Vintage herenhorloge te koop bij AliExpress

Vintage herenhorlogeZoals ongeveer alles te koop bij AliExpress zijn er ook van het vintage herenhorloge duizenden verschillende te vinden. Daarover meer in deze blog!

Meer weten over het vintage herenhorloge? Klik hier!

Met ruim 4000 soorten vintage herenhorloge te koop is het een aardige selectie, de prijzen lopen ook sterk uiteen. Van nog geen 1 euro tot ruim 80 euro!

Voor het complete overzicht? Klik hier!

Vrijwel alle horloges zijn beoordeeld met tussen de 4 tot 5 sterren uit 5. In deze blog behandel ik een aantal van de reacties. Daar kijk ik wie heeft besteld en wat er over de producten is geschreven. Op basis van de beoordelingen ken jij ook jouw keus maken.

Heb jij vragen? Neem contact met mij op.

Hoe reageren anderen op het vintage herenhorloge?

Ik heb even een paar producten erbij gepakt om de beoordelingen te bekijken. Ik heb de reacties bekeken, voornamelijk van een van de goedkoopste soorten vintage herenhorloge.

Direct alle reacties lezen? Klik hier!

Om even wat reacties eruit te plukken, een Russische koper, op zoek naar een goedkoop horloge. Deze koper schrijft dat het horloge van uitstekende kwaliteit was en dat de levering super snel was. Helaas heb ik geen Nederlandse kopers kunnen vinden.

De reacties van elders lezen? Klik hier!

Heb jij een goedkoper vintage herenhorloge gekocht? Laat jouw reactie dan weten. Ik sluit deze blog met de reacties op de duurdere horloges.

Hoe zit het met een duur vintage herenhorloge?

Via het overzicht ben ik gaan zoeken naar een duurder vintage herenhorloge wat vaker is gekocht en beoordeeld. Die heb ik gevonden. Woorden als “Mooi horloge”, “Mooie afwerking” en “Eyecatcher” trekken de aandacht.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Het dure vintage herenhorloge kost 34 euro. Dat zou iets kunnen zijn waar je BTW en inklaringskosten voor moet betalen. Dat kan dit horloge tot een aardig duurder vintage herenhorloge te maken.

Wat als ik een ander product zoek?

Veel bezoekers en lezers van deze website zoeken iets anders. Misschien een ander type horloge, een dameshorloge of gewoon een compleet ander product. De gratis personal shopper kan jou helpen. Jij krijgt dan persoonlijke begeleiding om het product te vinden wat jij zoekt.

De personal shopper verplicht jou niet tot het doen van een aankoop, vraagt jou enkel om de speciale link, vraagalex.com/bestel te gebruiken, daarmee houden wij deze website online en draaiende. Uiteindelijk groeit deze site maand tot maand en ben ik ook continu op zoek naar de beste bloggers.

Wil jij daar meer over weten en daar ook zelf aan verdienen? Klik hier!

Geef een reactie