3109 AB Schiedam is geen retouradres!

3109 AB Schiedam

Heb jij iets teruggestuurd naar 3109 AB Schiedam gestuurd? Jammer! Het is geen retouradres voor AliExpress of een ander postorderbedrijf.

Bekijk hoe je zonder 3109 AB Schiedam iets retour stuurt? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is ervoor te zorgen dat mensen de juiste manier gaan gebruiken om een pakket terug te sturen. Dat kan in de meeste gevallen nu zelfs helemaal gratis. Dus geen hoge retourkosten meer, echt gratis terugsturen. Het systeem is ook nog veel makkelijker geworden. Gewoon een dispute openen, label uitprinten en opsturen. Ik heb het natuurlijk even nagekeken, de genoemde postcode is van een postbus van de douane.

Stuur niets naar 3109 AB Schiedam! Klik hier!

Heb jij nog vragen, of heb jij al iets terug gestuurd? Laat het mij weten. Als je een reactie achterlaat onder deze blog kan ik jou het snelst helpen. Natuurlijk mag je ook gewoon vragen stellen aan de klantenservice van AliExpress zelf.

Waarom staat 3109 AB Schiedam op het pakketje?

Het is heel eenvoudig, wanneer een pakketje door de douane is gegaan en niet afgeleverd kan worden gaat het via dezelfde route terug naar China. Zodra het echter is afgeleverd door PostNL is het retouradres dus niet meer geldig. Erg verwarrend, maar dat is waar het op neerkomt.

Op de juiste manier iets terugsturen? Klik hier!

Nu is het zo dat ik mij altijd afvraag waarom iemand iets koopt wat hij of zij niet wil hebben. Mocht iemand mij daar uitleg over kunnen geven, doe het gerust. Het adres 3109 AB Schiedam is niet het retouradres voor AliExpress!

Bekijk hoe je op de juiste manier iets terugstuurt! Klik hier!

Het meest essentiƫle doel van deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Vraag het altijd aan mij, hoe beter ik jou kan helpen. Het is voor mij altijd belangrijk dat jij de regels leert kennen.

Originally posted 2020-05-13 21:48:46.

2 gedachten over “3109 AB Schiedam is geen retouradres!

  1. Joke Beantwoorden

    Hallo

    Ik heb een cd besteld maar hij stuurde verkeerde
    Ik wil het terug sturen aan er staat een adres op.
    Monox gmbh
    Postbus 718(xbs g3 de)
    3109 ad schiedam netherlands
    Klopt het ???

Geef een reactie