Hoe los je een probleem op met een onleesbare barcode bij PostNL?

stacks of boxes ready for delivery

Het kan erg frustrerend zijn als je een pakketje verwacht en deze niet wordt geleverd vanwege een onleesbare barcode. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen en je pakketje alsnog te ontvangen.

Als eerste is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van PostNL. Dit kan via hun website of telefonisch op 088-2255555. Geef aan dat je een probleem hebt met een onleesbare barcode en dat je het adres wilt wijzigen om het pakket opnieuw te laten bezorgen. Zorg ervoor dat je het juiste traceernummer en alle benodigde informatie bij de hand hebt wanneer je contact opneemt.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden bij het oplossen van dit probleem, dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice van AliExpress voor verdere hulp en ondersteuning. Via deze link kun je de AliExpress klantenservice bereiken: https://vraagalex.com/klantenservice

Zorg ervoor dat je geduldig blijft en dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt wanneer je contact opneemt met PostNL of AliExpress. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk je pakketje ontvangt en dat het probleem met de onleesbare barcode wordt opgelost.

We hopen dat deze informatie nuttig is en dat je snel een oplossing vindt voor je pakketprobleem!

Originally posted 2023-03-07 18:25:28.

Geef een reactie