Boos op AliExpress? De oplossingen!

Boos op AliExpressDagelijks krijg ik bericht van mensen die boos op AliExpress zijn. Niet vreemd, want veel mensen kennen de regels nog niet goed en maken daardoor fouten.

Een veel voorkomende fout is het weglaten van een huisnummer bij het adres. Om dat op te lossen, klik hier.

Verder komt het voor dat mensen een gemeente invoeren in plaats van de werkelijke woonplaats. Ook dan kan het voorkomen dat bestellingen niet aankomen. Probleem is snel opgelost. Voor informatie, klik hier.

Heb jij een probleem of ben jij boos op AliExpress? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik ben hier om jou te helpen.

Zelf de fout gemaakt en toch boos op AliExpress

Tot nu toe is iedereen die bij mij klaagt zelf verantwoordelijk voor de fout. Boos op AliExpress zijn kan, maar heeft feitelijk helemaal geen zin als de oorzaak bij de persoon zelf ligt.

Laat jij een huisnummer weg bij een adres, dan is het logisch dat een pakketje niet aankomt. Heb jij toevallig een oplettende postbode bij jou in de buurt en komt 1 pakketje toevallig wel aan, dan mag je van geluk spreken. Standaard is dat een pakketje zonder huisnummer terug gaat naar China. In uitzonderlijke gevallen kan jij dan alsnog geld terugkrijgen, meestal echter niet.

Boos op AliExpress om garantie

Een ander punt waardoor negatieve reacties ontstaan is garantie. Mensen die bijvoorbeeld honderden euro’s uitgeven aan een telefoon en merken dat deze na 6 maanden niet meer werkt. Wie binnen de EU iets koop heeft recht op garantie. Bestellen vanuit China en die rechten liggen ineens heel anders.

Sommige verkopers hebben deals met verzekeraars, waardoor de garantie wel speelt. Meer weten over garantie bij AliExpress? Klik hier.

Ter afsluiting, heb jij vragen of ben jij boos op AliExpress? Voel je altijd vrij om contact op te nemen. Ik ben hier om jou te helpen.

Originally posted 2018-10-08 08:52:44.

Één gedachte over “Boos op AliExpress? De oplossingen!

  1. Kitty Beantwoorden

    Ja ook ik ben boos op ali want je kan nergens terecht om erachter te komen waar pakket gebleven is, ook postkantoor weet het niet
    Adres, gemeente, naam huisnummer alles goed
    Is wel 59.95 wat ik nu dus kwijt ben

Geef een reactie