Apple Airpods Pro 3 te koop bij AliExpress!

Apple Airpods Pro 3

Ben jij op zoek naar de Apple Airpods Pro 3, dan kan ik daar vandaag over schrijven op deze website. Voor de oplettende lezer, ik schrijf weer wat vaker.

Direct jouw Apple Airpods Pro 3 kopen? Klik hier!

Mijn doel is en blijft jou veilig te laten kopen. Omdat deze producten vanuit China geleverd worden weet ik dat veel mensen bang zijn voor het Coronavirus. Hoewel ik dat persoonlijk niet nodig vind begrijp ik wel waar de angst vandaan komt. Alles heeft te maken met manipulatie vanuit de media. Ik raad je dan ook aan om deze video te bekijken, waarin jij een uitleg krijgt van wat de media met jou doet.

Bestel de Apple Airpods Pro 3 online! Klik hier!

Het grootste doel is jou complete duidelijkheid te geven. Hoe meer jij koopt, hoe beter ik jou kan helpen. Houd bij dit soort aankopen natuurlijk wel rekening met BTW en inklaringskosten.

Kopers over de Apple Airpods Pro 3

Met 36 bestellingen krijgt dit product nog geen inhoudelijke beoordeling. Ik zal daarom even kijken naar wat deze verkoper verder zoal te bieden heeft. De tweede generatie versie krijgen een gemiddeld cijfer van 3,9 uit 5 sterren. Dat is erg slecht.

Zelf naar de reacties en beoordelingen kijken? Klik hier!

Als ik zie dat 34% van de kopers het laagste cijfer geven ga ik daar eerst naar kijken. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Niets kopen van deze verkoper”, “Verkoper is een leugenaar” en “Zijn nep”. Van dat laatste verwacht ik iets vergelijkbaars bij de Apple Airpods Pro 3. Het is overigens illegaal om namaak te verkopen. Als koper ben jij ook niet veilig, want kopen mag ook niet.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Mijn grootste doel is dat jij goede producten koopt. Hoe meer jij koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Natuurlijk mag jij ook altijd vragen stellen door reacties achter te laten onder deze blog. Iedere vraag helpt niet alleen jou, maar ook andere mensen. Namelijk de mensen die met dezelfde vraag zitten als die jij hebt.

Coronavirus masker te koop bij AliExpress!

Coronavirus masker

Omdat veel mensen zich zorgen maken schrijf ik vandaag over het coronavirus masker. Wil jij zo’n ding in huis halen? Lees dan snel verder.

Direct jouw coronavirus masker bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien welke soorten er zijn en hoe jij veilig kunt blijven. Ben jij iemand die zich zorgen maakt? Laat dan vooral een reactie achter onder de blog. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat er bij AliExpress te koop is. Het best verkochte systeem wordt overigens beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel het coronavirus masker online! Klik hier!

Ben jij op zoek naar dit product of maak jij je zorgen over jouw veiligheid? Laat dan een reactie achter onder deze blog. Jouw reacties kunnen ook anderen helpen. Heb jij tips om veilig door het leven te gaan? Laat het ook dan weten. Het is ook mogelijk om gewoon contact met mij op te nemen.

Kopers over het coronavirus masker

Reacties beginnen met: “Levering binnen een week”, “Goede kwaliteit” en “Perfect verpakt”. In totaal geeft 88% van de kopers van het coronavirus masker dit product het hoogste cijfer. Nog eens 8% geeft het product 4 uit 5 sterren, wat nog altijd erg goed is.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Kopers die een iets lager cijfer geven schrijven: “Precies wat ik had verwacht”, “Zit erg strak” en “Te klein voor mijn gezicht”. Als ik zo naar de reacties kijk zie ik dat dit coronavirus masker best een goed product is. Heb jij er vragen over, bekijk gewoon de website.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Hoewel ik de blog hiermee afsluit wil ik jou wel uitnodigen om zelf dit bericht te delen en het product te kopen. Als jij bang bent voor wat er gaat gebeuren, zorg dat jij op tijd de producten in huis hebt.

Entertainmentsysteem te koop bij AliExpress!

Entertainmentsysteem

Wil jij een entertainmentsysteem kopen voor in de auto? Dan is AliExpress mogelijk een plek om te kijken. In deze blog schrijf ik daar een stuk uitleg over.

Direct jouw entertainmentsysteem kopen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou de beste spullen te laten vinden tegen de laagste prijs. Hoe meer jij wilt kopen, hoe beter ik jou kan helpen. Ik krijg namelijk een klein percentage van ieder product wat wordt verkocht. Bij dit soort producten betaal je overigens geen BTW en ook geen inklaringskosten. Dat komt omdat dit entertainmentsysteem vanuit een EU land verzonden kan worden. Bijvoorbeeld vanuit Spanje, Frankrijk of Italiƫ.

