Betalen met Bitcoin bij AliExpress? Wie weet!

Betalen met Bitcoin bij AliExpressVandaag, 2 december 2018 is betalen met Bitcoin bij AliExpress nog niet mogelijk. In deze blog help ik jou aan gratis bitcoins die omgezet kunnen worden in euro!

Direct aan GRATIS bitcoins komen? Klik hier!

Ik kan niet in de toekomst kijken. Wel heb ik een grote verwachting dat Bitcoin een groter deel van het financiƫle systeem zal overnemen. Het enorme voordeel van een betalen met bitcoin bij AliExpress is dat de overheid zich niet meer met ons geld kan bemoeien.

Gratis aan bitcoins? Klik hier!

Heb jij vragen over betalen met Bitcoin bij AliExpress? Neem gerust contact met mij op. In deze blog praat ik verder over hoe jij jouw Bitcoins om kunt zetten in euro, zodat jij het geld nu al uit kunt geven en via een om wet kunt betalen met Bitcoin bij AliExpress.

Hoe kan jij nu al betalen met bitcoin bij AliExpress?

Absoluut! Jij kunt namelijk via een paar eenvoudige stappen een gratis Bitcoin wallet openen en daarmee ook direct het bedrag omzetten in Euro’s en overboeken naar jouw bankrekening. Dat doe jij met een eenvoudig systeem wat “CryptoPay” heet. Met cryptopay kan jij binnenkort ook direct met Bitcoin betalen bij heel veel winkels in Nederland.

Direct jouw Cryptopay account openen? Klik hier!

Met deze uitleg hoop ik jou verder te helpen. Uiteindelijk werkt dit complete proces met een paar eenvoudige stappen. Die zet ik hier even onder elkaar. Volg de stappen op volgorde zodat jij alle stappen ook daadwerkelijk uitvoert.

  1. Open een account bij Cryptopay via deze link.
  2. Open een account voor GRATIS bitcoins via deze link.
  3. Voer jouw Cryptopay bitcoin wallet in bij de gratis bitcoins site.
  4. Klik ieder uur op de knop bij de gratis bitcoins site.

Jouw bitcoins worden automatisch overgemaakt naar jouw Cryptopay rekening, daar kan jij jouw virtuele geld omzetten in euro’s op jouw bankrekening. Zo kan jij via een omweg betalen met bitcoin bij AliExpress. Er is inmiddels voor duizenden euro’s gekocht via deze methode.

Heb jij hier vragen over? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

 

Originally posted 2018-12-02 09:31:01.

Geef een reactie