Bijna 1500 mensen hebben WhatsApp voor AliExpres vragen

Whatsapp AliExpressWhatsApp is verreweg het meest gebruikte communicatiekanaal van AliExpress Nederland. Inmiddels hebben al bijna 1500 mensen van de dienst gebruik gemaakt!

Wil jij ook via WhatsApp contact krijgen? Klik hier!

Het leuke van de WhatsApp dienst is dat de dienst geheel gratis kan worden aangeboden. Dat kan alleen omdat mensen ervoor kiezen om de link vraagalex.com/bestel te gebruiken om een bestelling te plaatsen. Voor mensen die mij als oprichter goed kennen is de link VanDijl.ga een korter alternatief welke ook uitstekend werkt.

Weten hoe ik mijn gastbloggers beloon? Klik hier

De komende maanden verwacht ik dat het aantal bestellingen nog flink toe zal nemen, zodat meer blogs kunnen worden geschreven en dat ook de support via WhatsApp sterk zal worden verbeterd. Het support team zal op vergelijkbare manieren worden beloond.

Waarom werkt WhatsApp zo goed?

Een van de voornaamste redenen dat iemand contact opneemt met AliExpress Nederland is dat een account niet meer toegankelijk is. Deze account blokkade is heel snel te verhelpen, vooral wanneer iemand een emailadres en telefoonnummer doorgeeft.

Gemiddeld los ik problemen binnen 5 minuten op! Zo kunnen mensen die via WhatsApp contact opnemen al binnen 5 minuten weer aan de slag met de account. Bestellingen kunnen weer geplaatst worden, cadeaus weer gekocht en problemen zijn opgelost.

De enige problemen die ik niet kan oplossen zijn problemen die mensen zelf veroorzaken. Denk hierbij aan een verkeerd adres, waardoor een pakketje retour is gestuurd naar China. Misschien ook aan het niet kunnen invullen van de woonplaats, waar ik natuurlijk ook een oplossing voor heb. Denk vooral ook aan het traceren van een pakketje, wat ook vrijwel altijd makkelijk te doen is, zolang je de tools kent.

WhatsApp werkt goed omdat het een snelle en toegankelijke manier is waarmee ik jou snel kan helpen. WhatsApp is ook onderweg goed te gebruiken. Bovenal, WhatsApp maakt het mogelijk om heel snel contact te krijgen.

Originally posted 2018-11-09 23:22:42.

Geef een reactie