Bestel het entertainmentsysteem online! Klik hier!

Voor vragen die jij dan hebt nodig ik jou uit om met mij in contact te komen door het formulier onder deze pagina in te vullen. Daarmee help jij niet alleen jezelf, je helpt ook omdat anderen jouw vraag ook kunnen lezen. Hoe meer vragen, hoe meer duidelijkheid.

Kopers over het entertainmentsysteem

Als ik ga kijken naar wat eerdere kopers schreven zie ik allereerst een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat is overigens op basis van 259 reacties. Zo schrijven kopers van dit entertainmentsysteem bijvoorbeeld: “Werkt goed”, “Snelle levering” en “Binnen 4 dagen al geleverd”. Een groot voordeel van een aankoop vanuit de EU is dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het corona virus.

Zelf de reacties op het entertainmentsysteem bekijken? Klik hier!

Met dat achter ons kan ik ook wat negatieve beoordelingen benoemen. Zo schrijven kopers van dit entertainmentsysteem ook: “Niet zoals op de foto” en “Vol krassen ontvangen”.

Bekijk alle reacties ook zelf! Klik hier!

Daarmee is mijn deel van deze blog achter de rug. Heb jij nog iets wat je wilt weten? Zorg dat je een reactie achterlaat onder deze blog.

Google Home lamp te koop bij AliExpress!

Google Home lamp

De Google Home lamp maakt het mogelijk om verlichting in jouw huis te bedienen via een smartphone of tablet. Dit is een voorbeeld van AliExpress.

Direct jouw Google Home lamp kopen? Klik hier!

Mijn doel blijft jou de beste producten te laten zien. Wil jij alleen het beste? Houd deze blog dan in de gaten. Ik bekijk hier de reacties van verschillende klanten. Hoe meer blogs jij leest, hoe beter de producten die jij ook zult kopen. Is er iets waar jij specifiek naar op zoek bent, laat het mij vooral ook weten door gewoon even contact op te nemen.

Bestel de Google Home lamp online! Klik hier!

Heb jij dingen die jij wilt weten voordat je koopt, laat gewoon een reactie achter onder de blog. Ik lees de reacties persoonlijk en zal er dus ook persoonlijk op reageren. Het grootste doel is dat jij gewoon goede producten weet te vinden.

Kopers over de Google Home lamp

Met 65 bestellingen krijgt dit product op dit moment 4,9 uit 5 sterren als gemiddeld cijfer. Dat is op basis van de reacties van 18 kopers. Er is 1 koper die aangeeft het product niet te hebben ontvangen. Deze geeft ook aan dat de communicatie met de verkoper moeizaam verliep.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

De rest van de kopers zijn gelukkig een stuk positiever. Andere kopers zijn gelukkig een stuk positiever over de Google Home lamp. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Zeer mooi en makkelijk te installeren” en “Werkt perfect”. Het is altijd aan te raden om zelf ook de reacties van kopers te lezen.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Het grootste doel van deze blog is met jou in contact te komen. Dat kan onder andere via WhatsApp en sinds kort kan je de klantenservice in China zelfs via ons bereiken. Wil je daar meer over weten? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog.

Dimbare LED strip te koop bij AliExpress!

Dimbare LED strip

Wil jij een dimbare LED strip kopen? Kijk dan ook vooral eens op de website van AliExpress. In deze blog deel ik daar veel meer over.

Direct de dimbare LED strip bestellen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alleen de beste producten laten zien. Nu baseer ik waar ik over schrijf wel op wat er eerder is gekocht. Daarom wil ik jou ook in de gelegenheid stellen om zelf vragen te stellen over producten die jij zoekt. Dat kan bijvoorbeeld gewoon onder deze blog. Houd bij het kopen altijd rekening met BTW en inklaringskosten die jij betaalt bij producten van 22 euro en meer.

Bestelde dimbare LED strip online! Klik hier!

