Verkeerde woonplaats bij AliExpress!

Verleerde woonplaats

Heb jij een verkeerde woonplaats ingevoerd en komt jouw pakketje daardoor niet aan? Dan moet je daar iets aan doen. Lees deze blog.

Iets anders dan een verkeerde woonplaats? Klik hier!

Om jouw gemeente aan te passen in een plaats die niet in de lijst staat kies je bij ‘Provincie’ voor ‘Other’ in plaats van de werkelijke provincie. Wanneer jij dat doet verschijnt een invulveld waarmee jij eenvoudig en heel erg snel de juiste gegevens in kunt voeren. Daarna kan jij jouw bestelling annuleren en opnieuw bestellen op het juiste adres. Na verzending is het aanpassen van het adres niet meer mogelijk.

Voor een oplossing bij een verkeerde woonplaats! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook verder helpen als jij er niet direct zelf uitkomt. Daarom heb ik een lijst met tarieven op deze website staan voor diensten waar jij voor kunt betalen. Wanneer jij van de betaalde diensten gebruikmaakt help jij mij ook weer om deze site te laten groeien.

Meer over een verkeerde woonplaats

Ik krijg nogal eens reacties als: “Ja, maar het is wel de juiste gemeente” of “Ja, maar andere pakketjes zijn wel aangekomen”. Beide redenen zijn geen reden waardoor ik jou zou kunnen helpen. Het is namelijk zo dat een woonplaats gewoon moet kloppen. Dit ongeacht wat er gevraagd wordt.

Bekijk meer informatie over de verkeerde woonplaats! Klik hier!

Natuurlijk is de AliExpress klantenservice er ook om jou te helpen. Daarom wil ik jou uitnodigen om vragen achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Helaas merk ik dat de antwoorden die daar worden gegeven lang niet altijd compleet zijn.

Meer weten over het verkeerde adres? Klik hier!

Mijn grootste doel van deze blog is ervoor te zorgen dat jouw bestellingen gewoon aankomen. Dit ongeacht wat de reden mag zijn dat het niet gebeurt.

Originally posted 2019-10-03 19:51:29.

Geef een reactie