Dinosaurus racebaan te koop bij AliExpress!

Dinosaurus racebaan

Nog een peer weken en kerst is daar. All You Need Is Love, familie en natuurlijk cadeaus. Deze dinosaurus racebaan kan zomaar leuk zijn!

Zelf de dinosaurus racebaan kopen? Klik hier!

Het leuke van deze dinosaurus racebaan is dat de prijs super laag is en dat jij precies de onderdelen kunt uitzoeken die jij wilt hebben. Meer auto’s? Geen probleem! Langere baan? Geen probleem. Wil jij extra tunnels? Dat kan! Bruggen? Geen probleem! Alle onderdelen zijn los te koop, de set is dus compleet samen te stellen.

De dinosaurus racebaan bestellen? Klik hier!

Omdat dit speelgoed zo mega goed beoordeeld is ga ik goed kijken naar de reacties. Het komt niet vaak voor dat speelgoed met zo’n hoog cijfer wordt beoordeeld. Lees daarom verder om te zien waar dit hoge cijfer vandaan komt.

Kopers over de dinosaurus racebaan

Laat ik dan even helemaal eerlijk zijn. Er zijn 3 kopers die dit product met minder dan 5 uit 5 sterren beoordeelde. Deze kopers geven aan dat de kleur iets afwijkt van wat er op de site staat. Wil jij exact de juiste kleur? Betaal dan de Nederlandse prijs.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

De overige 71 kopers zijn wel allemaal zeer positief en beoordelen dit speelgoed met 5 uit 5 sterren. Woorden als “Goede kwaliteit”, “Cool ding” en “Snelle levering” vatten de reacties mooi samen. Kopers praten over de mogelijkheid om het product te verbinden met “Magic Track”, nu zegt mij dat niets, dus daar kan ik niets over zeggen.

Alle reacties zien van deze dinosaurus racebaan? Klik hier!

Dan zijn er zoals altijd heel wat kopers die geen tekst plaatsen bij de reactie. Ik doe hierbij dan ook graag een oproep. Kan jij mij uitleggen wat magic track is? Dan kan ik daar wellicht ook nog een blog over schrijven. Jij kunt natuurlijk reageren onder deze blog. Contact opnemen mag ook en kan via WhatsApp, email en chat.

Originally posted 2018-12-09 13:11:32.

Geef een reactie