Hardloopschoenen in diverse soorten te koop bij AliExpress!

HardloopschoenenWie op zoek is naar hardloopschoenen die er net even anders uit zien dan de norm kijkt natuurlijk ook gewoon bij AliExpress.

Zien welke hardloopschoenen ik heb gezien? Klik hier!

Omdat ik zelf af en toe een marathon loop (gemiddeld 1 keer per jaar) heb ik ooit super dure hardloopschoenen gekocht. Inmiddels weet ik wel beter en koop ik liever goedkopere schoenen bij de outlet of schoenen zoals deze, verkrijgbaar bij AliExpress.

Direct zien wat voor hardloopschoenen AliExpress zoal heeft? Klik hier!

Ben jij op zoek naar specifieke hardloopschoenen, voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen, zodat ik jou verder kan helpen naar het juiste product.

Kan ik bij AliExpress ook Nike of Adidas hardloopschoenen kopen?

Ja en nee. Officieel alleen nee. Want, grote merken verkopen hun producten niet via webwinkels als AliExpress. Wil jij hardloopschoenen van een van de grote merken, dan raad ik jou altijd aan om het gewoon in Nederland te kopen. Kijken bij AliExpress? Klik hier.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer jij Nike of Adidas koopt op de AliExpress website jij namaak koopt. Dat betekend dat jij een boete kunt krijgen van de douane en dat jij de schoenen ook niet zult krijgen.

Heb jij hiermee te maken gehad? Neem gerust contact met mij op.

Wat als ik toch namaak hardloopschoenen heb gekocht?

Als je geluk hebt krijg jij het product alsnog in huis. Dan is er voor jou niets aan de hand, behalve dat de kwaliteit veelal beduidend minder is dan het origineel. Als jij pech hebt krijg jij het product niet, omdat de douane het product in beslag neemt en vernietigd. Wanneer dat gebeurt riskeer jij ook nog eens een flinke boete die kan oplopen tot honderden euro’s.

Mijn eenvoudige advies is dan ook, bestel gewoon geen merkproducten op de website van AliExpress en neem het zekere voor het onzekere.

Twijfel jij over de echtheid van een product? Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2018-10-20 21:22:04.

Geef een reactie