Voor vragen mag jij altijd een bericht achterlaten onder deze blog. Iedere reactie helpt mij ook weer om een beter beeld te geven. Verder mag jij natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Kopers over de dimbare LED strip

Laat ik dan eens gaan kijken naar hoe kopers reageren. Omdat de meeste kopers het hoogste cijfer geven zal ik die reacties ook eerst bekijken. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Perfect”, “Prima product” en “Helder wit licht”. Natuurlijk kijk ik ook naar de minst positieve reacties om een compleet beeld te kunnen geven.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven bijvoorbeeld: “Nooit verzonden” en “Niet ontvangen”. Beide reacties lijken mij een goede reden om inderdaad niet positief te zijn. Uiteindelijk wil ik dat jij een goede dimbare LED strip koopt en dus dat jij een product in huis krijgt wat echt uitstekend is.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Vanzelfsprekend kan ik jou ook helpen wanneer jij een bericht achterlaat onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere reactie is natuurlijk van harte welkom.

Dermaroller te koop bij AliExpress!

dermaroller

Een dermaroller kan je natuurlijk in Nederland kopen. Maar wil je het voordelig doen, koop dan gewoon bij AliExpress. Meer informatie in deze blog.

Direct jouw dermaroller kopen? Klik hier!

Het mooie van dit product is deels de prijs. Een vergelijkbaar product via Bol.com bijvoorbeeld kost al snel het dubbele. Natuurlijk is het goed om te vergelijken en ook naar de reacties van kopers te kijken. Zo krijg jij een compleet en eerlijk beeld bij wat jij koopt. Voor BTW en inklaringskosten hoef jij je overigens geen zorgen te maken. Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen met advies over deze dermaroller.

Bestel de dermaroller nu online! Klik hier!

Mijn grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Laat vooral al jouw vragen en opmerkingen achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Neem gerust ook contact met mij op.

Kopers over de dermaroller

Met 48 beoordelingen krijgt dit product een gemiddelde cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Ik zal beginnen met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Precies zoals afgebeeld”, “Geweldig product” en “Goed product”. Voor alles over deze dermaroller nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder de blog.

Zelf ook naar de reacties kijken? Klik hier!

Het laagste cijfer wat kopers geven is 3 uit 5 sterren. Kopers die dat cijfer geven schrijven bijvoorbeeld: “Goed” en “Niet zoals aangegeven”. Het blijft belangrijk om een dermaroller te kopen die bij jou past. Iets terugsturen bij AliExpress is vrij kostbaar.

Bekijk alle beoordelingen voor de dermaroller zelf! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij verder hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Cosplay pruik te koop bij AliExpress!

Cosplay pruik

Wie een cosplay pruik wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. In deze blog deel ik ook de reacties van verschillende kopers op het product.

Direct jouw cosplay pruik kopen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat jij koopt. Daarom ga ik in het tweede deel van deze blog ook de reacties van verschillende kopers delen. Op die manier wil ik jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld geven van alles wat jij kunt kopen. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat jij zelf verantwoordelijkheid neemt voor wat jij koopt en ook zelf kijkt.

Bestel de cosplay pruik direct online! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een compleet en eerlijk beeld te krijgen van alles wat jij koopt. Dat kan bijvoorbeeld door jouw vragen achter te laten onder deze blog. Verder mag jij ook absoluut contact met mij opnemen.

Kopers over de cosplay pruik

Alle reacties zijn positief. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Binnen 10 dagen ontvangen”, “Ziet er fantastisch uit” en “Mooi op tijd ontvangen”. Natuurlijk wil ik ook van deze cosplay pruik een compleet en duidelijk beeld geven. Daarom ga ik ook naar de minder positieve reacties kijken.

Zelf ook de beoordelingen zien? Klik hier!

Van de 3 minder positieve reacties is er slechts 1 koper die een inhoudelijke reactie geeft. Deze koper laat weten dat de cosplay pruik snel is aangekomen en dat de kwaliteit ook echt prima is. Waarom dan 4 uit 5 sterren weet ik niet.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Mijn doel is er uiteindelijk voor te zorgen dat jij precies weet wat je koopt. Laat daarom vooral jouw vragen en reacties achter onder deze blog. Op die manier kan ik jou optimaal verder helpen. Ik help jou hoe dan ook.

Lenovo tablet case te koop bij AliExpress!

Lenovo tablet case

Wie een Lenovo tablet case wilt kopen doet dat bij AliExpress. In deze blog deel ik onder andere reacties van enkele van de kopers. Het cijfer is goed!

Direct jouw Lenovo tablet case kopen? Klik hier!

Belangrijk in iedere blog is volledige informatie. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook weet wat jij kunt kopen. Met 9 beoordelingen krijgt dit product wel de volledige 5 uit 5 sterren. Er is geen enkele koper die een cijfer geeft lager dan 5 uit 5 sterren. Op dit moment is er 1 Nederlandse koper die een reactie achter heeft gelaten. De prijs is hoe dan ook laag genoeg om zonder BTW en inklaringskosten te kunnen bestellen.

