kijk ik altijd naar manieren om dat soort kosten te voorkomen.

Bekijk de handvatten online! Klik hier!

Uiteindelijk is het doel natuurlijk dat jij producten van goede kwaliteit koopt. Hoe meer vragen jij daarover hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en ieder antwoord is daarbij absoluut meer dan welkom. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Kopers over de handvatten

De meeste kopers zijn erg positief. Het aantal Nederlandse kopers is erg laag, namelijk 1 van de 80 positieve beoordelingen komt vanuit Nederland. Reacties zijn onder andere: “Ziet er prachtig uit” en “Snel geleverd”. Prima reacties op de handvatten.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan meteen door naar de minst positieve reacties. Hier schrijft een koper uit Portugal dat het product helemaal niet is aangekomen. Overigens was die ene positieve reactie ook de enige reactie van een Nederlandse koper. Al met al lijken deze handvatten best wel van prima kwaliteit te zijn.

Bekijk de beoordelingen zelf! Klik hier!

Met al die beoordelingen nodig ik jou graag uit om berichten en reacties zelf achter te laten. Dat kan gewoon onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou kan helpen.

Plateauzolen te koop bij AliExpress!

Plateauzolen

Wie schoenen met plateauzolen wilt kopen kan dat ook bij AliExpress doen. In deze blog deel ik onder andere de reacties van enkele van de 293 kopers.

Direct jouw plateauzolen kopen? Klik hier!

Zoals in iedere blog kijk ik kritisch naar zowel positieve als negatieve reacties. Dat doe ik om jou een eerlijk beeld te geven. Met inmiddels ruim 10.000 reacties via WhatsApp en een website die ik nog altijd alleen onderhoud kan ik mij geen bergen klachten permitteren. Wel krijg ik met grote regelmaat vragen over BTW en inklaringskosten. Daarvoor wil ik dus ook in deze blog waarschuwen. Het kan de prijs flink hoger maken.

Bekijk de plateauzolen online! Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook vragen stellen voordat je koopt. Daarvoor ben ik hier ook. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Hoe meer mensen jij helpt, hoe beter het voor jou gaat zijn. Iedere vraag en iedere reactie is welkom.

Kopers over de plateauzolen

Ieder cijfer is wel een keer gegeven, 4,7 uit 5 sterren is het gemiddelde. De meeste kopers zijn dus erg positief. Deze kopers schrijven bijvoorbeeld: “Super”, “Erg goede kwaliteit” en “Erg comfortabel”. Opvallend is het aantal Nederlandse kopers. Dat zijn er in totaal 21 van de positieve reacties, bijna 10%!

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik meteen ook naar de minst positieve reacties. Ook hier bijna 10% van de kopers die Nederlands zijn. Reacties zijn onder andere: “Nooit ontvangen en geen geld terug gekregen” en “Helaas tegengehouden door de douane”. En bij dat laatste punt moet je altijd opletten. Mogelijk zijn dit ook namaak producten en kan dat bij deze plateauzolen ook gebeuren.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Heb jij nog andere vragen en wil jij deze plateauzolen pas kopen nadat jij een antwoord hebt? Laat mij in ieder geval de vragen weten zodat ik jou kan helpen.

Trendy sneakers te koop bij AliExpress!

trendy sneakers

Schoenen blijven populair op de AliExpress website. Ook deze trendy sneakers waar deze blog over gaat worden best wel goed verkocht.

Direct jouw trendy sneakers kopen? Klik hier!

In iedere blog deel ik natuurlijk de reacties van verschillende kopers. Zo krijg jij hoe dan ook een beeld van de kwaliteit van het product. In dit geval is het gemiddelde cijfer, op basis van 5 reacties 4,8 uit 5 sterren. Wel zijn er 2 belangrijke dingen om rekening mee te houden. Zo betaal jij mogelijk BTW en inklaringskosten. Die kosten kunnen de prijs aanzienlijk verhogen. Verder komt het ook met regelmaat voor dat er namaak merkproducten verkocht worden.

