Illegale producten worden niet ondersteund!

illegale producten

Vandaag kwam er een vraag binnen van iemand die illegale producten heeft gekocht. De vraag was of wij ondersteuning kunnen bieden. Nee dus!

Precies weten hoe wij omgaan met illegale producten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is voor eens en altijd duidelijk te maken welke klanten wij wel ondersteunen en welke niet. Eigenlijk is het heel eenvoudig, kopers die legale producten kopen helpen wij graag. Iemand die bijvoorbeeld namaak Nike schoenen gekocht heeft helpen wij niet. Kopers van IPTV met Nederlandse zenders kunnen wij ook niet ondersteunen. Het doel van AliExpress Nederland is ervoor te zorgen dat ook kopers geen verkeerde producten meer gaan kopen.

Meer weten over illegale producten? Klik hier!

In het tweede deel van de blog zal ik uitleg geven over hoe jij alsnog ondersteuning kunt krijgen bij het aankoop van een fout product. Daar zijn absoluut kosten aan verbonden. De kosten dragen bij aan de kosten die gemaakt moeten worden om de illegale producten uit de wereld te helpen.

Hulp bij illegale producten

De kosten voor onze ondersteuning bij dit soort spullen zijn 275 euro. Daar komt de verplichting bij dat jij jouw aankoop moet melden bij AliExpress zodat het product offline gehaald kan worden. Naast het betalen van de kosten stellen wij ook de verplichting om mee te werken aan een eventueel onderzoek.

Direct aanmelden voor deze dienst? Klik hier!

Heb jij op dit moment vragen rondom de dienstverlening waar het gaat om illegale producten, laat het vooral weten. Jij kunt jouw reactie gewoon onder deze blog achterlaten, zodat ik dat er ook verdere uitleg voor kan geven.

Krijg direct ondersteuning! Klik hier!

Natuurlijk zijn de kosten hoog. Dat zijn de kosten voor het onderzoek ook waar het gaat om het vinden van de bron van dit soort illegale producten. Wat ik met deze blog wil bereiken is dat er geen aankopen meer worden gedaan van spullen die niet verkocht mogen worden. In sommige landen zijn ze strenger dan in andere landen.

Originally posted 2019-09-15 18:31:13.

Geef een reactie