Wat te doen als je bestelling op AliExpress niet is aangekomen en je geen terugbetaling krijgt?

blue master card on denim pocket

Als je een bestelling plaatst op AliExpress, verwacht je natuurlijk dat deze zonder problemen wordt afgeleverd. Helaas kan het gebeuren dat een bestelling niet aankomt of dat er iets misgaat tijdens het verzendproces. Dit kan erg frustrerend zijn, vooral als je geen terugbetaling krijgt voor je aankoop.

Een situatie als deze kan voorkomen, zelfs als je regelmatig bestelt op AliExpress. Het kan zijn dat de verkoper je bestelling niet goed heeft verwerkt of dat er tijdens het verzendproces iets is misgegaan. Gelukkig zijn er stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen.

Als je een bestelling niet hebt ontvangen en geen terugbetaling krijgt, is het eerste wat je kunt doen contact opnemen met de verkoper. Leg hen uit dat je de bestelling niet hebt ontvangen en vraag hen om een passende oplossing. Als de verkoper niet reageert of geen passende oplossing biedt, kun je een geschil openen bij AliExpress.

In het geschil kun je uitleggen dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je al meerdere pogingen hebt gedaan om het pakketje op te halen bij het afhaalpunt/postnl punt. Voeg indien mogelijk bewijs toe, zoals screenshots van de communicatie met de verkoper en het afhaalpunt/postnl punt.

Als het geschil wordt gesloten zonder terugbetaling, kun je contact opnemen met de AliExpress klantenservice voor verdere hulp en ondersteuning. Zij kunnen je helpen bij het vinden van een oplossing die het beste bij jouw situatie past.

Het is belangrijk om geduldig te blijven tijdens dit proces en alle benodigde informatie te verstrekken. Het kan even duren voordat je een oplossing hebt, maar uiteindelijk zal het probleem worden opgelost.

In de toekomst kun je mogelijk problemen zoals deze voorkomen door ervoor te zorgen dat je het juiste adres hebt opgegeven en de verzendinformatie regelmatig te controleren.

Onthoud dat het niet ontvangen van een bestelling en geen terugbetaling krijgen een frustrerende ervaring kan zijn, maar er zijn stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen. Blijf kalm en volg deze stappen om een oplossing te vinden die bij jou past.

We hopen dat deze informatie nuttig is en dat je snel een oplossing vindt voor het probleem met je bestelling op AliExpress.

Originally posted 2023-03-07 18:21:18.

Geef een reactie