Bekijk de Lenovo tablet case online! Klik hier!

Verder vind ik het ook erg belangrijk om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Kopers over de Lenovo tablet case

Reacties zijn bijvoorbeeld: “Snel geleverd”, “Erg goed” en verder enkel het hoogste cijfer. De Nederlandse koper laat ook geen inhoudelijke reactie achter. Om het beeld toch wat completer te maken ga ik ook kijken naar het best verkochte product van deze verkoper.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Het best verkochte product is net zoiets als de Lenovo tablet case, maar dan voor een Samsung product. Deze krijgt ook een hoog cijfer, dit keer 4,9 uit 5 sterren. Met reacties als: “Goede kwaliteit”, “Betrouwbaar” en “Perfect”. De 3 kopers die een lager cijfer geven dan 5 uit 5 sterren geven nog altijd een positieve reactie met 4 uit 5 sterren.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alle informatie geven. Heb jij daarom nog vragen, laat die gerust achter onder deze blog.

Kinder microfoon te koop bij AliExpress!

kinder microfoon

Wil jij een kinder microfoon kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen.

Wil jij de kinder microfoon bestellen? Klik hier!

Hoe meer informatie jij wilt weten over dit product, hoe beter ik jou ook kan helpen. Helaas heeft dit product nog geen reacties van kopers. Er zijn nog slechts 2 van deze producten verkocht. Als ik ga kijken naar andere producten van deze verkoper zie ik nog altijd de black friday banners online staan. Er wordt gelukkig wel genoeg ander speelgoed verkocht. Daarover zal ik dan wat reacties delen.

Bestel de kinder microfoon online! Klik hier!

Belangrijk is altijd dat jij de volledige informatie hebt voordat jij iets gaat kopen. Iets retour sturen is bij AliExpress namelijk erg duur en ook zeker niet makkelijk. Natuurlijk mag jij jouw vragen ook stellen door persoonlijk contact met mij op te nemen.

Kopers over de kinder microfoon

Over de kinder microfoon zelf heb ik dus nog geen reacties. Er is wel een ander, vergelijkbaar product, beoordeeld door 225 kopers met een gemiddeld cijfer van 4,5 uit 5 sterren. Positieve kopers schrijven hier: “Grappige effecten”, “Snelle verzending” en “Ziet er goed uit”. Ik zal natuurlijk ook wat minder positieve reacties bekijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dit product is nog bijna niet gekocht door Nederlandse kopers. Wel zijn er veel minder positieve reacties uit andere landen. Bijvoorbeeld: “Waardeloos”, “Na een week al kapot” en “Werkte meteen al niet”. Deze kinder microfoon is in ieder geval goedkoop.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou graag spreken. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking kan zomaar helpen om een beter beeld te vormen. Lees alles dus goed door.

Aluminium iPhone hoes te koop bij AliExpress!

Aluminium iPhone hoes

Wie een aluminium iPhone hoes wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. In deze blog deel ik onder andere de reacties van enkele van de 9327 kopers!

Direct de aluminium iPhone hoes kopen? Klik hier!

Natuurlijk kijk ik in deze blog naar het gemiddelde cijfer. Dat is 4,8 uit 5 sterren, wat over het algemeen best wel goed is. Hoe meer jij koopt, hoe beter ik jou kan helpen. Voor de meest interessante producten kan je altijd de reacties zelf bekijken. Daarover gaan we het in het tweede deel van de blog hebben. Houd wel altijd rekening met de grens van BTW en inklaringskosten.

Bekijk de aluminium iPhone hoes! Klik hier!

Vanzelfsprekend kom ik graag met jou in contact. Hoe meer informatie jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is meer dan welkom. Neem gerust ook direct contact met mij op voor vragen.

Kopers over de aluminium iPhone hoes

Er zijn in totaal 3611 reacties op het moment van schrijven van deze blog. Met 85% positieve beoordelingen zie ik erg veel. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Goed”, “Fantastisch” en “Erg coole hoes”. Mijn grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Zelf de reacties te bekijken? Klik hier!

Laat ik dan ook maar even kijken naar de minder positieve kopers. Dat wil zeggen dat jij natuurlijk alle reacties zelf kunt lezen. Minder positieve kopers schrijven ook: “Niet wat ik heb besteld”, “Verkeerd model ontvangen” en “Erg slecht product”. De aluminium iPhone hoes kan jij natuurlijk ook gewoon bekijken.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen, laat een bericht achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn grootste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Televisieabonnement te koop bij AliExpress!

