Pakket traceren, hoe doe je dat?

Pakket traceren

Een pakket traceren is soms ingewikkelder dan ik dacht. Dagelijks krijg ik meerdere vragen van mensen die iets hebben gekocht en willen weten waar het is.

De basis van het pakket traceren is het vinden van het traceernummer. Om het makkelijk te maken, via VanDijl.ga/traceer kom jij direct op de pagina waar jij die informatie kunt vinden.

Met het traceernummer kunnen wij verder. Het vinden van een bestelling bestaat uit 3 stappen. Om te beginnen krijgt een bestelling een traceernummer voordat het is verzonden. De enige plek waar het pakket traceren mogelijk is wordt dan op VanDijl.ga/traceer zelf.

Later, wanneer jouw bestelling bij het Chinese postbedrijf is kan jij het pakket traceren via sites als Track24.net. Gemiddeld duurt het zo’n 3 tot 6 weken voordat de bestelling gevolgd kan worden via de site van PostNL. InternationalParcelTracking.com is de site die ik daarvoor gebruik, ook wanneer ik mensen help via WhatsApp of email.

Wat als het pakket traceren niet lukt?

Het komt soms voor dat het pakket traceren onmogelijk lijkt. Dat is vervelend en eigenlijk altijd op te lossen. In eerste instantie is mijn advies altijd contact op te nemen met de verkoper. Dat kan eenvoudig via VanDijl.ga/verkoper. Klik daar op “Contact”. Soms heeft een verkoper een verkeerde traceercode doorgegeven en moet deze simpelweg aangepast worden.

Helpt dat niet en blijft het pakket traceren onmogelijk? Neem dan alsnog even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen om jouw bestelling te vinden. In de uitzonderlijke gevallen dat het mij ook niet lukt kan jij een geschil (dispute) openen. Het openen van een geschil werkt ook weer met een paar eenvoudige stappen.

Een geschil open je met de volgende stappen:

Houd er rekening mee dat jij enkel een geschil moet openen wanneer de verkoper een fout heeft gemaakt of iets heeft nagelaten. Het komt helaas met regelmaat voor dat iemand een verkeerd huisnummer invult. Dit is geen reden om een dispute te openen. Het weglaten van een woonplaats ook niet.

Meer informatie daarover lees jij in de blog over het invullen van een verkeerd adres. Klik hier voor meer informatie.

Originally posted 2018-12-11 07:03:21.

Één gedachte over “Pakket traceren, hoe doe je dat?

Geef een reactie