Bekijk de trendy sneakers online! Klik hier!

Omdat ik bij dit product niet zeker weet of het namaak is kan ik ze om die reden nog niet afraden. Wel kan ik jou aanraden om goed naar de reacties te kijken van eerdere kopers. Tevens mag jij natuurlijk contact met mij opnemen.

Kopers over de trendy sneakers

Er zijn 5 reacties, 4 daarvan zijn zeer positief, de andere koper geeft nog altijd 4 uit 5 sterren. Daarmee is dit product gewoon goed beoordeeld en is dat geen reden om de trendy sneakers af te raden. Ik zal natuurlijk even kijken naar de inhoud van de reacties.

Zelf kijken? Klik hier!

Kopers laten weten dat de trendy sneakers binnen 20 dagen al zijn aangekomen. Verder zijn er kopers die gewoon zeggen dat de levering snel is en dat de kwaliteit goed is. De ene koper die een iets lager cijfer geeft schrijft overigens ook gewoon dat de levering snel is.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Voor vragen die jij verder hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen.

Gratis producten bij AliExpress!

gratis producten

Wie gratis producten wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. Hoe meer jij wilt hebben, hoe meer jij ook kunt krijgen. Er is echt heel erg veel mogelijk.

Direct gratis producten ontvangen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alle mogelijkheden die er zijn. Dit product kost overigens normaal tussen de 2 en 4 euro, afhankelijk van welke versie jij wilt kopen. Dat is natuurlijk hoe dan ook minder dan de prijs waarbij jij BTW en inklaringskosten moet betalen. Houd daar wel altijd rekening mee zodat jij precies weet wat jij gaat kopen.

Beste de gratis producten nu online! Klik hier!

Mijn belangrijkste winst van deze blog is dat jij weet dat jij een plek hebt waar jij terecht kunt voor vragen over aankopen. Wat voor vragen dat zijn mag jij natuurlijk helemaal zelf bepalen. Iedere reactie is absoluut meer dan welkom onder de blog. Neem gerust ook contact met mij op.

Meer over de gratis producten

Het is natuurlijk aan jou of jij gratis producten wilt kopen of niet. Voor alles wat er mogelijk is kan jij gewoon een reactie achterlaten onder de blog. Er zijn natuurlijk veel meer kopers die spullen verkopen die promotioneel weg gegeven worden. Daar gaan wij ook mee aan de slag.

Alle informatie weten? Klik hier!

Voor de belangrijkste informatie kijk jij natuurlijk ook zelf op de website. Het doel blijft dat jij goede spullen koopt voor een lage prijs. Hoe meer gratis producten jij kunt vinden, hoe beter wij ons werk ook doen.

Bekijk alles online! Klik hier!

Zijn er dan nog vragen, laat die gewoon achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, reactie en ieder bericht is absoluut meer dan welkom. Daarvoor heb ik deze blog uiteindelijk ook.

Siliconen telefoonhoes te koop bij AliExpress!

Siliconen telefoonhoes

Voor wie een siliconen telefoonhoes wilt kopen is AliExpress de perfecte plek om te kijken. In deze blog ook de reacties van verschillende kopers.

Direct jouw siliconen telefoonhoes kopen? Klik hier!

Mijn persoonlijke doel voor deze blog is jou de beste producten te laten zien. Hoe meer jij wilt weten en hoe meer jij wilt kopen, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie, iedere opmerking is dan ook van harte welkom. De lage prijs maakt het erg aantrekkelijk om dit AliExpress product te kopen. Hoe dan ook geen BTW en inklaringskosten, dus je doneert geen geld aan een criminele organisatie zoals de Nederlandse overheid.

Bestel de siliconen telefoonhoes direct online! Klik hier!

Dan wil ik jou ook graag uitnodigen om zelf vragen te stellen als reactie onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is absoluut van harte welkom.