Televisieabonnement

Het televisieabonnement wat jij bij AliExpress koopt is illegaal. Dat betekend dat het onverstandig is om te kopen. Toch blijven mensen dit doen.

Toch het televisieabonnement bekijken? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik jou adviseren om dit product niet te kopen. Hoe meer mensen dat toch doen, hoe meer ik ook zal waarschuwen. Het is natuurlijk wel een zeer goedkoop abonnement. Jij betaalt namelijk nog geen 50 euro per jaar. Het is zo flink veel goedkoper dan het betalen van de normale televisieaanbieders. Mogelijk betaal jij wel de BTW en inklaringskosten bij dit televisieabonnement als jij dit kastje koopt. Mocht jij enkel een code kopen, dan heb jij daar gelukkig geen last van.

Koop het televisieabonnement niet! Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Ik breng jou graag in contact met legale aanbieders van bellen en internet in Nederland. Zo help ik jou heel erg graag verder. Neem gerust ook direct contact op of laat een reactie achter onder de blog.

Kopers over het televisieabonnement

Bij illegale producten laat ik ook de reacties van kopers achter. Met zo’n 20% van de kopers uit Nederland is er zeker genoeg om over te schrijven. De eerste koper laat weten dat er iets mis was met de eerste code, de tweede code werkte gelukkig een stuk beter.

Zelf de reacties op het televisieabonnement bekijken? Klik hier!

Andere Nederlandse kopers die minder positief zijn geven negatief nieuws. Een koper laat weten dat hij wat problemen had, maar dat alles toch is opgelost. Het advies blijft natuurlijk om het televisieabonnement niet te kopen, wat jij ook doet.

Bekijk de beoordelingen van het televisieabonnement zelf! Klik hier!

Heb jij nog vragen en wil jij nog iets weten? Laat jouw reactie gewoon achter onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

MacBook case te koop bij AliExpress!

MacBook case

Wil jij een MacBook case kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Op die manier heb jij een product goedkoper dan in Nederland.

Direct jouw MacBook case kopen? Klik hier!

Voor dit soort producten moet je wel altijd uitkijken dat je niet te veel koopt. Geef jij namelijk meer dan 22 euro uit, dan weet jij dat jij mogelijk BTW en inklaringskosten moet gaan betalen. Koop er dus hoe dan ook slechts 1 tegelijk. In het tweede deel van de blog ga ik enkele reacties van kopers bekijken. Hoe meer jij daar meer over wilt weten, hoe beter ik jou natuurlijk ook kan helpen.

Bekijk de MacBook case online! Klik hier!

Natuurlijk mag jij jouw vragen altijd stellen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is welkom onder deze blog. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact op te nemen.

Kopers over de MacBook case

Laat ik dan beginnen met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven onder andere: “Heel erg blij mee”, “Zeer goede MacBook case” en “Erg goede kwaliteit”. Natuurlijk zijn er ook wat berichten die minder positief zijn. Het is goed om alle berichten door te nemen voordat je koopt.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven ook: “Pakket nooit ontvangen” en “Niet zoals verwacht”. Andere kopers, die iets hogere cijfers geven laten weten dat de US versie anders is dan de EU versie. Het is natuurlijk belangrijk dat jij de juiste MacBook case koopt.

Bekijk de boordelingen online! Klik hier!

Voor alle vragen die jij dan nog hebt is een reactie absoluut welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut welkom. Het doel blijft jou de allerbeste producten te laten vinden op de AliExpress website.

Koperen deurknoppen te koop bij AliExpress!

Koperen deurknoppen

Wie koperen deurknoppen wilt kopen voor bijvoorbeeld keukenkastjes kan dat gewoon bij AliExpress doen. In deze blog deel ik de beoordelingen van kopers.

Direct de koperen deurknoppen bestellen? Klik hier!

In deze blog heb ik als doel om jou een compleet en eerlijk beeld te geven van het product. Het gemiddelde cijfer is om te beginnen 4,3 uit 5 sterren. Dat lijkt niet bijzonder hoog en is het ook niet. Wel is het zo dat er slechts 3 reacties zijn van kopers. Dat betekend in dit geval 1 koper die het hoogste cijfer geeft en 2 die 4 uit 5 sterren geven.

Bekijk de koperen deurknoppen en bestel online! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk echt goed informeren. Dat doe ik voor een groot deel door jou de kans te geven om vragen te stellen onder deze blog. Verder mag jij natuurlijk ook direct contact met mij opnemen om zo tot een antwoord te komen.

