Servicekosten bij AliExpress? Waarom?

servicekosten

Ik kreeg een vraag over de servicekosten die wij berekenen als AliExpress Nederland. In deze blog geef ik antwoord op de vraag waarom wij dat doen.

Kijken hoe hoog de servicekosten zijn? Klik hier!

Wat ik in deze blog ook duidelijk wil maken is dat jij alles gratis kunt krijgen. Wanneer jij contact met mij opneemt kom jij ook te weten hoe jij zonder servicekosten problemen op kunt lossen. Ik geef jou gewoon de informatie die jij nodig hebt om een compleet antwoord te krijgen en jouw probleem ook op te lossen. Het doel blijft gewoon om jou te helpen.

Voorkom servicekosten en vraag het gewoon! Klik hier!

Mijn doel is altijd om jou te helpen. Daarom wil ik jou ook vragen om gewoon een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is welkom onder deze blog.

Meer over de servicekosten

Waarom ik servicekosten in rekening breng is om een eerlijke ruil neer te zetten. Als ik iets moet doen wat jij ook prima zelf kunt doen kost mij dat tijd. Mijn tijd is extreem waardevol. Het opzoeken van een pakketje bijvoorbeeld kan gewoon zelf. Ik geef daar gewoon gratis uitleg over.

Zelf een pakketje vinden? Klik hier!

Natuurlijk ben jij vrij om antwoorden te krijgen. Daarom ben ik hier wel om jou te helpen. Neem contact met mij op zodat jij de antwoorden krijgt die jij wilt weten. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut welkom.

Lees over de servicekosten! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen vind ik het erg fijn om een vraag te stellen. Doe dat gewoon onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer vragen jij kunt stellen. Iedere vraag is natuurlijk welkom onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer jij vragen kunt stellen.

Originally posted 2020-01-25 07:16:02.

2 gedachten over “Servicekosten bij AliExpress? Waarom?

  1. mohanski Beantwoorden

    Of het nu aliexpress china is of nederland: Je krijgt geen waar voor je geld! En onzin over legale iptv via hen moet je al helemaal niet geloven. Zelfs deze site klopt niet helemaal!

Geef een reactie