Kopers over de siliconen telefoonhoes

Met 5988 reacties is er hoe dan ook genoeg om over te schrijven. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,7 uit 5 sterren, wat niet heel goed is, maar ook zeker niet slecht. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Siliconen telefoonhoes blijft goed zitten”, “Uitstekend” en “Stevig en past goed”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan voor de minder positieve beoordelingen. Daar schrijven kopers ook: “Niet aan te raden”, “Siliconen telefoonhoes helemaal niet ontvangen” en “Verf begon na een week al los te laten”. Houd rekening met zowel de positieve als negatieve beoordelingen als jij gaat bestellen. Vertel mij hoe dan ook welke ervaring jij hebt wanneer jij dit product koopt.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Verder wil ik jou absoluut de mogelijkheid blijven geven om te reageren. Heb jij een vraag, reacties of opmerking? Laat jouw reactie dan gerust achter onder deze blog.

Antiek horloge te koop bij AliExpress!

antiek horloge

Op zoek naar iets wat er uitziet als een antiek horloge, kijk op de website van AliExpress. Dit product krijgt van eerdere kopers 5 uit 5 sterren.

Direct een antiek horloge kopen? Klik hier!

Uiteindelijk is het doel van dit soort blogs natuurlijk dat je iets gaat kopen. Dat is ook hoe ik mijn geld verdien. Wat ik echter wel wil is dat jij alleen maar goede producten koopt. Dit product is in ieder geval goedkoop genoeg om niet in aanmerking te komen voor BTW en inklaringskosten. Zo blijft het product dus absoluut onder de 5 euro zolang jij er maximaal 4 tegelijk koopt.

Bekijk het antiek horloge en bestel online! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten nodig ik jou natuurlijk van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het doel is om jou de producten te laten zien. Heb jij een vraag die jij liever direct wilt stellen, neem dan gerust contact met mij op.

Kopers over een antiek horloge

De eerste reactie is van een koper die laat weten dat het antiek horloge kapot is aangekomen. Omdat de verkoper het netjes oploste en het geld heeft terug gestort gaf deze koper dan alsnog 5 uit 5 sterren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Er zijn dan nog 2 andere reacties. De ene koper laat enkel een cijfer achter, dus geen inhoudelijke reactie. De andere koper laat weten dat het een mooi antiek horloge is en dat deze er erg blij mee is.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou natuurlijk ook kan helpen. Mijn belangrijkste doel is dat jij precies weet wat jij kunt kopen. Juist daarom is het ook zo belangrijk om jouw vragen achter te laten als reactie onder de blog.

Ramadan kalender te koop bij AliExpress!

Ramadan

Het jaarlijkse Ramadan feest wordt ook in Nederland groot gevierd. De kalender voor kinderen maakt deze tijd van het jaar leuker en makkelijker!

Direct een kalender voor Ramadan kopen? Klik hier!

Persoonlijk heb ik niet zoveel met de feesten. Of het nu gaat om kerst, oud en nieuw, Pasen of feesten uit andere religies, ik ben liever bezig met het helpen van mensen. Dat is ook precies wat ik doe. Geen Ramadan, geen vrije dagen, gewoon een constante groei. Wel weet ik dat het voor kinderen goed is om een stukje structuur te krijgen. Hoe meer structuur, hoe makkelijker het leven uiteindelijk zal zijn.

Bestel de Ramadan kalender online! Klik hier!

Wil jij iets aan deze blog toevoegen? Laat dan vooral jouw reactie achter. Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen, dan reageer ik via die weg. Op welke manier wij ook contact krijgen met elkaar, ik help jou verder.

Kopers over de Ramadan kalender

Hoewel er nog slechts 3 reacties zijn zie ik wel alleen maar positieve dingen. De kopers schrijven: “Snel geleverd”, “Goed” en “Precies zoals verwacht”. Allemaal goede dingen dus. Voor een volledig beeld van de verkoper van dit Ramadan product kijk ik ook even verder naar het best verkochte product.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Wat ik grappig vind van deze verkoper is dat er ook kerstspullen worden verkocht. Dat is natuurlijk heel iets anders dan Ramadan, maar wel ook iets waar veel mensen geld aan uitgeven. Dat product is vaker verkocht en krijgt 4,9 uit 5 sterren.

