VETEMENTS t-shirt te koop bij AliExpress!

Vetements T-shirtVETEMENTS t-shirts zijn nu ook te koop via de AliExpress webwinkel. Ik kende het merk en label niet, maar zie wel dat de t-shirts erg populair zijn.

Direct zien welke VETEMENTS t-shirts AliExpress verkoopt? Klik hier!

VETEMENTS t-shirts zijn er met heel veel verschillende soorten opdrukken, van Friends tot AC/DC en van South Side Serpants tot Anti Social Goth Gang. Werkelijk ongeveer alles wat jij maar zou willen hebben. Natuurlijk zijn er ook VETEMENTS hoodies, en andere kledingstukken.

Meer weten over de andere VETEMENTS producten? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek kledingstuk of product? Jij kunt natuurlijk altijd jouw reactie achterlaten onder deze blog. Daarbij kan jij ook zeker contact met mij opnemen, zodat ik jou verder kan helpen.

Wat is de kwaliteit van de VETEMENTS t-shirts?

Aan de reacties van eerdere kopers te zien is de kwaliteit erg hoog. Iedereen geeft tot nu toe 4 of 5 sterren uit de 5, dus een prima score. Woorden als “Zeer goede kwaliteit” en “Snelle levering” behoren tot de reacties van eerdere kopers.

Wil jij kijken wat er voor jou zoal beschikbaar is? Klik hier!

Of het design collectief daadwerkelijk betrokken is bij de productie van de t-shirts die op de AliExpress aangetroffen worden verwacht ik niet. De kans is echter wel klein dat de douane kleding van dit collectief in beslag neemt zoals wel gebeurt bij grote merken als Nike of Adidas. Meer daarover lees jij hier.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een VETEMENTS t-shirt?

Met alles wat je bij AliExpress koopt, let op de reviews van eerdere kopers. Alleen op die manier kan jij daadwerkelijk zien hoe de kwaliteit van de producten zijn. Natuurlijk kan jij ook altijd het zekere voor het onzekere nemen en jouw aankoop betalen met creditcard.

Door met creditcard te betalen kan jij het geld terugkrijgen mocht er toch iets mis zijn met het product wat jij hebt gekocht.

Originally posted 2018-10-22 13:18:29.

Geef een reactie