Kopers over de koperen deurknoppen

Er is helaas maar 1 inhoudelijke reactie voor dit product. Deze koper schrijft: “Fantastische koperen deurknoppen en goede kwaliteit”. Voor de rest van dit deel van de blog zal ik ook even kijken naar andere producten van deze verkoper. Zo krijg jij een compleet en eerlijk beeld.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Een vergelijkbaar product is vaker beoordeeld en krijgt een aanzienlijk betere beoordeling. Met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren krijgen deze koperen deurknoppen wel de ruime voldoende die ik had verwacht. Mocht jij nu zelf zoiets willen kopen, blijf wel onder het bedrag van 22 euro per bestelling om BTW en inklaringskosten te voorkomen.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Daarmee kan ik deze blog weer afsluiten. Alleen wil ik jou nogmaals uitnodigen om jouw even vragen en reacties achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Kabels te koop via de AliExpress website

Kabels

Op zoek naar kabels? Kijk dan gewoon bij AliExpress! Die verkopen ongeveer alles! In deze blog deel ik onder andere reacties van kopers.

Direct jouw kabels bestellen? Klik hier!

Voor de reacties ga ik met name kijken naar het best verkochte product. Voordat ik daaraan begin wil ik jou wel informeren over de mogelijke BTW en inklaringskosten die jij moet betalen wanneer je te veel tegelijk koopt. Het best verkochte product is door 137 kopers beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Vanzelfsprekend kijk ik zowel naar de positieve als negatieve reacties. Dit om jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Bekijk de kabels en koop online! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook graag verder helpen door jouw vragen te beantwoorden. Jij kunt vragen gewoon stellen door een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe verder ik jou ook kan helpen. Direct contact is ook mogelijk.

Kopers over de kabels

Laat ik dan met de positieve reacties op deze kabels beginnen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Erg goed”, “Helemaal prima” en “Binnen 3 weken al geleverd”. Van alle reacties komt zo’n 5% vanuit Nederlandse kopers. Dat blijft een opvallend hoog aantal, gezien hoe klein Nederland feitelijk is.

Zelf de reacties van kopers bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers reageren met onder andere: “Product werkt niet goed en verkoper wil er niets aan doen” en “Niets ontvangen”. Beide zeer relevante redenen om een klacht in te dienen. Mijn advies is altijd om goed de reacties door te nemen voordat jij jouw kabels gaat kopen.

Bekijk alles over de kabels! Klik hier!

Tot slot wil ik jou nogmaals uitnodigen om een reactie achter te laten. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn grootste doel is jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven.

DIY diamant schilderij te koop bij AliExpress!

DIY diamant schilderij

Op zoek naar een DIY diamant schilderij? Dit is mogelijk een goede plek om die te kopen. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren door in totaal 129 kopers.

Direct een DIY diamant schilderij bestellen? Klik hier!

Een paar dingen die ik wel altijd wil benoemen zijn de risico’s. Naast dat jij dit product natuurlijk zelf in elkaar moet zetten is er ook een kans dat er steentjes ontbreken. Dat gebeurt soms helaas. Natuurlijk zijn die gewoon bij te bestellen en is dat vaak sneller dan reacties van verkopers afwachten. In principe heb jij natuurlijk recht op een complete set zonder extra kosten. Verder betaal jij bij grotere pakketten mogelijk ook BTW en inklaringskosten.

Bestel het DIY diamant schilderij online! Klik hier!

Verder wil ik jou natuurlijk de kans geven om vragen te stellen. Laat gewoon een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Kopers over het DIY diamant schilderij

Van de 126 reacties komen er 30 vanuit Nederland. Dat is bijna 25%, wat laat zien dat dit in Nederland ook erg populaire producten zijn. Reacties zijn onder andere: “Kan niet wachten om te beginnen”, “Snel ontvangen” en “Erg hoge kwaliteit”. Ik zal ook de minder positieve reacties doornemen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Het laagste cijfer wat een koper geeft is 2 uit 5 sterren. Deze koper (het is er maar 1) laat weten dat de verpakking erg slecht is. Dat de steentjes er zo uit kunnen vallen. Dat is zeker bij een DIY diamant schilderij natuurlijk niet de bedoeling.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Mijn doel blijft altijd een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Vraag daarom gewoon alles wat jij wilt weten.

Handvatten te koop bij AliExpress!

handvatten

In deze blog schrijf ik over de handvatten die AliExpress verkoopt. Hoe meer jij zoekt, hoe meer jij ook kunt vinden. In deze blog de reacties van kopers.

Direct handvatten bestellen? Klik hier!

