Hoe lang duurt douane inklaring?

Hoe lang duurt douane inklaring

In deze blog geef ik antwoord op een belangrijke vraag: “hoe lang duurt douane inklaring?”. Het antwoord, maximaal 30 dagen!

Direct zien wat de status van jouw pakketje is? Klik hier!

Voor mij is het belangrijkste doel nu om ervoor te zorgen dat jij weet hoe het systeem werkt. Als jij begrijpt dat het proces maximaal 30 dagen kan duren snap jij ook dat een pakketje zeker niet binnen 2 weken al verwacht kan worden. Uitzondering is dan wel weer wanneer je een pakketje bij AliExpress koopt wat van binnen de EU wordt verzonden. Dan is het antwoord op de vraag: “Hoe lang duurt douane inklaring?” namelijk: Die is er niet!

Bekijk de status van jouw zending! Klik hier!

Nu help ik hier natuurlijk mensen om vragen en problemen met AliExpress op te lossen. Met de live chat die binnenkort altijd bereikbaar zal zijn gaat dat beter worden. Wat ik verder doe is mensen helpen financiële problemen op te lossen. Dat doe ik met mijn werk als budgettrainer.

Hoe lang duurt douane inklaring?

Het kan natuurlijk ook veel sneller gaan. Soms is een pakketje echt binnen een dag al bij jou thuis nadat het in Nederland is aangekomen. Het is gewoon niet te garanderen.

Zien hoe het met jouw pakketje gaat? Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij je beseft dat het aantal dagen wat op de AliExpress website staat het aantal dagen is waarbinnen iets verzonden wordt. Op de vraag: “Hoe lang duurt douane inklaring?” kan ik duidelijk zijn met maximaal 30 dagen.

Stel jouw vragen direct aan de specialist! Klik hier!

Nu rond ik deze blog hiermee af. Maar heb jij nog iets wat jij wilt weten of wilt vragen, laat gerust een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-07-06 06:13:22.

Één gedachte over “Hoe lang duurt douane inklaring?

  1. Brigitte Beantwoorden

    Mijn pakket ter waarde van €12.50 ligt bij douane voor inklaring. Ze vragen om gegevens die ontbreken …zodat ze t zsm kunnen bezorgen
    Moet naar post.nl/track-en-trace en code invullen
    Nou dat lukt dus niet !!
    Dan gaat t de 15de retour !!??

Geef een reactie