BMW sleutel programmeren via een EWS Editor

BMW sleutel programmeren via een EWS editor

Wil jij een BMW sleutel programmeren, bijvoorbeeld omdat jij jouw oude sleutel kwijt bent, dan kan jij de EWS Editor gebruiken. Te koop bij AliExpress.

Direct jouw EWS editor bestellen? Klik hier!

Omdat een BMW sleutel programmeren zo makkelijk gaat krijgt dit product 4,7 uit 5 sterren. In deze blog ga ik de reacties doornemen van de eerdere kopers. Daarin ga ik bekijken waarom dit product het cijfer krijgt dat het krijgt. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij de allerbeste deal krijgt en het juiste product koopt. Vragen staat natuurlijk vrij, laat gerust jouw reactie achter aan het einde van deze blog, of neem contact op.

Meer informatie over de EWS editor? Klik hier!

Wanneer jij hulp nodig hebt om het juiste product te vinden? Laat het even weten. Kijk vooral ook naar de mogelijke extra kosten wegens de BTW en inklaring.

Kopers over deze BMW sleutel programmeren EWS editor

Met de 22 reacties geeft 85% de volle 5 uit 5 sterren. Slechts 10% geeft 3 sterren of lager. Kopers schrijven onder andere over de super snelle levertijd. Een Duitse koper schrijft zelfs dat hij het product al binnen 9 dagen in huis had.

Deze EWS editor bestellen? Klik hier!

Wil jij een BMW sleutel programmeren? Lees dan vooral ook de minder positieve reacties. Zo schrijft 1 iemand bijvoorbeeld dat het product geheel niet werkt. Deze koper geeft vanzelfsprekend 1 uit 5 sterren. Een koper uit Rusland begrijpt het programma niet en komt daardoor niet verder. De andere positieve koper die 4 uit 5 sterren geeft zegt dat er geen software te vinden was en dat het erg lastig was de driver te vinden.

Meer weten en de BMW sleutel programmeren? Klik hier!

Wil jij meer weten? Heb jij iets nodig voor een ander type auto? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Originally posted 2019-01-13 13:37:38.

Betalen met Bitcoin bij AliExpress? Wie weet!

Betalen met Bitcoin bij AliExpressVandaag, 2 december 2018 is betalen met Bitcoin bij AliExpress nog niet mogelijk. In deze blog help ik jou aan gratis bitcoins die omgezet kunnen worden in euro!

Direct aan GRATIS bitcoins komen? Klik hier!

Ik kan niet in de toekomst kijken. Wel heb ik een grote verwachting dat Bitcoin een groter deel van het financiële systeem zal overnemen. Het enorme voordeel van een betalen met bitcoin bij AliExpress is dat de overheid zich niet meer met ons geld kan bemoeien.

Gratis aan bitcoins? Klik hier!

Heb jij vragen over betalen met Bitcoin bij AliExpress? Neem gerust contact met mij op. In deze blog praat ik verder over hoe jij jouw Bitcoins om kunt zetten in euro, zodat jij het geld nu al uit kunt geven en via een om wet kunt betalen met Bitcoin bij AliExpress.

Hoe kan jij nu al betalen met bitcoin bij AliExpress?

Absoluut! Jij kunt namelijk via een paar eenvoudige stappen een gratis Bitcoin wallet openen en daarmee ook direct het bedrag omzetten in Euro’s en overboeken naar jouw bankrekening. Dat doe jij met een eenvoudig systeem wat “CryptoPay” heet. Met cryptopay kan jij binnenkort ook direct met Bitcoin betalen bij heel veel winkels in Nederland.

Direct jouw Cryptopay account openen? Klik hier!

Met deze uitleg hoop ik jou verder te helpen. Uiteindelijk werkt dit complete proces met een paar eenvoudige stappen. Die zet ik hier even onder elkaar. Volg de stappen op volgorde zodat jij alle stappen ook daadwerkelijk uitvoert.

  1. Open een account bij Cryptopay via deze link.
  2. Open een account voor GRATIS bitcoins via deze link.
  3. Voer jouw Cryptopay bitcoin wallet in bij de gratis bitcoins site.
  4. Klik ieder uur op de knop bij de gratis bitcoins site.

Jouw bitcoins worden automatisch overgemaakt naar jouw Cryptopay rekening, daar kan jij jouw virtuele geld omzetten in euro’s op jouw bankrekening. Zo kan jij via een omweg betalen met bitcoin bij AliExpress. Er is inmiddels voor duizenden euro’s gekocht via deze methode.

Heb jij hier vragen over? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

 

Originally posted 2018-12-02 09:31:01.

Aliexpress zending geannuleerd, wat moet ik doen?

aliexpress zending geannuleerdIs jouw AliExpress zending geannuleerd? Dan ga ik jou helpen om het probleem op te lossen. Heb jij iets besteld en wil jij annuleren? Klik hier!

Direct zien wat de status is van jouw bestelling? Klik hier!

