Oefenpop voor kapper te koop bij AliExpress

Oefenpop voor kapperEen oefenpop heeft iedere kapper nodig en is nu te koop bij AliExpress. Voor een prijs onder de 22 euro, dus veilig van BTW en inklaringskosten!

Direct zien hoe deze oefenpop eruit ziet? Klik hier!

Een oefenpop voor een kapper kost in Nederland al snel 30 euro of meer. Via AliExpress koop je deze nu voor ruim onder de 20 euro. Een bijkomend voordeel van kopen via AliExpress is dat het makkelijker wordt om een eventueel tweede oefenpop te kopen.

De oefenpop kopen? Klik hier!

Heb jij een ander beroep waarbij jij een oefenpop kunt gebruiken? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou verder kan helpen.

Hoe is de kwaliteit van deze oefenpop?

Kijkend naar de 24 beoordelingen van de (140) kopers lees ik diverse reacties. Veel reacties over een snelle levertijd, hoge kwaliteit en vooral de levertijd binnen 1,5 week is natuurlijk geweldig om te zien.

Direct alle reacties lezen? Klik hier!

Met 88% van de beoordelingen 5 uit 5 sterren en 8% 4 uit 5 sterren. De enige negatieve reacie spreekt alle positieve reacties tegen, dus neem ik persoonlijk niet serieus.

Ook de negatieve beoordeling lezen? Klik hier!

Waarom is de prijs zoveel lager dan een vergelijkbare oefenpop in Nederland?

In Nederland zijn er een aantal kosten die flink hoger zijn dan in China. Denk hierbij om te beginnen aan BTW. Daarnaast natuurlijk de hoge kosten voor personeel en extra bijkomende kosten die wij in Nederland kennen. In China liggen al dat soort extra kosten flink lager.

Tot slot, de verzendkosten vanuit China zijn lager dan het sturen van een pakketje binnen Nederland. Zelfs het versturen alleen is daarmee dus goedkoper vanuit China dan vanuit Nederland. Hierdoor kan je bij AliExpress producten kopen voor minder dan een euro met gratis verzending.

Zoek jij een ander product of wil jij zeker weten dat jij het juiste product koopt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Ik help jou graag verder.

Originally posted 2018-11-05 09:40:23.

Geef een reactie