Mondkapjes bestellen doe je online bij AliExpress!

Mondkapjes bestellen

Wil jij mondkapjes bestellen? Doe dat dan zo snel mogelijk. De nieuwe regels voor het openbaar vervoer gaan 1 juni in dan zijn deze nodig.

Direct jouw mondkapjes bestellen? Klik hier!

In deze blog deel ik natuurlijk de zin en onzin van het gebruik van deze middelen. Laat ik voorop stellen dat het belangrijk is om je aan de regels te houden. Of je er nu achterstaat of niet, ik zal de komende weken mijn ‘Stop de Lockdown‘ t-shirt dragen in het openbaar vervoer. Vanaf het moment dat het verplicht is zal ik ook mijn neus en mond bedekken. Waarschijnlijk gewoon met de producten van AliExpress.

Ga de mondkapjes bestellen! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten en doen is het een fantastisch plan om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet over deze producten, hoe beter ik jou kan helpen. Vraag mij gerust alles wat jij wilt weten.

Waarom mondkapjes bestellen?

Ten eerste is het goed om deze op voorraad te hebben. Zo ben jij altijd voorzien wanneer jij met het openbaar vervoer wilt reizen. Helaas ben ik zelf gebonden aan een duur abonnement waar ik snel vanaf hoop te komen. Hoe dan ook zoek ik naar een alternatief voor het openbaar vervoer.

Mondkapjes bestellen voor jouw reis? Klik hier!

Belangrijk voor dit artikel is dat jij je beseft dat we straks andere verplichtingen hebben in het openbaar vervoer en dat er zelfs mogelijk boetes uitgedeeld gaan worden. Deze zijn vergelijkbaar met de boetes voor het rijden zonder ticket.

Ga jouw mondkapjes bestellen! Klik hier!

Het belangrijkste doel is altijd eerlijkheid. Daarom stuur ik mensen direct naar AliExpress en ga ik niet doen alsof je in Nederland koopt terwijl de producten uiteindelijk toch vanuit China komen. Voel je altijd vrij om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-10 07:42:10.

Geef een reactie