Email van de politie ontvangen

Email van de politie

Gisteravond zag ik een email van de politie in mijn mailbox. Er is aangifte gedaan tegen mij als persoon en deze website in het bijzonder.

Heb jij een email van de politie? Neem even contact met mij op!

Mijn doel is jou te helpen om problemen op te lossen. Dat doe ik onder andere door ook de overheid te ondersteunen waar nodig en waar mogelijk. Iedereen kan mij bellen via het speciale AliExpress Nederland telefoonnummer, 010 200 6666. Dat nummer is gewoon een normaal vast telefoonnummer en geeft uitleg over de problemen waar ik nu tegenaan loop en de vragen die op dit moment spelen.

Zorg dat jij geen email van de politie ontvangt! Neem contact op!

Voor alles wat jij hebt aan problemen met AliExpress, stuur een bericht via WhatsApp. Dat is de snelste manier om mij te bereiken. Voor mediaverzoeken kan contact worden opgenomen met 06 45 430 985.

Waarom heb ik een email van de politie gekregen?

Het bericht kwam binnen omdat iemand aangifte heeft gedaan en mijn e-mailadres daarin heeft gebruikt. Ik heb inmiddels contact gehad met de persoon die de aangifte heeft gedaan en weet het probleem. Het komt erop neer dat er een iDEAL betaling is gedaan, maar dat deze niet is afgerond. Daarom is er wel geld afgeschreven maar geen bestelling geplaatst.

Meer weten over de iDEAL problemen? Klik hier!

Nu is het zo dat ik zelf ook moet reageren op de email van de politie. Dat ga ik natuurlijk ook doen. Ik zal duidelijk maken dat er oplossingen zijn voor problemen en dat aangifte in een situatie als deze simpelweg niet helpt.

Bestel veilig bij AliExpress! Klik hier!

Mijn grootste doel is mensen te helpen. Heb jij iets waar jij hulp bij nodig hebt? Neem gerust contact met mij op zodat ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-04-08 06:15:21.

Geef een reactie