IPTV boetes makkelijk te voorkomen!

IPTV boetes

Ik merk dat IPTV boetes vaker worden uitgedeeld en kunnen flink oplopen. Wie televisie wil kijken kan dat doen via een internetprovider.

Wil jij IPTV boetes voorkomen? Klik hier!

Mijn doel voor blogs als deze is jou te helpen om problemen met AliExpress producten te voorkomen. Je kunt NordVPN al voor 3,30 per maand gebruiken. Je betaalt dan wel voor 2 jaar in 1 keer. Dat komt neer op een bedrag van ongeveer 80 euro. Dat kan zonder BTW als je simpelweg Amerika (of een ander land buiten de EU) kiest. Ik blijf er ook bij om BTW zoveel mogelijk te voorkomen omdat de overheid er nu niet is voor de mensheid.

Zorg dat jij geen IPTV boetes krijgt! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog maak ik de rekensom, zodat jij weet wat het verschil is in prijs met NordVPN in combinatie van een televisiepakket van AliExpress en een van de grote televisiezenders. Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Wat kost het voorkomen van IPTV boetes?

Als ik kijk naar mijn internetprovider betaal ik 15 euro per maand voor televisie (als ik televisie zou kijken). Dan komt er nog 12,50 bij voor Fox Sport, 15 euro voor Ziggo Sport totaal en 15 euro voor Film 1. Er is natuurlijk een goedkopere manier.

Goedkoper alle zenders in huis halen? Klik hier!

Bij AliExpress betaal je voor een abonnement van 14 maanden, inclusief ALLE zenders nog geen 20 euro PER JAAR! Om de IPTV boetes te voorkomen is die paar euro voor NordVPN geen ramp denk ik.

Bekijk NordVPN en voorkom IPTV boetes! Klik hier!

Natuurlijk zijn jouw vragen absoluut welkom onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft jou een volledig en eerlijk beeld te geven van alles wat je koopt. Laten we Nederland ook eerlijk gaan krijgen!

Originally posted 2021-02-03 19:41:37.

Geef een reactie