Gratis verzending en retouren soms bij AliExpress!

gratis verzending en retouren

Deze blog gaat over de gratis verzending en retouren die soms bij AliExpress mogelijk is. Dit is een nieuwe dienst die vaak wordt aangeboden.

Voorbeeld van iets met gratis verzending en retouren? Klik hier!

Je moet dus letten op een subtiel, maar duidelijk logo onder het product. In het geval van dit product is er een kopersbescherming van 90 dagen met daarbij nog 15 dagen (vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen) om je te bedenken. Daarover schrijf ik meer in het tweede deel van deze blog. want er worden nog wel eens fouten gemaakt. Dat is zonde, want dat kost dan toch extra geld.

Bekijk de gratis verzending en retouren! Klik hier!

Als je hulp nodig hebt, neem contact met mij op. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft dat zo veel mogelijk te doen. Als budgettrainer help ik jou ook verder om slimmere financiële keuzes te maken.

Waarom gratis verzending en retouren?

Uiteindelijk heeft alles met marketing te maken. Wanneer een verkoper de mogelijkheid aanbied om iets zonder kosten terug te sturen is het risico bij de klant lager. Door een lager risico is de kans dat iemand gaat kopen groter.

Zien welke mogelijkheden er zijn? Klik hier!

Voor mij blijft het belangrijk om dit soort dingen te laten zien. Wanneer iemand hier een fout in maakt is gratis verzending en retouren in eens niet meer zo goedkoop. Je moet het namelijk wel terugsturen door gebruik te maken van het DHL verzendlabel die je van AliExpress krijgt.

Bekijk de mogelijkheden online! Klik hier!

Dat is dan alweer de afsluiting van deze blog. Het doel is nu duidelijk te maken dat er heel veel producten zijn die deze mogelijkheid hebben. Heb jij enige twijfel, zorg er dan voor dat je altijd de juiste keuzes maakt.

Originally posted 2020-12-21 01:45:06.

Geef een reactie