Afhalen van een pakketje nu uiterlijk binnen 7 dagen!

Afhalen

Wanneer jij een pakketje moet afhalen kan dat uiterlijk binnen 7 dagen. Ooit kon je 3 weken wachten, dat is verkort naar 2 weken en nu nog maar 1 week!

Direct weten of jij een pakket kunt afhalen? Klik hier!

Het is van essentieel belang dat jij pakketjes altijd zelf volgt. AliExpress heeft nog geen mogelijkheid om aan te geven waar en wanneer afhalen mogelijk is. Mijn doel voor deze blog is dat jij op tijd bent. Mocht jij op vakantie zijn, dan kan je ook altijd iemand anders sturen. Jij hoeft niet persoonlijk naar het postkantoor of het afhaalpunt te gaan.

Ga jouw pakket direct afhalen! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is voor mij van belang dat jij de beste informatie krijgt. Voel je altijd vrij om alles te vragen wat jij wilt weten.

Meer over afhalen

De PostNL punten waar jij een product kunt afhalen zijn ook de plaatsen waar jij de BTW en inklaringskosten betaald wanneer dat nodig is. Zolang jij onder de 22 euro blijft bij het plaatsen van een bestelling is een kans op dat soort extra kosten erg klein.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Heb jij geen bericht gekregen dat jij een product moet afhalen. Kijk dan ook in de PostNL app of op de website om een bestelling te volgen. Zorg er in ieder geval wel altijd voor dat de adresgegevens compleet juist zijn. Er zijn helaas mensen die een verkeerd huisnummer of een verkeerde woonplaats invoeren.

Plaats jouw bestelling nu! Klik hier!

Voor alle verdere vragen over afhalen of het volgen van een product of het plaatsen van een bestelling nodig ik jou uit om een reactie achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe sneller jij een reactie achter moet laten.

Originally posted 2019-10-19 18:17:28.

Geef een reactie