Met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren gegeven door in totaal 80 kopers en een lage prijs kan er denk ik niet heel veel mis gaan. Toch blijft het belangrijk om BTW en inklaringskosten te benoemen. Want bestel jij bijvoorbeeld 10 van deze handvatten, dan komt de prijs mogelijk boven de 22 euro uit en betaal jij weer extra. Omdat ik persoonlijk het liefst geen criminele activiteiten ondersteun kijk ik altijd naar manieren om dat soort kosten te voorkomen.

Bekijk de handvatten online! Klik hier!

Uiteindelijk is het doel natuurlijk dat jij producten van goede kwaliteit koopt. Hoe meer vragen jij daarover hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en ieder antwoord is daarbij absoluut meer dan welkom. Neem gerust ook direct contact met mij op.

Kopers over de handvatten

De meeste kopers zijn erg positief. Het aantal Nederlandse kopers is erg laag, namelijk 1 van de 80 positieve beoordelingen komt vanuit Nederland. Reacties zijn onder andere: “Ziet er prachtig uit” en “Snel geleverd”. Prima reacties op de handvatten.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan meteen door naar de minst positieve reacties. Hier schrijft een koper uit Portugal dat het product helemaal niet is aangekomen. Overigens was die ene positieve reactie ook de enige reactie van een Nederlandse koper. Al met al lijken deze handvatten best wel van prima kwaliteit te zijn.

Bekijk de beoordelingen zelf! Klik hier!

Met al die beoordelingen nodig ik jou graag uit om berichten en reacties zelf achter te laten. Dat kan gewoon onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou kan helpen.

Plateauzolen te koop bij AliExpress!

Plateauzolen

Wie schoenen met plateauzolen wilt kopen kan dat ook bij AliExpress doen. In deze blog deel ik onder andere de reacties van enkele van de 293 kopers.

Direct jouw plateauzolen kopen? Klik hier!

Zoals in iedere blog kijk ik kritisch naar zowel positieve als negatieve reacties. Dat doe ik om jou een eerlijk beeld te geven. Met inmiddels ruim 10.000 reacties via WhatsApp en een website die ik nog altijd alleen onderhoud kan ik mij geen bergen klachten permitteren. Wel krijg ik met grote regelmaat vragen over BTW en inklaringskosten. Daarvoor wil ik dus ook in deze blog waarschuwen. Het kan de prijs flink hoger maken.

Bekijk de plateauzolen online! Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook vragen stellen voordat je koopt. Daarvoor ben ik hier ook. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Hoe meer mensen jij helpt, hoe beter het voor jou gaat zijn. Iedere vraag en iedere reactie is welkom.

Kopers over de plateauzolen

Ieder cijfer is wel een keer gegeven, 4,7 uit 5 sterren is het gemiddelde. De meeste kopers zijn dus erg positief. Deze kopers schrijven bijvoorbeeld: “Super”, “Erg goede kwaliteit” en “Erg comfortabel”. Opvallend is het aantal Nederlandse kopers. Dat zijn er in totaal 21 van de positieve reacties, bijna 10%!

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik meteen ook naar de minst positieve reacties. Ook hier bijna 10% van de kopers die Nederlands zijn. Reacties zijn onder andere: “Nooit ontvangen en geen geld terug gekregen” en “Helaas tegengehouden door de douane”. En bij dat laatste punt moet je altijd opletten. Mogelijk zijn dit ook namaak producten en kan dat bij deze plateauzolen ook gebeuren.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Heb jij nog andere vragen en wil jij deze plateauzolen pas kopen nadat jij een antwoord hebt? Laat mij in ieder geval de vragen weten zodat ik jou kan helpen.

Trendy sneakers te koop bij AliExpress!

trendy sneakers

Schoenen blijven populair op de AliExpress website. Ook deze trendy sneakers waar deze blog over gaat worden best wel goed verkocht.

Direct jouw trendy sneakers kopen? Klik hier!

In iedere blog deel ik natuurlijk de reacties van verschillende kopers. Zo krijg jij hoe dan ook een beeld van de kwaliteit van het product. In dit geval is het gemiddelde cijfer, op basis van 5 reacties 4,8 uit 5 sterren. Wel zijn er 2 belangrijke dingen om rekening mee te houden. Zo betaal jij mogelijk BTW en inklaringskosten. Die kosten kunnen de prijs aanzienlijk verhogen. Verder komt het ook met regelmaat voor dat er namaak merkproducten verkocht worden.

Bekijk de trendy sneakers online! Klik hier!

