PostNL tracking en hoe dat werkt bij AliExpress!

PostNL tracking

Met PostNL tracking bedoel ik het volgen van een pakketje in Nederland. Voor België is dat natuurlijk BPost en dat is voor nu waar ik over schrijf.

Direct de PostNL tracking gebruiken? Klik hier!

Als eigenaar van deze website zijn er in grote lijnen twee type blogs die ik schrijf. Om te beginnen schrijf ik over producten die gekocht worden. Daarnaast schrijf ik nu in toenemende maten blogs over informatie die gezocht wordt. Tot mijn grote verbazing had ik hier nog niets over geschreven. Mocht er informatie zijn die jij nog mist, laat het gerust weten. Een reactie is zo achtergelaten onder deze tekst.

Bekijk de PostNL tracking! Klik hier!

Voor de beste resultaten begin je een zoektocht naar een product altijd op de website van AliExpress zelf. Hoe meer je weet, hoe beter ik je ook kan helpen. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Hoe werkt PostNL tracking?

Om te beginnen hebt je een traceernummer nodig. Dat nummer vind je op de website van AliExpress bij ‘Mijn bestellingen‘. Via dat overzicht kan je zien waar het pakketje is volgens AliExpress zelf en ook het traceernummer zodat de informatie ook via PostNL tracking op te vragen is.

Zelf het traceernummer opzoeken? Klik hier!

Alles wat jij wilt weten is natuurlijk gewoon te vragen. Ik kan er pas achter komen wat jij wilt weten als je het mij ook vertelt. Op dit moment ben ik bezig mijn nieuwe team van chat medewerkers in te werken. Dat zal in eerste instantie in het Engels gebeuren.

Bekijk de PostNL tracking! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik je van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut van harte welkom.

Originally posted 2020-12-21 01:49:19.

Geef een reactie