AliExpress blogger worden en geld verdienen?

AliExpress BloggerAls AliExpress blogger kan jij schrijven over de producten die jij koopt. Door daarover te schrijven en ons bewezen stappenplan te gebruiken verdien jij geld!

Jij hebt in de basis 3 dingen nodig:

  1. Een AliExpress partner account, aan te maken via vraagalex.com/partner.
  2. Een account bij AliExpress Nederland, aan te vragen door contact op te nemen met ons.
  3. Tijd om af en toe een blogbericht te schrijven. Hoe meer jij blogt, hoe meer jij kunt verdienen.

Door via het AliExpressNederland platform te bloggen lift jij mee op de stroom aan bezoekers die wij al naar binnen halen. Met zo’n 10.000 maandelijkse bezoekers (het aantal neemt snel toe) zijn jouw kansen op winst ook zeker aanzienlijk.

Waarom zou jij AliExpress blogger worden?

Veel mensen bestellen al via AliExpress en zouden dat graag vaker willen doen. Door AliExpress blogger te worden heb jij de kans om een extra bron van inkomsten op te bouwen. Deze extra bron van inkomsten kan zomaar zorgen voor extra mogelijkheden op jouw bankrekening.

Waarom AliExpress Nederland dit mogelijk maakt?

Natuurlijk doen wij dit ook met een reden. AliExpress Nederland is oorspronkelijk bedacht om problemen op te lossen. Wij weten dat er mensen zijn die vragen hebben of problemen hebben met AliExpress.

De AliExpress bloggers die via vraagalex.com/partner maken het voor ons mogelijk om een klein percentage te verdienen aan iedere verkoop die via jouw link wordt gemaakt. Het kost jou natuurlijk helemaal niets, jij krijgt gewoon het volle bedrag.

Omdat wij met deze kleine percentages deze site kunnen onderhouden zijn wij blij en hopen wij jou ook blij te kunnen maken. Hoe meer bloggers, hoe meer mensen, hoe meer mensen, hoe meer geld, hoe meer geld, hoe meer leuke dingen wij kunnen doen!

Het doel van de AliExpress bloggers is om mensen te helpen naar het juiste product. Of jij nu een negatief verhaal schrijft of een positief verhaal, alles draagt bij aan het uiteindelijke resultaat.

Originally posted 2018-10-08 16:34:44.

Geef een reactie