Overheid… Volksvertegenwoordigers?

overheid

Op school heb ik geleerd dat de overheid volksvertegenwoordigers zijn. Gelukkig weet ik nu beter, zeker dankzij de Corona bullshit!

Weten wat de overheid doet? Klik hier voor een voorbeeld!

Mijn grootste doel is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen. Voor de corona leugens ging het echt puur over AliExpress. Inmiddels schrijf ik ook over de leugens die de overheid verteld. Inmiddels is mijn vertrouwen in deze criminele maffia organisatie tot een absoluut dieptepunt gedaald. Hoe ik uiteindelijk omga met stemmen weet ik nog niet. Uiteindelijk weet ik dat er iets beters is dan het systeem zoals het er nu is.

Meer weten over de fraude van de overheid? Klik hier!

Voor iedereen die ook wakker is nodig ik je uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn voornaamste doel blijft jou op de juiste en eerlijke manieren te ondersteunen. Wil jij daar meer over weten, volg de 18 stappen naar een oplossing!

Waarom de overheid dit doet?

Natuurlijk deel ik alles wat er is en wat er gaat gebeuren. Natuurlijk ga ik meer schrijven over AliExpress, maar dit soort blogs vind ik af en toe wel erg belangrijk. Gewoon om de overheid niet in bescherming te nemen. Ik kom binnenkort ook met manieren om geen criminelen organisatie meer te steunen.

Ook stoppen met steun aan de overheid? Klik hier!

Het belangrijkste doel van deze manier van schrijven is dat jij duidelijkheid krijgt en ook eerlijkheid te zien krijgt. Ik zal niet liegen over dingen waar niet gelogen over hoeft te worden.

Los problemen met de overheid nu ook op! Klik hier!

Vanzelfsprekend blijf ik hier om jou te helpen. Ik heb altijd vragen en antwoorden die ik onderzoek en beantwoord. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel alle vragen gewoon!

Originally posted 2020-08-19 05:12:26.

Geef een reactie