Omdat ik bij dit product niet zeker weet of het namaak is kan ik ze om die reden nog niet afraden. Wel kan ik jou aanraden om goed naar de reacties te kijken van eerdere kopers. Tevens mag jij natuurlijk contact met mij opnemen.

Kopers over de trendy sneakers

Er zijn 5 reacties, 4 daarvan zijn zeer positief, de andere koper geeft nog altijd 4 uit 5 sterren. Daarmee is dit product gewoon goed beoordeeld en is dat geen reden om de trendy sneakers af te raden. Ik zal natuurlijk even kijken naar de inhoud van de reacties.

Zelf kijken? Klik hier!

Kopers laten weten dat de trendy sneakers binnen 20 dagen al zijn aangekomen. Verder zijn er kopers die gewoon zeggen dat de levering snel is en dat de kwaliteit goed is. De ene koper die een iets lager cijfer geeft schrijft overigens ook gewoon dat de levering snel is.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Voor vragen die jij verder hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen.

Gratis producten bij AliExpress!

gratis producten

Wie gratis producten wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. Hoe meer jij wilt hebben, hoe meer jij ook kunt krijgen. Er is echt heel erg veel mogelijk.

Direct gratis producten ontvangen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alle mogelijkheden die er zijn. Dit product kost overigens normaal tussen de 2 en 4 euro, afhankelijk van welke versie jij wilt kopen. Dat is natuurlijk hoe dan ook minder dan de prijs waarbij jij BTW en inklaringskosten moet betalen. Houd daar wel altijd rekening mee zodat jij precies weet wat jij gaat kopen.

Beste de gratis producten nu online! Klik hier!

Mijn belangrijkste winst van deze blog is dat jij weet dat jij een plek hebt waar jij terecht kunt voor vragen over aankopen. Wat voor vragen dat zijn mag jij natuurlijk helemaal zelf bepalen. Iedere reactie is absoluut meer dan welkom onder de blog. Neem gerust ook contact met mij op.

Meer over de gratis producten

Het is natuurlijk aan jou of jij gratis producten wilt kopen of niet. Voor alles wat er mogelijk is kan jij gewoon een reactie achterlaten onder de blog. Er zijn natuurlijk veel meer kopers die spullen verkopen die promotioneel weg gegeven worden. Daar gaan wij ook mee aan de slag.

Alle informatie weten? Klik hier!

Voor de belangrijkste informatie kijk jij natuurlijk ook zelf op de website. Het doel blijft dat jij goede spullen koopt voor een lage prijs. Hoe meer gratis producten jij kunt vinden, hoe beter wij ons werk ook doen.

Bekijk alles online! Klik hier!

Zijn er dan nog vragen, laat die gewoon achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, reactie en ieder bericht is absoluut meer dan welkom. Daarvoor heb ik deze blog uiteindelijk ook.

Siliconen telefoonhoes te koop bij AliExpress!

Siliconen telefoonhoes

Voor wie een siliconen telefoonhoes wilt kopen is AliExpress de perfecte plek om te kijken. In deze blog ook de reacties van verschillende kopers.

Direct jouw siliconen telefoonhoes kopen? Klik hier!

Mijn persoonlijke doel voor deze blog is jou de beste producten te laten zien. Hoe meer jij wilt weten en hoe meer jij wilt kopen, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie, iedere opmerking is dan ook van harte welkom. De lage prijs maakt het erg aantrekkelijk om dit AliExpress product te kopen. Hoe dan ook geen BTW en inklaringskosten, dus je doneert geen geld aan een criminele organisatie zoals de Nederlandse overheid.

Bestel de siliconen telefoonhoes direct online! Klik hier!

Dan wil ik jou ook graag uitnodigen om zelf vragen te stellen als reactie onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is absoluut van harte welkom.

Kopers over de siliconen telefoonhoes

Met 5988 reacties is er hoe dan ook genoeg om over te schrijven. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,7 uit 5 sterren, wat niet heel goed is, maar ook zeker niet slecht. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Siliconen telefoonhoes blijft goed zitten”, “Uitstekend” en “Stevig en past goed”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan voor de minder positieve beoordelingen. Daar schrijven kopers ook: “Niet aan te raden”, “Siliconen telefoonhoes helemaal niet ontvangen” en “Verf begon na een week al los te laten”. Houd rekening met zowel de positieve als negatieve beoordelingen als jij gaat bestellen. Vertel mij hoe dan ook welke ervaring jij hebt wanneer jij dit product koopt.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Verder wil ik jou absoluut de mogelijkheid blijven geven om te reageren. Heb jij een vraag, reacties of opmerking? Laat jouw reactie dan gerust achter onder deze blog.