Bekijk de producten en reacties ook zelf! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu bij laten. Hoe meer jij leest, hoe beter jij weet wat jij kunt kopen. Bekijk daarom ook de reacties en laat vooral ook een reactie achter onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter.

Sluiting te koop bij AliExpress!

Sluiting

Wie een sluiting zoekt voor een koffer koopt gewoon bij AliExpress. In deze blog deel ik onder andere de reacties van verschillende kopers.

Direct de sluiting kopen? Klik hier!

Dit is een van die producten waarvan ik niet had verwacht dat ik er ooit reacties op zou krijgen. Het is dus hoe dan ook erg goed dat je deze blog leest. Niet alleen dat, het product krijgt de volledige 5 uit 5 sterren als cijfer. Verder valt het ook ruim binnen de grens van BTW en inklaringskosten. In het tweede deel van deze blog ga je de reacties lezen zodat je ook weet hoe eerdere kopers erover denken.

Bekijk de sluiting online! Klik hier!

Mijn grootste doel is dat jij gewoon weet wat je koopt. Hoe meer vragen je daarover hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel daarom gewoon jouw vragen onder de blog en laat mij weten wat jij wilt weten. Direct contact mag natuurlijk ook altijd.

Kopers over de sluiting

Als ik dan naar de reacties ga kijken zie ik onder andere een reactie van 4 uit 5 sterren. De rest is allemaal erg positief. De koper die 4 uit 5 sterren geeft schrijft dat het een duur product is, maar dat de kwaliteit van deze sluiting wel erg goed is.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Verder schrijven kopers dingen als: “Zeer goed verpakt”, “Snelle levering”, “Uitstekende kwaliteit” en “Goed”. Het is uiteindelijk aan jou om een keus te maken, maar voor de prijs hoef je het volgens mij niet te laten. Deze sluiting kost slechts een paar euro.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Daarmee wil ik het graag afsluiten. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer vragen jij natuurlijk wel mag stellen. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog zodat jij precies weet wat jij gaat kopen.

Monokini te koop bij AliExpress!

monokini

Wie een monokini zoekt koopt bij AliExpress. Beoordeeld door 25 kopers met een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren. Meer informatie in deze blog.

Direct jouw monokini kopen? Klik hier!

Het grootste doel van iedere blog is jou te laten zien welke producten goed zijn om te kopen en welke vooral ook niet. In dit geval is de verkoper specialist in dit soort badpakken en is er geen enkele negatieve koper. De monokini valt daarbij ook ruim binnen de grens van BTW en inklaringskosten, dus die hoef je ook niet te betalen. Hoe meer jij weet over dit soort producten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Bestel de monokini meteen online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk ook welkom. Die kan jij gewoon achterlaten als reactie onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is er uiteindelijk voor te zorgen dat jij gewoon weet wat jij koopt. Je mag natuurlijk ook gewoon contact opnemen.

Kopers over de monokini

Alle reacties zijn positief, dat is natuurlijk goed om te zien. De verkoper krijgt over het algemeen overigens erg goede cijfers met 98,8% van de reacties 5 uit 5 sterren. Ik zal enkele reacties van deze monokini gaan bekijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Enkele reacties zijn: “Mooie en uitstekende kwaliteit”, “Aan te raden” en “Precies zoals op de foto”. Dat zijn natuurlijk allemaal positieve punten en redenen om te kijken naar deze verkoper en dit product. Kleding, waaronder ook de monokini is vaak lastig om vanuit China te kopen.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Hoe meer jij vraagt, hoe meer jij weet. Daarom wil ik jou ook nogmaals uitnodigen om jouw vragen te stellen als reactie onder deze blog. Alles is welkom en ik help jou ook persoonlijk verder.