Helaas komt het voor dat een AliExpress zending geannuleerd wordt. Dat is op zich geen enkel probleem, jij krijgt het geld gewoon netjes terug, alleen moet jij daar soms wel iets voor doen. Daarover gaat deze blog.

Is jouw AliExpress zending geannuleerd en heb jij 14 dagen na de annulering nog geen geld terug gekregen? Dan is het zaak om een dispute te openen. Doe jij dit niet dan loop je het risico om geen product te ontvangen en daar wel voor te hebben betaald.

Kom jij er zelf niet helemaal uit? Neem gerust even contact met mij op.

AliExpress zending geannuleerd terwijl je het wel wilt hebben

De grootste webwinkel op deze aardbol is AliExpress. Het kan dan ook voorkomen dat er foutjes worden gemaakt of dat de voorraad toch niet helemaal klopt. Als jij het product toch wilt hebben, dan is het zaak om opnieuw te bestellen. Er zijn bijna altijd wel andere verkopers die hetzelfde product, of iets vergelijkbaars verkopen tegen aan vergelijkbare prijs.

Kan jij het product zelf niet vinden? Neem gerust even contact met mij op.

Is het cadeau voor een speciale gelegenheid en heb jij het binnen een bepaalde tijd nodig, dan is AliExpress niet de webwinkel voor jou. Gelukkig gaan bestellingen vrijwel altijd goed, het kan er wel tot 2 maanden over doen voordat jij het product in huis hebt. Ik schrijf deze blog op 31 oktober 2018, nog niet op tijd voor kerst.

Gelukkig gaat het steeds sneller en komen producten vaak al binnen een paar weken aan. Het is echter niet te garanderen en geld terug krijgen, zeker na een iDeal betaling, kan even duren.

Originally posted 2018-10-31 07:49:41.

Gratis verzending en retouren soms bij AliExpress!

gratis verzending en retouren

Deze blog gaat over de gratis verzending en retouren die soms bij AliExpress mogelijk is. Dit is een nieuwe dienst die vaak wordt aangeboden.

Voorbeeld van iets met gratis verzending en retouren? Klik hier!

Je moet dus letten op een subtiel, maar duidelijk logo onder het product. In het geval van dit product is er een kopersbescherming van 90 dagen met daarbij nog 15 dagen (vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen) om je te bedenken. Daarover schrijf ik meer in het tweede deel van deze blog. want er worden nog wel eens fouten gemaakt. Dat is zonde, want dat kost dan toch extra geld.

Bekijk de gratis verzending en retouren! Klik hier!

Als je hulp nodig hebt, neem contact met mij op. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft dat zo veel mogelijk te doen. Als budgettrainer help ik jou ook verder om slimmere financiële keuzes te maken.

Waarom gratis verzending en retouren?

Uiteindelijk heeft alles met marketing te maken. Wanneer een verkoper de mogelijkheid aanbied om iets zonder kosten terug te sturen is het risico bij de klant lager. Door een lager risico is de kans dat iemand gaat kopen groter.

Zien welke mogelijkheden er zijn? Klik hier!

Voor mij blijft het belangrijk om dit soort dingen te laten zien. Wanneer iemand hier een fout in maakt is gratis verzending en retouren in eens niet meer zo goedkoop. Je moet het namelijk wel terugsturen door gebruik te maken van het DHL verzendlabel die je van AliExpress krijgt.

Bekijk de mogelijkheden online! Klik hier!

Dat is dan alweer de afsluiting van deze blog. Het doel is nu duidelijk te maken dat er heel veel producten zijn die deze mogelijkheid hebben. Heb jij enige twijfel, zorg er dan voor dat je altijd de juiste keuzes maakt.

Originally posted 2020-12-21 01:45:06.

AliExpress kortingscode niet altijd te gebruiken!

AliExpress kortingscode

Vanuit deze website krijgen wij meldingen binnen dat een AliExpress kortingscode niet altijd bruikbaar is. Beloofde kortingen werken niet altijd.

Direct jouw AliExpress kortingscode aanvragen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou de beste prijzen te laten betalen. Daarom zijn bestellingen voor mij heel erg belangrijk. Hoe meer mensen via deze site bestellen, hoe meer deals ik ook kan realiseren. De eerst volgende serie deals zijn op 11 november bij de ‘singles day‘. Vorig jaar verkocht AliExpress voor miljarden euro’s aan producten. Vanuit hier hebben wij vorig jaar zo’n 3000 euro verkocht op die dag alleen. Natuurlijk zijn de werkelijke bedragen die wij binnenkrijgen daar slechts een fractie van.

Bekijk de AliExpress kortingscode! Klik hier!

Alle vragen die jij hebt zijn natuurlijk absoluut welkom. Jij kunt gewoon een bericht achterlaten onder deze blog. Op alle vragen die jij hebt geef ik persoonlijk antwoord. Meer antwoorden zorgen voor betere kennis over de website.

Meer over de AliExpress kortingscode

Het is zo dat nieuwe klanten hoe dan ook een AliExpress kortingscode krijgen. Het is ook zo dat overige klanten in sommige gevallen ook spontaan een aanbieding te zien krijgen. Hoe dat precies wordt gedaan weet ik niet. Wel weet ik dat het bedrijf continu bezig is om de omzet te laten groeien.

Bekijk de huidige AliExpress kortingscode! Klik hier!

Als budgettrainer kijk ik continu naar redenen waarom mensen te veel geld uitgeven. Verder kijk ik natuurlijk naar de oplossing om te veel uitgeven te voorkomen. Hoe meer uitgaven voorkomen kunnen worden, hoe beter mensen met geld om kunnen leren gaan.

Direct een AliExpress kortingscode krijgen? Klik hier!

Voor alles wat jij dan verder nog wilt weten nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het is en blijft mijn doel om jou altijd de beste prijs aan te bieden en ook de beste kwaliteit. De beste kwaliteit kan veelal worden bekeken door de reacties van kopers te lezen. Hoe meer jij wilt lezen en weten, hoe beter de aankopen die jij doet.

Originally posted 2019-10-28 09:04:07.

Ingeklaard door douane, wat betekend dat nu eigenlijk?

Ingeklaard door douane

Wat is ingeklaard? De betekenis van inklaren is het aangifte doen bij de douane van goederen die binnenkomen bij de grens. Bij uitklaren gaat het om het tegenovergestelde: het melden bij de douane van goederen die het land verlaten.

Er zijn drie verschillende partijen die hebben te maken met deze douaneformaliteit:

  • Bedrijven die goederen invoeren of uitvoeren.
  • De invoer van de consument via een webwinkel die gevestigd is in het buitenland (waar wij het in deze blog over hebben).
  • Het inklaren van spullen bij een internationale verhuizing.

In deze blog leg ik uit waarom er niet altijd kosten zijn verbonden wanneer iets is ingeklaard.

Weten of jij kosten betaalt wanneer iets is ingeklaard? Klik hier!

Nu zijn er regelmatig vragen over dit onderwerp. Heb jij een vraag over iets wat is ingeklaard? Laat het weten! Laat een bericht achter onder deze blog of neem direct contact met mij op. Ik help jou hoe dan ook verder.

Wanneer zijn er kosten als iets is ingeklaard?

De zogenaamde ‘inklaringskosten’ zijn enkel van toepassing bij een bestelling met een waarde hoger dan 22 euro. Het belangrijkste is dat jij weer wat er gebeurt wanneer iets is ingeklaard. Lees jij dat jouw bericht is ingeklaard door de douane, dan betekend het dus niet automatisch dat daar kosten bij komen.

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om contact op te nemen.

Natuurlijk zijn er dan nog altijd mensen die zich zorgen maken. Heb jij iets besteld voor (veel) minder dan 22 euro, dan is de kans echt minimaal op deze extra kosten. Wanneer jij iets illegaals koopt is er wel een kans op extra kosten, maar is deze kans nog altijd erg klein.

Jouw bestelling die is ingeklaard volgen? Klik hier!

Voor alle andere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen of een bericht te plaatsen onder de blog. Veilig een bestelling plaatsen? Klik hier!

Originally posted 2019-05-22 21:27:56.

O ring assortiment te koop bij AliExpress!

O ring

Ik hoop er na het schrijven van deze blog achter te komen waar een O ring voor dient, in ieder geval werden deze verkocht bij AliExpress! Lees verder.

Direct jouw O ring assortiment kopen? Klik hier!

Dit product kreeg 39 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Dat is goed. Slechts 4 kopers gaven 4 uit 5 sterren, de rest geeft het hoogste cijfer. In het tweede deel van deze blog zal ik gaan kijken hoe kopers op het O ring assortiment reageren. Daar deel ik enkele inhoudelijke reacties en geef ik jou natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te kijken en te reageren.

Bestel jouw O ring assortiment direct! Klik hier!

Jij kunt mij bij deze blog helpen door mij uit te leggen waar dit product voor dient. Laat jouw reactie achter onder deze blog of neem direct contact met mij op. Het is mijn persoonlijke doel om mensen uiteindelijk zo goed mogelijk te helpen.

Kopers over de O ring

Met 39 kopers zijn er wel wat reacties om naar te kijken. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Uitstekend”, “Perfect” en “Binnen een maand geleverd”. Ook zijn kopers erg positief over de verpakking. Deze verkoper krijgt overigens op 98,6% van alle geleverde producten ook het hoogste cijfer. Ik ga daarom ook even kijken naar het best verkochte product anders den deze O ring.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Het best verkochte product begrijp ik ook niet, dus kan ik ook verder geen oordeel over geven. Kopers geven het 4,9 uit 5 sterren, wat natuurlijk erg goed is. Hier heeft het product 1071 beoordelingen. Met reacties als: “Snel geleverd”, “Binnen 37 dagen binnen” en “Werkt goed”. Net als de O ring dus erg positief.

Alle producten zien? Klik hier!

Voor alles wat jij verder wilt weten over deze producten nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Kan jij mij vertellen waar de producten voor dienen, laat het dan ook weten.

Originally posted 2019-04-03 07:25:07.